CBS BOYA ve CBS PRİNTAŞ el ele verip BİST 100 endeksinde yerlerini almasını tüm içtenliğim ile temenni ediyorum....
CBS BOYA ve CBS PRİNTAŞ el ele verip BİST 100 endeksinde yerlerini almasını tüm içtenliğim ile temenni ediyorum....
Spk kabul ederse ÇBS BOYA olacagız.sakıncası varmı? hayır.sadece bu birleşmede sirketlerin defter degerleri adaletli dagıtılsın.beklentimiz bu insallah.
Ama anladıgım kadarıyla bu birlesimin alt yapısı hazırlanmış ve resmiyete dökülüyor.spk da haberdar ve onun yönlendirmesiyle oluyor olabilir.cünkü arsa bedeli mahkeme kanalıyla belirleniyor.yani en ufak bir kanuni boşluk bırakmak istemez.insallah sureç cabuk sonlanır ve hakedişlerimize kavuşuruz.
İflas eteleme davası açıldığından buyana sağlıklı bir bilgiye ulaşamadık dedi kodularla dolu kapkara bir kutu bilgi ve belgelerin gizlenmesinin bir gerekçesi olmalı ki kayyumların gözetimide olduğu halde bu kardar yıldır bekliyoruz kayyumların görevinin bittiği veya bitmediği bilgisi dahi verilmedi açılış için nasıl bir kurdele kesecekler nasıl bir gong bulacak lar merak ediyorum.
Yıllardır hep kâbus görüyoruz bu olumlu ve güzel gelişmelerin ardından umutlarımız gerçek olursa bizi bekliyen güzel günleri görür ve hayalerimizi gerçekleştirme fırsatına ulaşmış oluruz Rabbim ilk önce sağlık huzur hayallerimizi gerçekleştirmek içinde ömür versin duamızda bu olur üzdüklerimizinde gönüllerini almak için bir imkan bulmuş oluruz.
Sn 2onur2 sizi buradan yazılarınızdan tanıyorum. Burayı hiç boş bırakmadınız bir meşaleyi taşır gibi hep ışık oldunuz, bizleri aydınlattınız. Kalbi temiz, yüreği büyük insan. Bende sizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu hayallerinizi bu çabalarınızdan dolayı erişmenizi diliyorum. Sağolun, varolun.
Yer İmleri