Sayfa 742/1001 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    VOB aslında bir sınav.

Hırs ve açgözlülük konusu olan bir sınav.

Kendini kontrol edebiliyor msuun? otokontrolün var mı ?
    nefsine söz geçirebiliyor musun?

Hergün aynı soruyu soruyor VOB bize ?
    Bak sana 10 kat kredi açtım...kullanıpda dibine kadar yüzde 10 yaparsan sabaha göre artık 2 kat zenginsin.!

işde bu sesi duyunca hemen kaçın ! kulaklarınızı kapayın !
    Geçen hafta 363.000 ten 337.000 ye soluksuz 1 saatlik düşüşte nerdeyse batiyordum. Elimde yüklü ttkom long vardı piyasa düşmeye başlayınca buradan doner oradan diye düşünüp vadeli long açmaya başladım 357.000 de ful olmuşum, kendimi kaybettim. Gözüne fener tutulmuş tavşan gibi dondum kaldım bir ara 352.000 den direk terse dönmeye niyetlendim cesaret edemedim.stop olmak aklımdan bile geçmedi normalde her pozisyonuna kesinlikle şartlı stop yazarim. Piyasa 340.000 altına inince hem ttkomlarda hemde vadeli endexte inanılmaz zarardaydim. Mucuze gerekti yukarı hızlı dönmesi için ama %1 bile ihtimal vermiyordum. Sonra 356.000 ya kadar geri aldılar. Vadeli pozlarin çoğunu kapayıp ttkomlara hiç ellemedim. Dün akşam hepsini kapadım. Manyak zarardan manyak kara geçtim ama büyük ders oldu. Vobta paçal yaparak poz çoğaltmak intihar denek çünkü o zaman stop yazamiyorsunuz nasıl olsa teminat var diye verirse alırım diye ama siz aldıkça pala veriyor. Bence en iyi işlem tek yada 2 parça halinde poz açıp hemen stopu girmek. Stopsuz poz almak mutlaka batırıyor. Sindirebilecegin zarara stop yazmak gerek kesinlikle. Önceden 2-3 seansta batilirdi şimdi bu piyasada bir kaç saat bile yeter batmaya.

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    pisyedili01 sende kendimi görüyorum. En azından muhakeme ve muhasebe ediyorsun.
    başdan değil baştan, fıstıkçı şahap unutma.

Seviliyorsun. Al sana itibar puanı+
    Ben her güzel uyarının kalbden geldiğine inanırım.Hemen düzelttim fıstıkçı Şahap'ı. Olmuş mu dostum?

Beni uyaran dostlarımın olması benim için rabbimin lutfudur.Saolasın varolasın.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ben her güzel uyarının kalbden geldiğine inanırım.Hemen düzelttim fıstıkçı Şahap'ı. Olmuş mu dostum?

Beni uyaran dostlarımın olması benim için rabbimin lutfudur.Saolasın varolasın.
    Sen de sağ ol var ol güzel dost. Kendine iyi bak. Tüm güzellikler seninle olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    İlber Ortaylı yeni YouTube program ismi harika cahille sohbeti kestim.

1 favok ne ogrenmeni öneririm
    2 borca bataklık için borç ve varlıklar karşılaştırılır artı ozkaynaklar. Bu söylediğimde hicbirsey anlamadığını biliyorum böyle bir bilgi birikimin olmadigi belli.

Ama şu an ki durumu ile THY batak demek için cahil veya manipulator olmak lazım bence.
    Köyün delisi ile uğraşıyorsun..

Adam 2018 den beri aynı şeyleri yazıyor..
    O batak bu batak crash otobanda venezüella arjantin umman srilanka lübnan..
    Moratoryum iflas yastık altı dolar..

peahhh

5. Viop la işim olmaz ama kağıt geyiği yapmak isterseniz Taksim İstiklal de çay ismarlarim. Hafta içi zaten aynı cafede takılıyorum. Sofraya bir bardak daha koydururuz. 45 çay da yuh yani... İki bardak anca.. bir yıllık kazancımizi da yedirmeyelim[emoji16][emoji16] gerçi Pysconies ile de gorusecektik te... Pehey de pehey . Herkes işinde gücünde ben lak lakta...
    Ozel den yazarsınız...
    Eskiden bulusulurdu da Sayın Balaban olmayinca o işler bitti galiba..
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    yeni mottamız istanbula geliyorum bir aksilik olmazsa 10 güne kalmaz.çay ısmarlayacak bir baba yiğit arıyorum.

15 kupa yaklaşık 45 bardak temiz çay ım var demedi demeyiniz.

çay ın gölgede kuruyanını tercih ederim.
    çay seçerken hafif nemli olanını seçerim.
    son kullanma tarihine yakın olmasını arzu ettiğim tek ürün galiba çay
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    ..........
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

7. Akba ve sindomayı forumda değerli yorumlarından dolayı tebrik etmek istiyorum

8. MEHMET AKDERE TUTUKLANDI
    Mahkemeye Sevk edilen 8 şüpheliden 5'i 'piyasa dolandırıcılığı' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan şüphelilerin arasında Mehmet Akdere’nin de olduğu öğrenildi. (İHA)

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 742/1001 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •