Herkes her şeyin farkındaysa neden rahatsız oluyorsunuz anlamadım. Bırakın düşsün düşebildigi kadar . Sizi rahatsız eden aklınızda küçük , minik bir ''Acaba ''olması mı. Bende yok . Rahatım.
Herkes her şeyin farkındaysa neden rahatsız oluyorsunuz anlamadım. Bırakın düşsün düşebildigi kadar . Sizi rahatsız eden aklınızda küçük , minik bir ''Acaba ''olması mı. Bende yok . Rahatım.
7.6825 vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Altını bizimkiler baskılayamaz,onsda yakında baya bir artış bekliyorum,dolar benim için önemli değil,gram altın baya düştü sabah aldım biraz,gerçi anında zarar yazdı))))))))))))Neyse farketmez ,gram altının grafiği bozulmaz,futbolda almanlar kaybetmez, bu iki kuralı hiç unutmayın arkadaşlar.
8 lira altına inmesi ve burada bir süre kalıcı olacak gibi durması ilk formasyonu 8-8.60 bozdu. Şimdi ikinci ihtimal eski zirve 7.22 var. Oranın altına inmedikçe, dip çalışması yapacağı yerden 8,60 tepesiyle bir formasyon bulmaya çalışacağız. 7.22 altına inmesi dolardaki 7-8 yıllık trendi bozar. Şahsen böyle bir şeyi beklemiyorum. Ama ihtimal her zaman vardır.
Bazı analistler yılbaşına kadar 3 milyon kat daha artarak 10 milyonlu değerlere geleceğini ifade etmektedirler.
Yer İmleri