stoklar gerçekten inanılmaz artmış.yaklaşık 60 milyon tl.artı stok oluşmuş.bu stok miktarı önümüzdeki dönemde şirketin kâr hanesine direkt yansıyacak bir miktar.şirket mevsimsel olarak sezona hazırlık yapmış.bu miktarı ben kâr hanesinde okurum.satış sıkıntısı olmayan şirkette stok=kâr olarak görülmeli.önümüzdeki dönem bilânçolar stokların eriyip kâr rakamının rekorlar kırdığını görmeyi beklerim.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!

Originally Posted by
Meddah1
Sakin olan her zaman kazanır. sadece kar zarar değildir koskoca bilanço. iyi okuyun. Borçlarına stoklarina her kalemine bakmak lazım. Ben stokta 60mln civarı mal görüyorum. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri