Sayfa 721/1002 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Erdoğan:
    -Ekonomi yönetimimiz yerli ve uluslararası yatırımcılarla yakın mesai içinde olacaktır
    -Ekonominin tüm tarafları ile yakın işbirliği halinde hareket ediyoruz

Erdoğan: Uluslararası yatırımcılarla bir dizi toplantı yaparak, ülkemizdeki imkanları, potansiyeli ve sağlayacağımız desteği bizzat anlatacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Ekonomide elbette sıkıntılarımız var ama karşımızdaki fotoğraf ümitlerimizi artıran ciddi başarılara işaret ediyor

Erdoğan: Türkiye 3.çeyreğe ciddi bir toparlanmayla girmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Faizlerin en azından enflasyon seviyesinde tutulma mecburiyeti bu konuda verdiğimiz mücadeleyi zora sokuyor, faiz sebep enflasyon neticedir ve bunu başaracağız

Erdoğan: en kısa sürede enflasyonu tek haneli rakamları düşürmekte, ardından kademeli olarak orta vadeli hedeflerimizi indirmede kararlıyız

Erdoğan: Fiyat istikrarını sağlayacak politikaları belirlemek ve hayata geçirmek Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de Merkez Bankasının görevidir

Erdoğan: Yeni MB başkanı ve Yeni bakanımızın göreve başlamasıyla piyasadaki olumlu görünüm doğru yolda olduğumuzu gösteriyor

Erdoğan: Hazine ve Maliye Bakanımızın ve Merkez Bankamızın yeni başkanının, enflasyon hedeflemesini ve para politikası araçlarını, temel yaklaşımlarımıza uygun şekilde, şeffaf, öngörülebilir, istikrarlı bir seviyeye en kısa sürede getireceklerine inanıyorum

Erdoğan: Yeni Merkez Bankası başkanının ve Maliye Bakanının atacakları her adımda yanında olacağız

Erdoğan: Ekonomide girdiğimiz yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum

5. anlasilan yuksek faiz donemine geri donuyoruz agustos 2018 den sonra ki..keske % 50 kalani da tl yapsaydim..

6. Dikkat ederseniz iflas edip borç ödeyemenler Türkiye, İtalya, Yunanistan, İspanya, ve Portekiz gibi akdeniz ülkelerinin klüpleri.

Bizim gibi klüplerin şu anda ödemesi gereken rakam en az 2 milyar Euro toplamda. Belki de daha fazladır.

Spor Klüplerini yönetenlerden klüplerine borç taktıranların gelmişi geçmişi alayı ********dir. Ayrıca bu ********ler gelir vergisi de hiç ama hiç ödemezler.

"Dört büyükler"in borcu katlanarak artıyor!
    Türk futbolunda Dört büyüklerin borçları her geçen sezon katlanarak artıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu son sekiz yılda yüzde 534 oranında artış gösterdi. Fenerbahçe'nin 5,2 , Beşiktaş'ın 3,33, Galatasaray'ın 3,3 ve Trabzonspor'un 1,25 milyar liralık borcu bulunuyor.
    .
    https://www.fotomac.com.tr/superlig/...anarak-artiyor

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Barcelona'nın kapısında alacaklılar belirdi ancak borçlar ödenemiyor. Sporcular 190 milyon euroluk indirim yapmaz ve Goldman Sachs ile kredi anlaşması yapılamazsa kayyum atanabilir.

7. Merak etme 2-3 ay sonra tekrar başa sarar. Borç bir yere gitmiyor. Turizm geliri yok. Devlet harcamalarını para basarak finanse ediyor.

Kim gelirse gelsin yine de devalüasyon devam etmek zorunda. Bunun kaçışı yok.

**P birisine söz verdi, doları belli bir yere kadar çıkardı, orada anlaştılar, orada döviz girişi oldu, çünkü faiz artışına tamam denildi.

Faiz artışına tamam demeyen herkesi görevden aldılar!

Bence damat kötü adam değildi, düşük faiz yüksek kur modelinde devam etse 1 sene sonra Türkiye kurtulurdu. Şimdi tekrar başa sarıyoruz! Yüksek faiz, düşük kur! Faizin sürekli artması gerekecek. Faizin artmadığı günlerde dövizde bir günde %5 %10 ani artışlar göreceğiz. İşsizlik patlayacak ve kalıcı olarak yüksek işsizlik oluşacak.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    anlasilan yuksek faiz donemine geri donuyoruz agustos 2018 den sonra ki..keske % 50 kalani da tl yapsaydim..

Dolar/TL 7.8910

Sayfa 721/1002 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •