Sayfa 748/2404 İlkİlk ... 24864869873874674774874975075879884812481748 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Aracı kurumdan aradılar .... yine margin dediler ..... ben sizi arayana kadar beni bir daha aramayın dedim .....

Puhahahahaaaaaa
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

2. Soruyu fikri olan herkes cevap yazabilir ...şahsi bir soru değil.
    Hayat hoş gerisi boş

3. https://www.youtube.com/watch?v=Y9QfSKuTjxI bekliyoruz bakalım mayalying...

4.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Aracı kurumdan aradılar .... yine margin dediler ..... ben sizi arayana kadar beni bir daha aramayın dedim .....

Puhahahahaaaaaa
    puhahahahaha ki ne puhahhahahahaa iyi demişin...beklesin inbeler aceleleri ne
    Hayat hoş gerisi boş

5. bol kazançlar ...

birkaç iş vardı geciktim ama neyse shortlar kar yazmış
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Soruyu fikri olan herkes cevap yazabilir ...şahsi bir soru değil.
    İnsanlar düşüşe inandığında artık geç olmalı .... bu yüzden yeşilleri kertenkeleleri yavaş yavaş kaynatacak .... artık burdan döner dediler mi birden ve aniden .......

Nasıl biz burdan yıkılır dedik ve canımıza kast ettiyse aynısını aşağıda yapmalı ..... işte burası ortalama altında başlayacak .

Plan da düşünce de bu yönde üstad.

7. zerre gevşemiyor ya vay canına vay ...134450
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    İnsanlar düşüşe inandığında artık geç olmalı .... bu yüzden yeşilleri kertenkeleleri yavaş yavaş kaynatacak .... artık burdan döner dediler mi birden ve aniden .......

Nasıl biz burdan yıkılır dedik ve canımıza kast ettiyse aynısını aşağıda yapmalı ..... işte burası ortalama altında başlayacak .

Plan da düşünce de bu yönde üstad.
    Evet ..mantıklı bir düşünce ...peki bunu nasıl yapacak?

Hem longerleri döküp hem de şorterlere kazandırmadan nasıl bir hareket çekmeli PY !?
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 748/2404 İlkİlk ... 24864869873874674774874975075879884812481748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •