Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 731/1004 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Viop XXXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Bak koçum...

1. Yaşça senden büyüğüm, 1967 doğumluyum ben...

Ama buna rağmen delikanlı demene bir şey demeyeceğim, bunu iltifat olarak kabul ediyorum...

2. Taner veya bir başkasını gizli takip etmiyorum. Yedek hesabım var benim. Arada bir bakarım neler yumurtluyorlar diye.

Çünkü ikisiyle de karşılıklı birbirimizi engellemişiz.

3. Tıp Fakültesine 1984 yılında Türkiye 250.'si olarak girdim...

4. Üstelik ekonomik sebeplerle dershaneye bile gidemedim ben...

O yıllarda TIP 1 numara idi. 90'lı yıllarda bilgisayar ve elektronik TIP'ı geçti...

2010 sonrası TIP tekrar 1 numara oldu...

5. Altı doktor yakını olan biri bu şekilde yalan yanlış bilgilerle konuşmaz...

Demek ki fazla yakının değilmiş bu doktorlar...

Ya da fazla doktor yakının yokmuş demek ki...

6. Ayrıca fazla doktor yakınının olması övünülecek bir şey değildir...

Sadece doktor olamamanın verdiği bir eziklik belirtisidir.

7. Bir de Tofaş için 40'tan shortlamaya başladığımı söylemişsin... Bu yalan...

Geçmiş gönderiler var, geçen ayı tarar bulursun...

Gundwane vermiş zaten alıntıları...

45.70 'ten ilk kademeyi vurdum, sonra 3 kez işlem yapıp maliyeti 49.70'e kadar çıkardım.

30 Eylül'de de 52 ve 53'ten shortladım...

Bunları twitterden vermiştim, beni takip ettiğin için bilmen gerekir. Aç eski gönderilere bak...

Bu arada şunu da ekleyeyim, bazı yavş.klar gibi tweet silmem ben...

8. Son olarak; hala BIST konusunda kendine güveniyorsan hodri meydan...

Maçan yemiyorsa sesini keseceksin yiğidim...

Bik bik etmeyeceksin...

Yanlış yere tezgah açıyorsun...

Hadi şimdi yallah...
    EL CEVAP:

1-Yaşça büyüksün delikanlılık senin olsun...Bana ''nuru mütecessim gibi ağaran saçlarım'' yeter.

onlar tecrübe ve efkarın tecellisidir.

2-TANER-KÜRSAT VS. bu 2 arkadaşı 15.000 takipçinin nazarında İTİBARSIZLAŞTIRMAK ve İDDİALARA cevap verme şansları yok iken(sayfan kilitli çünkü) ısrarla bunu yapmak adil değil.Arkadaşların haberi bile yok.Taneri ben de eleştirdim ama kendi kapalı sahamda değil.

3-Sana bir şeyler veren ve belkide borsa kariyer basamaklarında ilerlemeni sağlayan HİSSENETE çöp dediğini bizzat gördüm.Bu burada yazan herkese haksızlık ve hakarettir ve yazılanları TEZYİF ETMEKTİR.

4- Gelelim senin güven kaynağın olan ve kişileri küçük görmenin temel sebebi olan TIP meselesine:
    Bunları ayrıntılı açıklamak abes ama karşımdaki taş atarken gül atacak değilim:

ÖYS 1996 DA İLK 1.000 girdim. Ailemin tıp ısrarından dolayı 1997 DE tekrar girdim,ham puanda yani orta öğretim başarısı HESAPLAMANMADAN ilk 200 girdim. ama 2 . yıl ara vermeden girdiğimden OBP yarı yarıya düşerek yani +30 puan benden keserek yerleştirme yapıldı ve 1997 de erciyes tıpa girdim.

Normalde hacettepe ing. tıp ama puan kırılınca beni 5.000 sıralamada itti. 0RJİNAL BELGE ELİMDE EĞER BU KONUDA BENDEN ÖZÜR DİLERSEN BELGEYİ NET OLARAK TÜM FORUMA VEYA SANA GÖNDEREBİLRİM.
    o belgenin bana ait olduğuna dair(bunun hiç bir şüpheye gerek kalmayacak şekilde ispatlanması için) ne yapılması gerekiyorsa da sen söyle ben yapayım..

ÖSYM(bilkentten) alınan orjinal belgedir.

onun için bana TIP,KAZANAMADI VE EZİKLİK VAR DEME..(20 yıldır forumdayım tıp ile ilgili maceramı ilk defa anlatıyorum)..senin tezyif edici sözlerin olmasa yine yazmazdım.

AİLEDE 6 TIPÇI VAR DERKEN. tıp kazanmanın o kadarda matah bir şey olmadığını ve senin mütekebbir yapının sebebi olan yere temas ettim.

nicelerini gördüm.TIPI elinin tersiyle itenleri..HA ŞUANDA TOPLUMDA İŞ GÜVENCESİNDEN DOLAYI TIP EN ÇOK TERCİH EDİLENDİR..ORASI DOĞRU..AMA İLK 1.000 VEYA İLK 5.000 E GİRENLERİN HEPSİ tıpı tercih etmez..
    5-İDDİA KONUSU SAÇMALIKTIR.şizofrenik bir yaklaşım olur.biz çocukken bunu yapardık.

yılda bir kere hisse alırım.onuda forumda paylaşırım ama sessizce beklerim.hayatın belirsiz olduğunun farkında olarak ASLA ISRAR ETMEM..BU piyasanın fıtratına terstir...

tarihler şöyle: 10 agustos 2020 ve 21 eylül 2021...o zaman yazılan mesajlar alttadır...6 ayda %50/70 kar hedefi olan için güzel.

işte alım yapılan yerler..kırmızı oklar..asla ısrarcı olmam.bu hata OLUR. senin gibi bilgi sahibi ,aralarında senden çok daha zeki kişilerin olduğu bir cenah,onbinler sana ters poz. almışken...nasıl emin olunabilir..benimkisi %51

2. Aynı zamanda genel cerrah ve kadın doğum jinekoloji dedi..
    Yan daldan bahsediyor herhalde.. Umarım öyledir..

Ben hiç görmedim de ondan diyorum..
    Var bir kopukluk ama bakalım neler yaşayacaz bununla.
    Bir de bu adamla ego yarısına girmeye gerek yok nato mermer nato kafa..
    Standart doktor egosu.
    Çoğunda olur..
    Hala diyorum portföy emir listesi ya da portföy at diye çit yok..
    Hala tweetler vs ..
    Kuş doktoru olmuş kendisi haberi yok
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    EL CEVAP:

1-Yaşça büyüksün delikanlılık senin olsun...Bana ''nuru mütecessim gibi ağaran saçlarım'' yeter.

onlar tecrübe ve efkarın tecellisidir.

2-TANER-KÜRSAT VS. bu 2 arkadaşı 15.000 takipçinin nazarında İTİBARSIZLAŞTIRMAK ve İDDİALARA cevap verme şansları yok iken(sayfan kilitli çünkü) ısrarla bunu yapmak adil değil.Arkadaşların haberi bile yok.Taneri ben de eleştirdim ama kendi kapalı sahamda değil.

3-Sana bir şeyler veren ve belkide borsa kariyer basamaklarında ilerlemeni sağlayan HİSSENETE çöp dediğini bizzat gördüm.Bu burada yazan herkese haksızlık ve hakarettir ve yazılanları TEZYİF ETMEKTİR.

4- Gelelim senin güven kaynağın olan ve kişileri küçük görmenin temel sebebi olan TIP meselesine:
    Bunları ayrıntılı açıklamak abes ama karşımdaki taş atarken gül atacak değilim:

ÖYS 1996 DA İLK 1.000 girdim. Ailemin tıp ısrarından dolayı 1997 DE tekrar girdim,ham puanda yani orta öğretim başarısı HESAPLAMANMADAN ilk 200 girdim. ama 2 . yıl ara vermeden girdiğimden OBP yarı yarıya düşerek yani +30 puan benden keserek yerleştirme yapıldı ve 1997 de erciyes tıpa girdim.

Normalde hacettepe ing. tıp ama puan kırılınca beni 5.000 sıralamada itti. 0RJİNAL BELGE ELİMDE EĞER BU KONUDA BENDEN ÖZÜR DİLERSEN BELGEYİ NET OLARAK TÜM FORUMA VEYA SANA GÖNDEREBİLRİM.
    o belgenin bana ait olduğuna dair(bunun hiç bir şüpheye gerek kalmayacak şekilde ispatlanması için) ne yapılması gerekiyorsa da sen söyle ben yapayım..

ÖSYM(bilkentten) alınan orjinal belgedir.

onun için bana TIP,KAZANAMADI VE EZİKLİK VAR DEME..(20 yıldır forumdayım tıp ile ilgili maceramı ilk defa anlatıyorum)..senin tezyif edici sözlerin olmasa yine yazmazdım.

AİLEDE 6 TIPÇI VAR DERKEN. tıp kazanmanın o kadarda matah bir şey olmadığını ve senin mütekebbir yapının sebebi olan yere temas ettim.

nicelerini gördüm.TIPI elinin tersiyle itenleri..HA ŞUANDA TOPLUMDA İŞ GÜVENCESİNDEN DOLAYI TIP EN ÇOK TERCİH EDİLENDİR..ORASI DOĞRU..AMA İLK 1.000 VEYA İLK 5.000 E GİRENLERİN HEPSİ tıpı tercih etmez..
    5-İDDİA KONUSU SAÇMALIKTIR.şizofrenik bir yaklaşım olur.biz çocukken bunu yapardık.

yılda bir kere hisse alırım.onuda forumda paylaşırım ama sessizce beklerim.hayatın belirsiz olduğunun farkında olarak ASLA ISRAR ETMEM..BU piyasanın fıtratına terstir...

tarihler şöyle: 10 agustos 2020 ve 21 eylül 2021...o zaman yazılan mesajlar alttadır...6 ayda %50/70 kar hedefi olan için güzel.

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Evet o risk alınır ama tahta takip edilir 6 aya bir ben sasa da öyle yaptım..
    İhya etti tecrübe ile sabittir..
    Ama çok zordur .
    Ev parası da değil o zaman ki dolar kurunu da göz önüne alırsak iyi bir para da sayılmaz..
    Ama ihya etti..
    Bence ev parası bağlamak yerine yarısını bağlamak belli yıllara kademeler bölüp almak işi biraz uzatsa da oluşan trendde oturması daha kolay olur
    Önemli olan belirli bir ana lot sayısı sabitligini yakalamak püf noktasıdır
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    10 yıl için bu risk alınır diye düşünüyorum. tek kalemde alınca basarlar zaten. allahın emri.

misal 1500 lira kira masrafını da hisseye ayırınca 5-6 yıl sonra tüm krediyi geri ödeyecek gelir oluşabilir.

o siteyi de temettü oranlarına bakayım derken az önce gördüm. inceleme fırsatım olmadı.

iyi diyorsanız iyidir. bilgi için teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Evet o risk alınır ama tahta takip edilir 6 aya bir ben sasa da öyle yaptım..
    İhya etti tecrübe ile sabittir..
    Ama çok zordur .
    Ev parası da değil o zaman ki dolar kurunu da göz önüne alırsak iyi bir para da sayılmaz..
    Ama ihya etti..
    Bence ev parası bağlamak yerine yarısını bağlamak belli yıllara kademeler bölüp almak işi biraz uzatsa da oluşan trendde oturması daha kolay olur
    Önemli olan belirli bir ana lot sayısı sabitligini yakalamak püf noktasıdır

https://temettuhisseleri.com/

site fena değil. en azından emek verilmiş. uyarılar oranlar yazılmış falan. kuştaki usta geçinenlerden kat kat faydalı.

bu konuya biraz daha kafa yormak lazım. ben kararımı çoktan verdim de devamında ne yapacağım onu yola koymak lazım.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Aynı zamanda genel cerrah ve kadın doğum jinekoloji dedi..
    Yan daldan bahsediyor herhalde.. Umarım öyledir..

Ben hiç görmedim de ondan diyorum..
    Var bir kopukluk ama bakalım neler yaşayacaz bununla.
    Bir de bu adamla ego yarısına girmeye gerek yok nato mermer nato kafa..
    Standart doktor egosu.
    Çoğunda olur..
    Hala diyorum portföy emir listesi ya da portföy at diye çit yok..
    Hala tweetler vs ..
    Kuş doktoru olmuş kendisi haberi yok

AKP ilk iktidar olduğunda TIP kontenjanlarını artıracağını ve TIP hegomanyasını kıracağını söylemişti..tabiki yapmadı..

Batı ülkelerinde HUKUK-SİYASAL çok daha gözde tercihler iken bizde TIP olmasını sebebi kontenjanlar.Neymiş atıramayız..neden eğitim kalitesi düşermiş.

Sanki 2 yılda bir NOBEL ÖDÜLÜ kazanıyoruz. KUBA aşısını aylar önce yaparken biz ne alemdeyiz...İşi mezun olduktan sonra sahada-nöbette öğrendiklerine bizzat duyuyorum.
    Bunun tek çaresi tıp kontenjanını artırarak, KPSS ile girecek hale getirmektir.

Ağır cezaya bakan,hüküm veren dev davalara bakan HUKUKÇULARI,hakim-savcıyı; mezun olduktan sonra sınava tabi tutuyorsun ve mevcut mezunlar içindekilerden İSTEYENİ alıyorsun da bu neden daha teknik olan tıpta olmasın..

Bir de her hekimin mutlaka MESLEKİ SİCİLİNİ bilmen lazım.Hayatını emanet ettiğin,kalp ameliyatı olacağın doktorun geçmiş mesleki durumunu bilmen lazım.

Hakkında ,enfeksiyon,yanlış tedavi vs. gibi dava açılmış mı ...bunu bilmen lazım..BATIDA bu var..bizde yok.

KADIN DOĞUM daha önce gözde iken şimdi değil..sebebi ,yapılan hatalardan dolayı dava açılmasıdır..bakın nasıl disipline diyor..

dünkü haber..bakın sanatçının başına gelenler...mesleki sicil görme zorunluluğu olsa çok daha dikkatli olunur.şimdi bu doktor duyulmasaydı kimin haberi olurdu..üstelik doktor arkadaşıymış ve sanatçı ölümden dönmüş...peki bu taşrada olsa kimin haberi olacaktı..tayin çıkardın mı en yeniden başlarsın...

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-o...avasi-41913396
    Son düzenleme : ABKA; 10-10-2021 saat: 10:32.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu memleket adam olmaz.İstanbulda taksici rantı var. kimse yıkamıyor.PLAKA SAHİPLERİ(sanatçı,brukrat,hükümete yakın vs..) elbette daha fazla taksi plakası istemez.Vatandaşın canı çıkmış , kimin umurunda..

PAKETLEME STANDARTI getirilmez.Halk kazıklanır. 40 gr. yerine 38 gramı aynı fiyata verirler.senin haberin bile olmaz.

Hekimlere mutlaka en azından kritik ameliyatlarda, hekimin geçmiş mesleki durumunu görme hakkı yasal olarak tanınmalı.Bu YAŞAMSAL BİR HAKTIR.Hasta bunu bilmeli ve tercihini ona göre yapmalı...yine statukodan dolayı yapamıyoruz...

hayırlı pazarlar...

Bakınız yine bana sataşmaya başlamış aslan parçaları...

Hepinize tek tek cevabım olacak elbette...

Emme teker teker gelin...

Pazar günümü, tatilimi, sizlere harcayamam...

İşiniz gücünüz yok mu lem sizin?...

Akşama hepinize toplu bir seans düzenleyeceğim...

Ha ha ha...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    DUHUL : 1999

Bir iddia var anladığım kadarıyla.
    Detay ve tarih net belirtilirse, tarafsız biri olarak takip edip, ilgili tarihte sonucu açıklamaya talibim.

Sayfa 731/1004 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •