Sayfa 741/887 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Diğer şirketleri teferruatlı incelemedim ama Gesan çatı şirket olarak hepsini içinde barındırıyor. Onun yeri bambaşka. Çok uzun olmayan bir gelecekte bütün hepsini geçecektir.
    Bunu tüm aklım ve kalbimle söylüyorum ki Gesan,enerji sektöründe çoook ama çoookk sıradışı bir konuma gelecek.
    Sadece ve sadece patronajı ve tahta hareketleri adamı sinir ediyor ama olacak o kadar diyelim. Cünkü en nihayetinde burası Türk Borsasi. 🤷*♂️
    1 Haziran 2022 sonrası Gesan tarafından KAP'a duyurulan alınan siparişler ve imzalanan sözleşmeler;

329.251.438 USD + 155.854.788 EURO + 307.626.599 TL

1 Haziran 2022 dolar kuru 16,41 TL, bugün 26,06 TL

Bu rakamlara nelerin dahil olmadığını merak eden geçmiş sayfalarda gezinerek bulur. Europower, Peak ve daha onlarca iştirak hariç.

2. Yolumuz uzun Allah nasip ederse.. geçen sene bu ayda giriş yapmıştım bende 😊

3.  Alıntı Originally Posted by maozcan Yazıyı Oku
    Yolumuz uzun Allah nasip ederse.. geçen sene bu ayda giriş yapmıştım bende 😊
    Uzun da bi gün de çoktığı yerde duruverse iyi olacak

4. Günaydın herkese,güzel bir haber bence,

Yeni dönemin hedeflerini paylaşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, 2035 yılına kadar 200 milyar dolarlık proje için adım atılacağını söyledi. Bayraktar, özellikle rüzgar ve güneşte iddialı hedefler koyduklarını anlattı.

https://www.aksam.com.tr/ekonomi/ene.../haber-1381563

5. Millet gesanı bırakmış eupwr ye yükleniyor. Piyasa değeri yakalayacak neredeyse.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Şirketimiz, WELTEW HOME (MELTEM MODÜLER MOBİLYA KOLTUK SANAYİ VE TİC. A.Ş.) ile Bursa İnegöl'de bulunan fabrikalarına, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği'nin 5.1.h maddesi kapsamında Çatı Öztüketim Güneş Enerjisi Santrali yapılması hususunda anlaşmaya varmıştır. Anlaşma bedeli vergiler hariç toplam 1.200.000, -USD'dir. (Birmilyonikiyüzbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile anlaşma bedeli vergiler hariç 31.380.000, -TL)

7. Bu dönem kar marjımız da belirgin bir yükselme ve iyi bir bilanço bekliyorum...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Buralardayım genel kurula katıldım agırlıgı yüzde 60 power yüzde 40 ge san yaptım ...
    Hayırlı olsun. Bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bu dönem kar marjımız da belirgin bir yükselme ve iyi bir bilanço bekliyorum...
    İnşallah.
    3. çeyrekte alınan işlerin artmasını bekliyorum bende.

Bugün yazanlara baktım. Tahminimden daha fazla kişi duruyor senette.
    Eh, çay içip bekleyeceğiz artık.

Sayfa 741/887 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •