Orduluyum.
maç 3-1 olduktan sonra bile ben hala nedense tedirgin oluyorum bu takımın performansından. kale güven vermiyor özellikle. bence belirleyici olan benfica maçı olacak. o maçı alırsa bu sene kimse fenerin önünde duramaz. kerem olayı bile mu maçtan sonra çözülecek gibi. bu arada gs sıkıntılı günler yaşıyor. barış alper giderse gs büyük güç kaybeder ve takımda da bir domino etkisi yaratabilir. bakalım okan ve yönetim nasıl bir yol haritası izleyecek. şampiyonlar ligine çabuk havlu atıp ligde de çuvallarsa gs nin durumunu düşünemiyorm. yatırım tavsiyesi değildir.
benfica macını zannetmiyorum fener iyi sonuc alamıyacak gibi duruyor eksikler çok birde ilk maç burada oldu fener 2 ci yarı açılıyor ama bakalım benfica buna musade edecekmı bırde kendı sahasında... merakla bekliyorum maçı..
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Cl yeni format çok zor.
Bize ağır gelir hem lig Cl .
O yüzden UEFA daha iyi.
GS gelince haksız rekabet osimen var icardi var
Torereia ligiin en iyi 6si.
Bizde iyi bir sağ kanat ve ortasaha dikine giden adam eksilten yaratıcı orta saha gelirse denge sağlanır.
Bisosuma gibi adamı almadılar onu da GS alırsa gecnis olsun bize
bende harranlıyım![]()
Yer İmleri