Sayfa 75/470 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 593 - 600 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1.  Alıntı Originally Posted by fejoya Yazıyı Oku
    Hepimiz için hayırlı olsun hepimiz kazanalim ben bakamadım bilançoya ama stok yapmışsa iyidir sonraki dönemlere yansır
    Birde bu kâğıtta başka beklenti armi

ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Faaliyete gecmek uzere olan ya da gecen bir fabrikasi var. Haberini bekliyoruz mart ayindan beri..

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2. Saol kardeş 1000 lotla aranizdayim

3. Kimsenin fark etmediği şey 200mln luk fabrika yatırımı bu bilançoya geçmedi henüz. Çünkü fabrika açılışı kap a bildirilmedi. Ama fabrika faaliyete geçti. Ve bu haliyle bile geçen yıldan iyi gördüm bilançoyu. 3 -5 mlnun lafi olmaz. Bilanço okumak tecrübe işidir. Tecrubeliler zaten olayı çözmüş. Hayırlısı olsun. Temmuzda b grubu. Fabrikayı açtık. Agustosta bu stoklar ne ise yarıyormuş hep beraber göreceğiz. Biz buradayız. Uzun zamandır oldugu gibi. Bakalım zaman ne gösterir. Hayırlısı. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.

4. İnş kardesim

5. Selamlar.evet bilanço 200 milyar zarar geldi.gecen yılla karsilastirdigimiz zaman faaliyet olarak geçen yıla göre iyi bir sezon geçmesine rağmen pazarlama giderlerine geçen yıla göre 5 trilyon fazla agirlik vermisler.finansman giderleri de geçen yıla gore 5 trilyon eksi. Pazarlama giderleri tahminimce il il gezmelerinden kaynaklandı.konyasindan eskisehirine,erzurumundan hatayina türkiyenin dört bir yanini gezip müteahhitlerle toplantı yaptılar yeni ürünleri tanıttılar.ayrica stoklardaki artış ve türkiye içindeki satış rakamida geçen yıla göre oldukça iyi.yurtdisi yerinde saymış diyebiliriz.sirket bu 3 aylık ölü sezonu geleceğe yatirim olarak kullanmış.bugun ne olacak sorusu sorulursa genel olarak türk yatirimcisi sonuç odaklidir. Dipnotlara bakmayi sevmez.stok artmış pazarlamaya bu kadar para harcanmış geçen yıla göre yurt içi satışlar %50 artmış onlar için önemli değildir.sonucta geçen yılla karsilastirilir geçen yıla göre iyiyse pozitif,geçen yıla göre kötüyse negatif algılanır.bugun muhtemelen egproda da aynı şeyi göreceğiz.düsüş sert olabilir.bir müddet hisseyi sendeletebilir.ama son 4 gündür yatirim finans ve Marbas üzerinden alınan yaklaşık 150000 lot var yüksek ortalamali.bu grubun panikleyenlerin satislarini toplayacaklarini düşünüyorum.ben uzun vadeciyim.bu bilanço beni etkilemez sadece zaman kaybettirir.hedeflerde şaşma yok.yatirim tavsiyesine değildir.

6. Eşleşme nedir gören varmi

7.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Selamlar.evet bilanço 200 milyar zarar geldi.gecen yılla karsilastirdigimiz zaman faaliyet olarak geçen yıla göre iyi bir sezon geçmesine rağmen pazarlama giderlerine geçen yıla göre 5 trilyon fazla agirlik vermisler.finansman giderleri de geçen yıla gore 5 trilyon eksi. Pazarlama giderleri tahminimce il il gezmelerinden kaynaklandı.konyasindan eskisehirine,erzurumundan hatayina türkiyenin dört bir yanini gezip müteahhitlerle toplantı yaptılar yeni ürünleri tanıttılar.ayrica stoklardaki artış ve türkiye içindeki satış rakamida geçen yıla göre oldukça iyi.yurtdisi yerinde saymış diyebiliriz.sirket bu 3 aylık ölü sezonu geleceğe yatirim olarak kullanmış.bugun ne olacak sorusu sorulursa genel olarak türk yatirimcisi sonuç odaklidir. Dipnotlara bakmayi sevmez.stok artmış pazarlamaya bu kadar para harcanmış geçen yıla göre yurt içi satışlar %50 artmış onlar için önemli değildir.sonucta geçen yılla karsilastirilir geçen yıla göre iyiyse pozitif,geçen yıla göre kötüyse negatif algılanır.bugun muhtemelen egproda da aynı şeyi göreceğiz.düsüş sert olabilir.bir müddet hisseyi sendeletebilir.ama son 4 gündür yatirim finans ve Marbas üzerinden alınan yaklaşık 150000 lot var yüksek ortalamali.bu grubun panikleyenlerin satislarini toplayacaklarini düşünüyorum.ben uzun vadeciyim.bu bilanço beni etkilemez sadece zaman kaybettirir.hedeflerde şaşma yok.yatirim tavsiyesine değildir.
    Üstad spek ne yapacak bakalım. 2 ihtimal var. Ya ilk aşağı basan o olacak panikletmek için. Sonra toplayacak dökülenleri. Ya da başkasına kaptirma ihtimalini düşünüp farklı bir yol izleyecek. Mama büyük sonuçta. Ve o sonucu bizden daha iyi kestirebiliyordur. Merakla bekliyoruz filmin başlamasını. Bizi biliyor herkes. Sorun yok. YTD

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.

8. Korku filmi başladı[emoji20] yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir...

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 75/470 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •