https://www.haberturk.com/yazarlar/f...bodrum-olmasin
Para fiskiriyaaaah..
Gidivan'in kulaklari cinlasin..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yahu nedir bu tl tasarrufçunun çektiği arkadaş ! 32 günlük mevduat yaparız faizci tefeci yattığı yerden para kazanan oluruz faizler mutlaka düşmeli denir ! kkm çıkar pul olmuş paramızı can havliyle oraya geçiririz bu sefer 1 avuç vergilerle beslenen mutlu azınlık damgası yeriz ! sağolsun muhalefet fox her gün giydiriyor bize ama 500k lık dandik bir ev 3 milyon oldu buna ne diyeceğiz ? Ya bedava dağıtılan krediler ? kkm keyiften mi çıktı ? millet 17 den dolar alıyordu ticaret durmuştu her gün kurun gideceği seviye ile ilgili spekülasyon manipülasyon yağmur gibi yağıyordu ! bugün kkm kalksın 20 den dolar alanları duyarız ne yapmamız bekleniyor bedava mı dağıtalım yılların birikimini
Ben bunu bu forumda geçen hafta söyledim
Bodrumun ve çeşmenin zengin kalabalıkları hiç sektirmeden yerlerine gitler (çok samimi bi arkadaşım geceliği 1.000 euro ya karı koca 2 de çocuk 10 günlük tatile çıktı)
Az paralı ama tatilmisteyenler ise ayvalık edremit dikili akçay gibi nispeten ucuz yerlerde ev tutmayı yada çadırda tatil yapmayı tercih etti. Tabi birde köyüne gidip etini domatesini bulgurunu yağını peynirini oradan almayı yani hem ziyaret hem ticaret yapmayı tercih eden kesimde köylerine gitti. Ama ankarada gördüğüm geçen yıllara göre tatile giden sayısındaki düşüklüktü özellikle otele giden çevremde hemen hemen hiç kimse yoktu.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri