Fatos kooooș
Bugunde d.tahvil faizleri dusuyo
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fatos kooooș
Bugunde d.tahvil faizleri dusuyo
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstadım şu anki durum bile bundan sonra bist 100'e yakın hareket eden endeks fonu tezimi destekliyor. önceki gün endeks fonu alsaydım hem düşüşte az zararım olup şu an fazlasıyla kâra geçecektim, hem de akşam olunca ne umduk ne bulduk tarzı saçma sapan oranlarla karşılaşmayacaktım. şu fonu bir satayım, az olsun temiz olsun deyip yine ziraatın hisse fonunu alacağım. olası düşüşlerde alıp ertesi gün dahi iyi fırsat görürsem bu gün alıp yarın sat avantajından dahi yararlanmış olurum
üst düzey bir atlet düşünün, sürekli 1. liğe yarışıp kürsü ve madalyaları bırakmıyor;
Gel zaman git zaman 2 ay önce sakatlandı, tedavisine başlandı...
Tedavisi bitip ,iyileşince, antrenmanlara başlayıp form tutmaya başlayacak, ardından tekrar pistlere çıkacak ve kendisini gösterecek.
Bu hikayedeki Atlet kelimesini , Yoğun hisse bulunduran bir fon ile değiştirin, yorumlarınızı bekliyorum)
akşam biraz bloomberg izledim. ayın 18'inde fedin tekrar faiz indirebileceğini, dünyada da böyle olacağını ve türkiyede de faiz indiriminin önünü açacağını falan söylüyorlardı. kvb'ler bu ara güzel olacak gibi. buna bağlı olarak ta bistte bankacılık endeksi öne çıkar diyorlar. geçtiğimiz ralli döneminde hep küçük hisselerle hareket olup büyüklerin buna ayak uyduramadığını ve olası yükselişlerin biraz daha bist30 ağırlıklı olabileceğini söyleyenler de var.
Yer İmleri