Sayfa 74/469 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 585 - 592 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. stoklar gerçekten inanılmaz artmış.yaklaşık 60 milyon tl.artı stok oluşmuş.bu stok miktarı önümüzdeki dönemde şirketin kâr hanesine direkt yansıyacak bir miktar.şirket mevsimsel olarak sezona hazırlık yapmış.bu miktarı ben kâr hanesinde okurum.satış sıkıntısı olmayan şirkette stok=kâr olarak görülmeli.önümüzdeki dönem bilânçolar stokların eriyip kâr rakamının rekorlar kırdığını görmeyi beklerim.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!

Alıntı Originally Posted by Meddah1 Yazıyı Oku
    Sakin olan her zaman kazanır. sadece kar zarar değildir koskoca bilanço. iyi okuyun. Borçlarına stoklarina her kalemine bakmak lazım. Ben stokta 60mln civarı mal görüyorum. YTD

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Usta arkadaşlar yirumlasa

ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

EGPRO Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -242.037

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Niye boyle gelmiş ya yarin bittik mi yani ulan bugün aldım biraz almasaydım keske ya

5. Günlerdir toplayanlarin bir sebebi olmalı. Bu iş pimasin brutune dönmesin de. Spekin ekmegine yağ sürmek için büyük fırsat. Ama benden havayı alır. iyi okudun mu? YTD

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.

6.  Alıntı Originally Posted by fejoya Yazıyı Oku
    Usta arkadaşlar yirumlasa

Neyini yorumlayalım, bir çuval incir bk edilmiş

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Neyini yorumlayalım, bir çuval incir bk edilmiş

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sen misin usta arkadaş? Hadi bakalım ak koyun kara koyun çıksın meydana. Bundan sonraki yazanlara ve cümlelerine çok dikkat edin. Niyetler apaçık çıkacaktır meydana. YTD

8. Hepimiz için hayırlı olsun hepimiz kazanalim ben bakamadım bilançoya ama stok yapmışsa iyidir sonraki dönemlere yansır
    Birde bu kâğıtta başka beklenti armi

Sayfa 74/469 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •