Sayfa 727/1122 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    VIOP'ta 3 aylık vadede TL getirisi garantili olarak yıllık %52 idi geçen hafta, bu hafta da çok değişen bir şey yoktur.

VIOP'ta spotta al vadede sat şeklinde paketlendiğinde %52 getiren TL bazlı bir muadil ürün varken gidip neden %24 ile para bağlanır anlayamıyorum.
    İnsanlar VIOP nedir nasıl oynanır bilmediği için olabilir. Ben de bilmiyorum mesela

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İnsanlar VIOP nedir nasıl oynanır bilmediği için olabilir. Ben de bilmiyorum mesela
    Aynen

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    https://www.haberturk.com/yazarlar/f...bodrum-olmasin

Para fiskiriyaaaah..

Gidivan'in kulaklari cinlasin..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Para fiskiriyaaaah..

Syg,
    Anlatmak istediğimiz yazıya dökmüş. Ülkede 5-10 milyon kişi servetlerine servet kattı, paraları fışkırtıyor diye ekonomi iyi denemez. Orta halli insanların nasıl fakirlestiğini görmek lazım.

5. Yahu nedir bu tl tasarrufçunun çektiği arkadaş ! 32 günlük mevduat yaparız faizci tefeci yattığı yerden para kazanan oluruz faizler mutlaka düşmeli denir ! kkm çıkar pul olmuş paramızı can havliyle oraya geçiririz bu sefer 1 avuç vergilerle beslenen mutlu azınlık damgası yeriz ! sağolsun muhalefet fox her gün giydiriyor bize ama 500k lık dandik bir ev 3 milyon oldu buna ne diyeceğiz ? Ya bedava dağıtılan krediler ? kkm keyiften mi çıktı ? millet 17 den dolar alıyordu ticaret durmuştu her gün kurun gideceği seviye ile ilgili spekülasyon manipülasyon yağmur gibi yağıyordu ! bugün kkm kalksın 20 den dolar alanları duyarız ne yapmamız bekleniyor bedava mı dağıtalım yılların birikimini

6.  Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Viopta işlem yapmayı bilmiyorki herkes. Risk yüksek olunca. Dediğiniz nasıl yapılıyor bende bilmiyorum açıkçası

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...57#post6009057

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Para fiskiriyaaaah..

Syg,
     Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Anlatmak istediğimiz yazıya dökmüş. Ülkede 5-10 milyon kişi servetlerine servet kattı, paraları fışkırtıyor diye ekonomi iyi denemez. Orta halli insanların nasıl fakirlestiğini görmek lazım.
    Ben bunu bu forumda geçen hafta söyledim
    Bodrumun ve çeşmenin zengin kalabalıkları hiç sektirmeden yerlerine gitler (çok samimi bi arkadaşım geceliği 1.000 euro ya karı koca 2 de çocuk 10 günlük tatile çıktı)
    Az paralı ama tatilmisteyenler ise ayvalık edremit dikili akçay gibi nispeten ucuz yerlerde ev tutmayı yada çadırda tatil yapmayı tercih etti. Tabi birde köyüne gidip etini domatesini bulgurunu yağını peynirini oradan almayı yani hem ziyaret hem ticaret yapmayı tercih eden kesimde köylerine gitti. Ama ankarada gördüğüm geçen yıllara göre tatile giden sayısındaki düşüklüktü özellikle otele giden çevremde hemen hemen hiç kimse yoktu.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Toklar bodrumda çeşmede marmariste az açlar ayvalık edremit dikili akçakocada karasuda
    Açlarsa ankarada istanbulda adanada izmirde sokaklarda
    Ahan buldum
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 727/1122 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •