Geçen sene 2022 Aralık ayı ile bu sene Aralık ayı arasında hissede %-19,63 düşüş var... Bu gerçekten büyük bir kayıp... Hem ana para enflasyon karşısında değer kaybetmiş durumda...
Hem de ana paramızın %-19,63 kadarı da hissenin düşüşünden dolayı değer kaybetmiş... Tabi bu arada hisseyi 60 lardan 70 lerden alanların kaybı çok daha fazla...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
sayın dede_60 sözünüz şayet bana ise,
viob ta ya da diğer türevlerde açık ara bir kaç senedir şimdilik pozisyon almıyorum,..
burada sasa ile ilgili grafik paylaşmam tamamen tesadüfen sasa da pozisyon almamdan kaynaklı bir durumdur,
pozisyonum sasayı tutma amaçlı değildir, trade amaçlıdır,..
viob ta topiğimin linkini paylaşmamın nedeni oradaki çizgiler el emeği 10 seneden beri gelmekte olan hazır çizgilerdir,
çizgi aralıkları ve değerleri önceden bellidir, yani x30 da fiyat gelir çizgiye oturur orada,..o nedenle önceden hazır ve önemlidir,..
burada belirttiğim üzere bir hissenin özeli yoksa endex şartlarına tabidir,..
o nedenle xu030 veya xu100 e bakmak zaman zaman önemli olabilir ki bir kaç gündür böyle bir zamandaydık nitekim,
dün ve önceki gün hep beraber hissettik bunu,
benim paylaşımlarım o anki resimdir, hisseyi tutan arkadaşlar için değildir, burad belirttim bunu, halden anlayan adamım yani,
sasayla birlikte hektaş, smrtg ve klser üzerinde yelpaze çalışmalarımın ve pozisyonumun olduğu hisselerden bir kaçıdır,..
bunlardan sasayı burada paylaştım, hektaşı yine burada paylaştım, örneğin hektaş topiğine hiç uğramadım bile,
klser i aralıklı sayfasına atıyorum, en fazla zarar yazdığım hissedir kendisi,
yine bunlardan smrtg yi sayfasında hiç atmadım paylaşmadım,
vesile ile burada herkese yeni yılda bol bol şans ve kazançlar dilerim,
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
sayfa 695, mesaj 5553 ilk paylaştığım ve ham halidir,..
sonrası grafikler onun gelişmiş halidir, endex x30 ise zaman zaman hisseler üzerinde etkili olabilir,
sasa hektaşla birlikte bir zamanlar endex yapan kaadlardandı, patronu çıktı düşürdü, iyimi yaptı bence iyi yaptı, şirketini kurtardı adam,
sonuçta bir yüsekten düşecekti,..yükseklik ne kadar az ise o kadar iyidir diye düşünmüş olabilir,
her hisse yüksekten düştüğünde zayıf ellere disturb olurlar, blue chip özelliğini kaybederler, akümüle olmaları, güçlü ellerde toplanmaları zaman alır,
ben teknikte hissenin alt üst noktasını ve boğa yerini burada verdim, nitekim alt /üst gördü ve şimdiki dibine kadar da düştü,
ben dediydim demedim burada, hisse bu düşer,..
şu kadar hisse sattı deniyor, hisse satmasından ziyade hangi cebe bu hisseyi sattığı daha önemlidir,..
belki kendi cepleri,
sasa da şu anda yeni haberleri özeli gelene kadar bir süre bekleyecek olan hisselerden olabilir,..
bu tip hiiseler Tekniğe oturan hisselerdir, teknikçinin yanılacağı hiiseler özelinin başladığı ve az kişi tarafından bu özelin paylaşıldığı bilindiği hisselerdir,.
yani insider treding, işte orada tutan kazanır
Son düzenleme : indregandi; 27-12-2023 saat: 00:42.
sasa/hektaş kombine,
sasanın bu son düşüşte hektaş yelpazesine oturması hayli ilginç olmuş,
grafik üzerinde her iki hisse için boğa yerelerini yazdım bana göre alt üst seviyesi üzerinde orayı geçebilselerdi,
geçemediklerinden cari hisselerdir ve özeli gelene kadar teknik hareket ederler, endex ten ise etkilenirler,..
bu paylaşımdan sonra son zaman zaman durum nedir merak edenler olursa benim topiğime yazsınlar pozdan çıkıp silmemişsem orada görsel veriririm yine,
buraya son paylaşımımdır,..
Yer İmleri