5000 emekli ikramiyesinde ses yok,guya bu ayın 15'ine kadar ödenecek deniliyor,7 kasımdan itibaren ödenmeye başlanacak denildi tık yok,alan varmı acaba ?
5000 emekli ikramiyesinde ses yok,guya bu ayın 15'ine kadar ödenecek deniliyor,7 kasımdan itibaren ödenmeye başlanacak denildi tık yok,alan varmı acaba ?
SNPAM 122 olmuş,1-2 ay önce 10-15 arasıydı![]()
Yargıtay 3. Ceza dairesi Milletvekili Can Atalay’in Anayasa mahkemesi ile ilgili ihlal kararına uyulmamasina hükmetti ve Anayasa mahkemesi üyeleri hakkında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Chp Genel Başkanı Özgür Özel : Bugün saat 21.00'de Grubumuzu yargıdaki son gelişmeler üzerine olağanüstü kapalı toplantıya çağırdım.
Yaşanan gelişmeler hafife alınamaz, görmezden gelinemez.
Bu, anayasayı ihlal suçunun ötesinde anayasal düzene karşı kalkışma girişimidir. Derhal bastırılmalıdır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri