Sayfa 752/755 İlkİlk ... 252652702742750751752753754 ... SonSon
Arama sonucu : 6035 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Allahtan Reis var,

klüp başkanları Federasyon başakanını yanlarına alıp külliyeye gidip batık -bittik edebiyatı yapıp Ziraat Bankası gibi kamu fonlarının senelik % 10 ile klüp borçlarının yüzdürülmesini talep etmeleri yakın....

klüplerin abuk sabuk transferininin maliyetini 85.000.000 vatandaşa ödettirmek....
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

Gs, uğurcan çakır ı 36 milyon yuro ya transfer etmiş,,,,Fener in aldığı oyuncular 20 milyon yuro dan aşağı değil.
    Ne paralar bunlar ya.
    Bu kulüplere bi dur diyen olmayacak mı?
    Oynadıkları da futbol olsa.
    Her kulübün en az 14 yabancısı var,,,döviz açığı olan ülkenin,dışarıya giden paralarına bakın.
    Yakında bir bedelli daha gelirse şaşırmam.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. önce şampiyonluk sonra arkasından bedelliyi kitleyecekler. yatırım tavsiyesi değildir.

Aziz Yıldırım:" seçim haziranda yapılmalı idi,,eylül ayında yapılması hata oldu,,lig başlamış,transferler yapılmış,herhangi bir başarısızlığa neden ortak olayım,,dolayısı ile aday değilim" dedi.
    Bu durumda sadece Saadettin Saran kalıyor,,,ben onun da çekileceğini düşünüyorum.
    Saran gelse Ali Koç un aldıklarına ortak olacak,,gelmesinin artık bir anlamı yok.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5. FENER kayıtlı sermayesini %400 artırıp 1.25 den 6.25 milyara çıkarmış. Bunun anlamı yeni bir bedelli için altyapının hazırlandığı oluyor. Müthiş transferlerle kasa boşaldı, şimdi tekrar dolması gerekiyor. Son 2 bedelli çok düşük montanlı idi, kasaya ciddi nakit girmedi. Muhtemelen başkanlık seçimlerinden sonra yeni bir bedelli gündeme gelebilir. 13 TL civarından işlem görüyor şu anda. Benim alım seviyem 10 TL nin altıdır ama tam olarak neresi şu anda bilemiyorum. 10 un altına inmediği sürece ilgilenmiyorum. Bakarsınız %400 lük yüksek montanlı yeni bir bedelli açıklanırsa mesela 5 milyar tl gibi bir nakidin kasaya girmesi gündeme gelirse hisse ciddi şekilde aşağı iner. Tribünlerden gelişmeleri izlemeye devam.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

6. valla fener şampiyon olsunda taraftarın poposundaki donu iste seve seve verir.

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    FENER kayıtlı sermayesini %400 artırıp 1.25 den 6.25 milyara çıkarmış. Bunun anlamı yeni bir bedelli için altyapının hazırlandığı oluyor. Müthiş transferlerle kasa boşaldı, şimdi tekrar dolması gerekiyor. Son 2 bedelli çok düşük montanlı idi, kasaya ciddi nakit girmedi. Muhtemelen başkanlık seçimlerinden sonra yeni bir bedelli gündeme gelebilir. 13 TL civarından işlem görüyor şu anda. Benim alım seviyem 10 TL nin altıdır ama tam olarak neresi şu anda bilemiyorum. 10 un altına inmediği sürece ilgilenmiyorum. Bakarsınız %400 lük yüksek montanlı yeni bir bedelli açıklanırsa mesela 5 milyar tl gibi bir nakidin kasaya girmesi gündeme gelirse hisse ciddi şekilde aşağı iner. Tribünlerden gelişmeleri izlemeye devam.
    İşte işi bilen adam yorumu sermaye tavanı arttirimi bedelli habercisidir arkadaş şampiyonluk sonrası demiş yukarda lakin 3ay içinde yeni bedelli kitler
    3aya da kalmaz

8.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Seçimi öne alıp, yeni başkanın kendi tekni direktörünü getirmesini sağlasalar daha iyi olmaz mı
    Daha öncede yazdım ALİ Koç'un seçim kazanma orani %99.99

Aziz Yıldırım dahi cesaret edip aday olamıyor
    Kendi ağzıyla dedi kaybedeceğim seçime girmem diye...

Hala yeni başkan seçilir diye düşünüyorsunuz bu imkansız çünkü Koç Dünya kadar üye yaptı aidat kendi ödedi yeni başkan ihtimali sıfır

Sayfa 752/755 İlkİlk ... 252652702742750751752753754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •