Sayfa 731/999 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    geçen bir corn flakes alayım dedim küçüklüğümden beri yememiştim canım çekti eskisiyle uzaktan yakından alakası kalmamış içindekilere bir baktım glukoz şurubunu basmışlar içine gofret çikolata alayım diyorsun içinde abuk sabuk her türlü madde var cips alayım diyorsun basmışlar içine palm yağını ! Maliyet artışlarının birde bu boyutu var ücret artışları kur artışının etkisi birleşince ya bir gofret 10 lira olacak ya da 3 liraya bol palm yağlı glukozlu enfes bir lezzet haline gelecek
    Geçen albeni diye bir çikolata var, ondan aldım tadı tamamen değişmiş. Karamel tamamen kimyasallaşmış, içindeki bisküvisi bile neredeyse ekmek tadı vermeye başlamış. Kesinlikle fiyatları sabit tutmak için temel baz malzemeleri değiştiriyorlar. Artık yediğimiz çoğu şeyde etken madde yok denecek kadar az, umarım bu trend ilaçlara da sıçramaz.(sıçramış ta olabilir tabii). Bir ara yurt dışından alınan ağrı kesiciler daha etkili gibi bir söylem dolanıyordu.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Geçen albeni diye bir çikolata var, ondan aldım tadı tamamen değişmiş. Karamel tamamen kimyasallaşmış, içindeki bisküvisi bile neredeyse ekmek tadı vermeye başlamış. Kesinlikle fiyatları sabit tutmak için temel baz malzemeleri değiştiriyorlar. Artık yediğimiz çoğu şeyde etken madde yok denecek kadar az, umarım bu trend ilaçlara da sıçramaz.(sıçramış ta olabilir tabii). Bir ara yurt dışından alınan ağrı kesiciler daha etkili gibi bir söylem dolanıyordu.
    Albeni gercekten cok kotu durumda

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    1923 yılında Öğretmenler 20 Cumhuriyet altını maaş alıyorken

1965 yılında 28,6 Cumhuriyet altını alabiliyormuş

2018 yılındaki öğretmen maaşı ise neredeyse onda biri değerine düşmüş yani 2,4 Cumhuriyet altını maaş alıyor

KAYNAK: https://www.egitimradyosu.com/yillar...ligi1923-2018/

Kağıt para nasıl erir uzun vadede net olarak ispatı sayılır.
    Eşimin 15 Mart’ta aldığı maaşla 3,4 adet cumhuriyet altını alabilirdi, ek dersi full olanlar 4 adet rahatlıkla alabilir.

4. 15/03-18/03 Arası gecelik global para piyasası fonu (diğer para piyasası fonlarıda hemen hemen aynı ) getirisi mevduat karşılığı;%20,97, 16/03 ititbari ile hesabıma yansımış.önceki güne göre 2 puan düşmüş ve 15/03 takasbank faizi ile aynı orana gelmiş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    geçen bir corn flakes alayım dedim küçüklüğümden beri yememiştim canım çekti eskisiyle uzaktan yakından alakası kalmamış içindekilere bir baktım glukoz şurubunu basmışlar içine gofret çikolata alayım diyorsun içinde abuk sabuk her türlü madde var cips alayım diyorsun basmışlar içine palm yağını ! Maliyet artışlarının birde bu boyutu var ücret artışları kur artışının etkisi birleşince ya bir gofret 10 lira olacak ya da 3 liraya bol palm yağlı glukozlu enfes bir lezzet haline gelecek
    Hic bir sey cocuklugumdaki tadi vermez oldu bana da.
    Agizimin tadi mi degisti diyordum demek ki sebebi buymus.
    Her sey endustriel uretime dondu..
    Her seyde isin itneligine kacar oldular..
    Dovlet de yeterince denetlemeyince kimbilir neler yiyorus.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Marka gıda ürünleri tüketirken de dikkat etmeli:

İngiltere'de Magnum Classic:-Kakao yağı-Süt-Vanilya parçacıkları içerirken

Türkiye'de:-Palm yağı-Su-Vanilin aroması-Amonyum fosfatid içerir.
    Ayrıca: 21 gr şeker, karregenan, glukoz şurubu ve kıvam arttırıcı içerir.

https://twitter.com/drkardiyo/status...56328308260867
    Fakirliğin gözü kör olsun. Ekonomik krizin en belirgin etkisi gıda içeriğinde yaşanıyor. Her ülkeye uygun maliyette ürün üretmek zorundalar.
    Geçmişte rulo kat yerken keyif alırdık. Şimdi şekerli bir bulamaç olmuş.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Zaten bu hafta inanilmaz yogunda, kodese atilmak bir nebze iyi oldu. Uzak kalmis oldum.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bana da arada bi iyi oluyor, hem dinlenmis hem de kafami toparlamis oluyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,148
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hic bir sey cocuklugumdaki tadi vermez oldu bana da.
    Agizimin tadi mi degisti diyordum demek ki sebebi buymus.
    Her sey endustriel uretime dondu..
    Her seyde isin itneligine kacar oldular..
    Dovlet de yeterince denetlemeyince kimbilir neler yiyorus.
    Syg,
    bir şey olmaz ..ilacı basar daha çok yaşatırlar bizi sn.dudu....ilaç sanayi de kazanmalı değil mi ama
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 731/999 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •