Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Scumtek beklentisi öncesi yapılan paylaşımları şimdi buralara getirmek kadar saçma bir şey yok...En sonunda sen de bu kervana katıldın, üzüldüm...
Şirket o eski sünepe kimliğine geri dönmüşse bunun yol açtığı sonuçları bende değil ilgili yerlerde aramalısın üstadım...Yanlış yoldasınız...
Benim sana yazdığım ilk mesajı hatırlıyorsun dimi..
Sana o vakitten sonra da bir şey demedim..
Hatta sattığında miktar da vererek yatırımcıyı aydınlatman da hoştu..
Sonrasın da şirket ile ilgili tavrının değişmesine üzüldüm..
Scumtech olayı şirkete bir hikaye kattı onun dışında finansallara katkısı ne olacaktı bilmiyoruz..!
Benim yolum yatırım yolu ve belli kriterlere göre yol alıyorum..
Sen hisseye zarar getirecek açıklamalar yaparak benim de yatırımıma zarar verdin dostum,ama ben sana yine de tek kelime olumsuz bir şey yazmadım hatta hisseye geri dön dedim..!
Keko ile tartışmanız sizin sorununuz iken tüm yatırımcı lara zarar verir hal aldı maalesef..
Scumtech olayı, bu şirkete katacağı stratejik vizyon açısından benim için çok önemliydi ...Bunu burada defalarca yazmışımdır...Olmayınca noktayı koydum ve bunu çok samimi bir şekilde herkesle paylaştım...Ama siz hiç bir şey olmamış gibi davranmaya ve yalan yanlış güzellemelere devam ettiniz...Tıpkı son, ne idüğü belirsiz TOKİ mevzusu gibi...
Keko'ya gelince...Burada O'nun hakkında hem de ekran görüntülü felan yazılan; belgelenmiş iddiaları okuduktan sonra gayet tabiki o bende bırakmış olduğu naif ve doğru adam imajı bitti...Üstünü çizdim, hepsi bu ! Yani, boşu boşuna o eski mesajlarımı buraya copy paste yapmayın...Allah ile aldatanlarla işim olmaz...O defter kapandı !
Şirketin çeyreksel satışları artıyor mu ona bakarım..
Şirket stabil döviz ortamında satışları artırabiliyorsa 1 milyar pd olan şirket için gelecek vaad eder hele ki çarpanları makul ise ..!
Şirketin ispanya ve sırbistan açılımını bir çırpıda kenara koymuş olman da hayli şaşırtıcı,biliyorsin ki bu işlerin bir şerefiyesi olmadır (bürokrasi v.s)
Benim için sürdürülebilirlik çok önemli bir kriterdir insanın omurgalı durması gibi..
Benim geçmişte yaptığım yatırımların kriterleri berkosan için de geçerli olduğu için buradayım..
Bir nokta da aklı selim ile fiyatlama oluşacaktır..
vay dostum cankurtaran gibi yetiştin valla....onun bu yorumunu unutmuştum....iyiken arşivler silinmiyor....
bu hissedarxd kendini sürekli batırmayı biliyor...ona bir daha yazma millet seni unutur...sonra git kendine yeni bir nick al ..belki itibarını yavaş yavaş yeniden kazanabilirsin diyorum..ama beni dinlemiyor...illa ki inat edecek ve eksiye düşecek...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri