Bana göre hakikati bilen on binde 1 oranından fazla değildir, biraz pay vereyim binde 1. Diğer insanlar boşuna yaratılmadı, içinden geldiği gibi yaşamak çok sorun olmaması lazım.
Eskiden TV siyah beyazdı, renkli fotoğraf azdı, şimdi milyar renk var, ismini saymaya ömür yetmez ama grafik ile uğraşanlar için renkler çok kritik, bir çok belgeselde anlatmışlar. Monitor alacağım grafikçi değilsen video edit yapmıyorsan şu sana yeter diye yorumlar var hep. Ses sitemleri keza aynı.
Sivri uçları, tepeleri, dipleri, en'leri hedef almıyorsan ortalamaları hedef almak güvenli bir strateji olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Borsaya yön veren ağaların en fazla çalıştıkları konu ,şirket analizi falan olduğunu sanmıyorum
ne olup olmadığı belli zaten , belki 1-2 şirket gelecek vaad eder onlar önemlidir
Teknik denilen şeye ise kıçıyla güldüklerine eminim
Çalışıp kafa yordukları tek şey insan psikolojisidir , hangi durumlarda küçük yatırımcı nasıl davranış sergiliyor
Bunun için ar-ge elamanları bile vardır .
Böyle düşünüyorum
Tekniğe kıçıyla gülmek...
%98 aynı fikirdeyim..
Osurarak yani ...
Teknik çizdim abi bak grafiğime ...şimdi ossurtma yegen at çöpe oniii...
Dün video vardı, ekip siyasileri, bürokratları vs etkileyip oyuna sokuyormuş. Sokaktaki vatandaş da eninde sonunda etkileniyor.
Birileri de Netflix'de paraları batırmış Hay'dan gelen Hu'ya gider diye güzel br söz var.
Dün Milpa arazisi satış haberi vardı, demek satan salak veya acil paraya ihtiyacı var, alan akıllı.
Yer İmleri