ABD Borsalarının Cuma kapanışdan yeterince pay almadı bizim yerli piyasa.
% 2,5 civarında eksi Pazartesi açılışta bakalım neleri etkileyecek...
ABD Borsalarının Cuma kapanışdan yeterince pay almadı bizim yerli piyasa.
% 2,5 civarında eksi Pazartesi açılışta bakalım neleri etkileyecek...
cuma gunu yine tek duramadim , durtukluyor seytan..
saat 14 gibi viop long actim 17 gibi kapadim, iyi bir futbol seyircisi ve saglikli bir fb li olarak actim fiksturu inceledim..
4 haftalik fikstur su sekildeydi ve kafamda bir puanlama yaptim..
basakcity/fb ----- 1 puan
fb/ trabzon ------- 3 puan
alanya/ fb --------- 1 puan
fb / ank.gucu ---- 3 puan
4 haftalik puan toplami hisseye +10 civari bir prim getirir dedim ve bulastim hisseye..
basakcity maci 3 puanla cevrilince kazanim gordugum 8 puan+2 seklinde tezahur edebilir..
bakalim nasip diyecegiz..
+
pazartesi viop long girecegim tekrar, viop yeminimi bozdum; ertesi gune poz tasimayacagim sadece..ytd
maliyet : 7.65
hedef : 9
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yok direnç yok destek..
Şahsi düşüncem mb nin 12 eylülde en az 300 puan daha indirmesi için cesaretlendirecek oranda dövizi geri çekip ardından uçuşa geçireceklerini düşünüyorum.bu hafta ve haftaya 5.50 bile tekrar gelebilir.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde revizyona mı gidilecek?
Euronews Son güncelleme: 25/08/2019
Euronews Türkçe’nin ulaştığı Ankara’daki kulis bilgilerine göre, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi halihazırda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde revizyona gidilmesi konusunda heyetler düzeyinde görüşmeler yürütüyor.
Yer İmleri