Originally Posted by
RLC44
İş bankası sodaya kojenerasyon santralini itelemişti. Bir mekrup yazdım birleşme soda aleyhine diye, ve bana ina referans şirket vs. Dediler ama ben ikna olmadım. Kol gibi zarardaki 232 mw santrali alınca valla ben çuvalladım sodaya bi şeyler oldu karı arttı da arttı arttı da arttı. Şu tsgyo borçlu olabilir ama elinde fena olmayan menkuller var. İşgyo bunu rahatca elde ettiği yüksek gelirle bertaraf eder diye düşünüyorum

Originally Posted by
Mosquito_
Fena olmayan menkuller
Pendorya 2010 degeri 220 milyon tl
2016 degeri 143 milyon tl
Adana Divan otelnin yarisi 2015 yilina gore deger dusuklugu var.
Findikidaki binalar iclerinde en para edecek sey.
Geriye birde aktiflerinin yarisini gecmis euro borclari var....

Originally Posted by
RLC44
pendoryayı gidip 220 milyon üstünden değil 143 üstünden değerlendirirler. pendorya hariç bence diğer gayrimenkulleri iyi. sonuçta 2016/12 11 milyon brüt kar var. tamam tsgyo iyi bir şirket değil ve borçlu ama istemesekte bunu birleştirecekler, bardağın dolu tarafına bakıyorum.
düşüncelerinize ben de katılıyorum. Mal ayağa düşmüş zaten ona göre fiyatı da düşmüş. Neden avantaj olmasın ki?
Kaldı ki TSGYO nun topu zarar olsa bile ISGYO ya etkisi devede kulak.
Yeterki bu birleşme yada birleşmeme bir an önce sonuçlansın.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer İmleri