Sayfa 72/672 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 569 - 576 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    İş bankası sodaya kojenerasyon santralini itelemişti. Bir mekrup yazdım birleşme soda aleyhine diye, ve bana ina referans şirket vs. Dediler ama ben ikna olmadım. Kol gibi zarardaki 232 mw santrali alınca valla ben çuvalladım sodaya bi şeyler oldu karı arttı da arttı arttı da arttı. Şu tsgyo borçlu olabilir ama elinde fena olmayan menkuller var. İşgyo bunu rahatca elde ettiği yüksek gelirle bertaraf eder diye düşünüyorum
    Fena olmayan menkuller

Pendorya 2010 degeri 220 milyon tl
    2016 degeri 143 milyon tl

Adana Divan otelnin yarisi 2015 yilina gore deger dusuklugu var.

Findikidaki binalar iclerinde en para edecek sey.

Geriye birde aktiflerinin yarisini gecmis euro borclari var....

pendoryayı gidip 220 milyon üstünden değil 143 üstünden değerlendirirler. pendorya hariç bence diğer gayrimenkulleri iyi. sonuçta 2016/12 11 milyon brüt kar var. tamam tsgyo iyi bir şirket değil ve borçlu ama istemesekte bunu birleştirecekler, bardağın dolu tarafına bakıyorum.

pendorya 143
    fındıklı ofisler 186
    tahir han 23
    divan otel payına düşen 32
    pendorya/toplam= 143/384=%37 ve tahir hana bir proje gelirse daha da değerlenir ve pendorya oranı %30 altı olabilir. bence bir an önce birleşsinde önümüze bakalım.

4. hırsızlar bir cebinden cıkarıp diğer cebine para koyuyor 50 tane dalavere cevirerek ısgyo ve tsgyo aynı hırsızların hisseleri sadece top ceviriyorlar

pendoryayı gidip 220 milyon üstünden değil 143 üstünden değerlendirirler. pendorya hariç bence diğer gayrimenkulleri iyi. sonuçta 2016/12 11 milyon brüt kar var. tamam tsgyo iyi bir şirket değil ve borçlu ama istemesekte bunu birleştirecekler, bardağın dolu tarafına bakıyorum.
    2018 marta kadar odenmesi gereken borc 2.90 kurdan 50 milyon tl kurt artacagi icin borcta yilsonina kadar 70 milyona dayanir, bu isgyo nun karinin dusmesi demektir.

Bu birlesmeden zarar gorulecegini dusunen kisinin yapmasi gereken cok onemli 2 islem var.bu kanunla belirlenmis bir hak.
    Birlesme yk kararina yazili itraz ederek itrazini isgyo yatirimci iliskilerine gondermek ve turk ticaret kanunun 202.2 maddesi kapsaminda dava acma hakkinin sakli oldugunu bildirmek.diger asama olasi birlesme kararinin devaminda genel kurula katilarak karara itiraz edip muhalefet serhini tutanaga ekletmek.Bunu yapan en az 2 yil boyunca dava acma hakkinda sahip olur gk tarihinden sonra(TABI HISSELERIN ELINDE TUTULMASI BORSADA AL SAT YAPMAMSI LAZIM YOKSA HAK KAYBOLUR).birlesmeden sonra hisse dustu kari azaldi o an hakim hissedara kardesim senin kici kirik sirketin icin benim sirketinde ortak oldugum hisselerin degeri dustu , al hisseleri ver bana hissemin gercek degeri dersiniz ve sirketin merkezine yakin caglayan adliyesinde paylari satma davasi acarsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    İş bankası sodaya kojenerasyon santralini itelemişti. Bir mekrup yazdım birleşme soda aleyhine diye, ve bana ina referans şirket vs. Dediler ama ben ikna olmadım. Kol gibi zarardaki 232 mw santrali alınca valla ben çuvalladım sodaya bi şeyler oldu karı arttı da arttı arttı da arttı. Şu tsgyo borçlu olabilir ama elinde fena olmayan menkuller var. İşgyo bunu rahatca elde ettiği yüksek gelirle bertaraf eder diye düşünüyorum
     Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Fena olmayan menkuller

Pendorya 2010 degeri 220 milyon tl
    2016 degeri 143 milyon tl

Adana Divan otelnin yarisi 2015 yilina gore deger dusuklugu var.

Findikidaki binalar iclerinde en para edecek sey.

Geriye birde aktiflerinin yarisini gecmis euro borclari var....
    düşüncelerinize ben de katılıyorum. Mal ayağa düşmüş zaten ona göre fiyatı da düşmüş. Neden avantaj olmasın ki?
    Kaldı ki TSGYO nun topu zarar olsa bile ISGYO ya etkisi devede kulak.
    Yeterki bu birleşme yada birleşmeme bir an önce sonuçlansın.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

8.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    düşüncelerinize ben de katılıyorum. Mal ayağa düşmüş zaten ona göre fiyatı da düşmüş. Neden avantaj olmasın ki?
    Kaldı ki TSGYO nun topu zarar olsa bile ISGYO ya etkisi devede kulak.
    Yeterki bu birleşme yada birleşmeme bir an önce sonuçlansın.
    Önümüzde 3 yol var.
    1. Bu sürünceme devam eder.
    2. Birleşme süreci finalize olur.
    3. Birleşme rafa kalkar mahkeme kararıyla.

2 veya 3 gerçekleşirse bir şekilde nefes alınır. İyi kötü. Ama bu 1 devam ettiği sürece sinir hastası olmaya devam.

Sayfa 72/672 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •