Sayfa 75/151 İlkİlk ... 2565737475767785125 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. 3,5243 ü yutarsak rahatız inşallah kaldı 20 pips euroda aşağı yaptı mis gibi dxy de supdem destekden çıkıyor hadi bakim bir tek iş bizim kazmalarla usdzara kaldı ki zarda da sıkıntı yok sıkıntı bizde şu 23 pipslik hareketi bir yapsak rahatız son yukarı pinbar yukarı yutulmalı şimdilik.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Usdtry saatlik pinbar attı 76,4 geri dönüşünde.
    Al bir teyit daha bu saatlik pinbar yukarı yutulursa 2 noktası teyididir ve PY net olarak alıcı silkelediğini gösterir.
    Yatışta bekliyoruz çalı arkasında diyorum ya bu muhtemel trendde hani oldu dediğim çıktı 3,96 ya kadar oturabilecek kişiye karacadan çatal bıçak seti hediye hahahaha
    3.96 artı çatal bıçak seti süper .. Sabrınızın ve azminizin karşılığını alacağınıza inanıyorum. Jöleli dahil diğer , P.Y planını çözecek siniz.. Zevkle takip ediyorum , başarılar.

3. viop kapandıktan 5 dakika sonra saatlik pinbar yukarı yutuldu hahahaha :D çakallarrrrr
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    viop kapandıktan 5 dakika sonra saatlik pinbar yukarı yutuldu hahahaha :D çakallarrrrr
    18.15 barı o..
    Her gün aynı terane

Gece 12 ye kadar basacak..
    Açık yapıyor..sonra da ver allahım ver formasyonu..
    ekranı kapa git
    gece 12 de gel 3.5120 görürsün..

5. şimdi forumda olmayan chucky nin başka bir forumdaki yorumu.

Yesil_parkalı_bebek68 yorumu (10 saat önce)
    Yıllardır dolarda dikkat ettiğim önemli bir durum var.. ne zaman dolar umutların tükendiği bir aşırı bunaltıcı bir sürece gelir artık herkes doları unutur işte artık doların hiç beklenmedik anda çıkışı baslayiverir... aslinda doların en tehlikeli olduğudönemler böyle sığ takıldığı yerlerde sürünüyormuş izlenimi verdiği dönemlerdir... ben bu romanı çok okudum..

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    18.15 barı o..
    Her gün aynı terane

Gece 12 ye kadar basacak..
    Açık yapıyor..sonra da ver allahım ver formasyonu..
    ekranı kapa git
    gece 12 de gel 3.5120 görürsün..
    12'de 3,5208 den aşağısını görmedim.

7. Cümleten günaydınlar bugün büyük gün draghi başkan gerçek gerisi yalan.
    Gece çekik kardeşlerimiz try ve zar a ufak bir operasyon yapmışlar maşallah.

8. Şu son 3 günlük bar net alıcı yorma barları. Yukarı uzun iğneler atarak alıcıları kesiyorlar artık bize ne lazım bu 3,55 e kadar bu son 3 barı yukarı kesecek bir bar lazım.

Sayfa 75/151 İlkİlk ... 2565737475767785125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •