Sayfa 739/897 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 7172 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. bu ay sadece ayın 2 sinde 16 milyon dolarlık anlaşma yapılmış diger ihaleler guncelleme cok kısır bir ay oldu gesan gibi bir şirket için gerçekten...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Millet powere geçti. Hisse popülerliğini kaybetti gibi. Aslında büyük ölçüde oraya geçme kararı almıştım ama ilk çeyrekte alınan işleri kıyaslayınca gesanın iş hacminin açık ara önde olduğunu görünce, o günlerde bir de 41 milyon dolarlık iş kapı da gelince bizde hala iş var demiş ve kalmaya karar vermiştim. Biz de geçsek iyiymiş. Pwr ayllık değişim yüzde + 29.5, gesan -16.😡
    Sinir bozucu. Hele 2 gündür endeks ve eupwr ın hareketine kayıtsız kalınca daha da sinir bozucu.
    Ha biz ne zaman lanet olsun der çıkarsak o zaman uçuşa geçer

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Gesan'in doviz acigi durumu yok. Aldigi islerin, ihalelerin buyuk cogunlugu doviz cinsinden. Ilk is aliminda alinan avansla disaridan alinmasi gereken urunlerin siparisi hallediliyor sonrasinda is tesliminde kalan tutar yone yabanci para olarak tahsil ediliyor. Istirak europower'da benzer bir is modeliyle calusiyor. Bu is modelinden dolayi doviz pozisyon acigi yok ve doviz arttikca Gesan'a olumlu yansiyor. Bu nedenle aldigi islerin %90'indan fazlasi yurt icinden de olsa ihracat yapan bir sirket gibi dovizin artisindan olumlu etkileniyor.

Ayrica sirket yonetimi ihracat payini artirmayi hedefliyor patron aciklamalatina gore.

Almanya hamlesi var yakin donemde, ayrica makedonya ve eger ukrayna savasi sonlanirsa o pazarlarda bulunan istirak de onem kazanacak.

Yukarida yazilanlarin teyidi icin yatirimci iliskilerinden Huseyin beyle gorusmenizi salik veririm.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yabanci bir yutubur izliyordum, Dunyada da cok buyuk bir trafo acigi var ve yenilenebilir enerji yatirimlari sebebiyle bu acik artiyor
    bunun ustune savas yuzunden, ukrayananin butun alt yapisnin yenilenmesi ihtiyaci var , dolayisi ile
    inanilmaz bir trafo acigi olacagini ve bunu tamamlamanin, su ankai kapasite ile mumkun olmamayacagini belirtiyorlardi
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

4.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    yabanci bir yutubur izliyordum, Dunyada da cok buyuk bir trafo acigi var ve yenilenebilir enerji yatirimlari sebebiyle bu acik artiyor
    bunun ustune savas yuzunden, ukrayananin butun alt yapisnin yenilenmesi ihtiyaci var , dolayisi ile
    inanilmaz bir trafo acigi olacagini ve bunu tamamlamanin, su ankai kapasite ile mumkun olmamayacagini belirtiyorlardi
    Ayrica Yilmaz Elektri'in gecen yil batmasi sonrasi onun pazarinin yarattigi acik isler henuz karsilanamadi, diye dusunuyorum.

Bu sektorun buyume hikayesi 3-5 yildan asagi degil. Yenilebilir enerji ve depolama, buyumesi geometrik olacak. GESAN'da bu alanlarda oturmus ve rekabetci bir firma. Insallah yakinda guzel bir yatirimci sunumu gonderilir, son durumu goruruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Ayrica Yilmaz Elektri'in gecen yil batmasi sonrasi onun pazarinin yarattigi acik isler henuz karsilanamadi, diye dusunuyorum.

Bu sektorun buyume hikayesi 3-5 yildan asagi degil. Yenilebilir enerji ve depolama, buyumesi geometrik olacak. GESAN'da bu alanlarda oturmus ve rekabetci bir firma. Insallah yakinda guzel bir yatirimci sunumu gonderilir, son durumu goruruz.

madem sektor bu derece aktif , Yilmaz Elektrik neden batti

soyle bir acik var mesela , normalde her yil, belli oranda trafo ihtiyaci var , gelismis ulkelerde bu daha cok
    ancak ukrayna savasi ve yenilene bilir enerji ihtiyacindan dogan ekstra acik yuzunden buyuk bir talep dalgasi geliyor (umarim)

umuyorum, bu durum yaz sonuna biter bizde para kazanip, villami, ucagimi ve ferrariyi almam gerekiyor artik yeter , Mercedesten skildim ,
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

6. evet yılmaz elektrirk niye battı oda ilginç...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Yılmaz elektriğin batış sebebini basit bir Google aramasıyla bile bulabilirsiniz şirketlerin en büyük batış sebebi hiçbir zaman iş alma pazar daralması falan değildir her zaman nakit akışı problemidir. Yılmaz elektrik de 120 milyon dolar civarındaki teminatın aniden nakite dönüştürülmesi sonucu batmıştır.

8. Şirketimiz, ADM ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. tarafından 31/05/2023 tarihinde gerçekleştirilen ‘'IH2023/53 DOSYA NOLU TRAFO ALIMI'' konulu ihaleye girmiş ve en avantajlı fiyat vererek ihalede 1. olmuştur. İhale toplam bedeli KDV hariç 7.592.600, -USD'dir. (Yedimilyonbeşyüzdoksanikibinaltıyüz, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ihale toplam bedeli KDV hariç 157.014.968, -TL'dir.)

Sayfa 739/897 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •