Sayfa 753/1002 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    izmut su kuslar icin ne diyorsun? Ben kararsiz kaldim bu konuda. Bu Ukranya olayinin kuslarin pestilini cikarmasi lazimdi simdiye kadar, ama oyle olmadi. Rus-Ukranyalilar gelen turistlerin %25'i. Petrol fiyatlari artiyor. Peki bu kuslari niye salmadilar?
    turizm sezonunun artan döviz fiyatlarınıda göz önünde bulundurulursa tl bazında yurtdışı müşteri için enteresan olacağı beklentisi var.uçuş öncesi ve sonrası hizmetleri sunan şirketler ile bazı turizm şirketleride ilginç olabilir.

kendi adıma hiçbir ile ilişkim yok
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn pit öyle bir karşılaştırma kastettiğiniz ülkelerle bizim aramızda yapılamaz.Bizde sistem kitlendi diyorum,dediğiniz ülkelerin nüfusu bizden az halkı kurallara daha uyumlu,sağlık sistemleri kitlenmedi rakamlar orda saklanmadı bizde salgının başında istanbulda sadece pazar günü 800 bin insanın metroyu kullandığını öğrenmiştim.Bizim toplumu düşünün 800 bin türkün metro kullanımını düşünün bir de 800 bin isveçlinin metro kullanımını düşünün.Kıyas olur mu.Japonun yeni zelandalının isveçlinin norveçlinin sokağa çıkma yasağı olmadığında kurallara uyumu ile bizimki bir mi.Başta o karantinalar olmasaydı durum felaketti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
    Cafe bugün hareketli değerli bilgiler paylaşılıyor

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Cafe bugün hareketli değerli bilgiler paylaşılıyor
    Her tarafi zararli su koronanin. Isiizden gucumuzden olduk!
    Ben gidip asi da olacagim zaten. Bu kadar asagilamaya intikami aci olabilir.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şu anda omicronun seyri bence karantinayı gerekli kılmıyor,o nedenle bence şu anda karantina gereksiz.Maske ve aşı işine gelince bence aşı şart maske de aslında salgınla mücadelede çok önemli.Yahu ben cerrahım yıllarca ameliyat yaptım madem maske hastalığın yayılmasında etkisiz neden ameliyathaneye her giren maske takmak zorunda.Ameliyat olsanız ameliyatınız esnasında ortalıkta maskesiz birinin gezmesine hasta olarak müsade edermisiniz.
    Etmem

Haklısınız

Tedbir iyidir.

Bende dışarı çıkarken çift maske takıyorum.

Bazen arabada tek başımayken bile takılı alıştım.

9 kişilik aile yok oldu.38 yaşında bayan 3 biontekli oda vefat etmiş.

Benimde akrabam var şehir hastanesinde kardeşi 3 aşılı zor yırttı.

Anne Babası 5 aşılı 2 sinovak onlar ayakta atlattı her türlü hastalıkları olmasına rağmen.

Kime ne yapacağı belli olmuyor meretin.

Dışarı çıkarım tedbirimide alırım.

Akıl fikir versin önemsemiyenlere

apartmanda 23 daire 2 vefat (Yaşlı bendende büyük biri hastanede kapmış)

akrabada 5 (İlk zamanlarda)

arkadaşlarda 1(aşısızmış)
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Adalet Bakanlığı, Birleşik Arap Emirlikleri'nden, hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker'in Türkiye'ye iadesi amacıyla geçici tutuklanmasını talep etti.

Adalet Bakanlığı, Birleşik Arap Emirlikleri'nden, hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker'in Türkiye'ye iadesi amacıyla geçici tutuklanmasını talep etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    hayatı kısıtlamak diyorum siz aşı, maske ve ilaç kullanmamak diyorsunuz. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. aşı olmak ve ilaç kullanmak hayatı kısıtlamak mı oluyor?
    hayatı kısıtlamaktan kastınız maske takmamak/sokağa çıkmamak değilmi? bunları baştan beri yapmamaktan bahsetmiyormusunuz ? bunları YAPMANIN ağır s0nuçları olduğundan kim bahsediyor?
    yanlışmı anlamışım acaba

B] yarın gece benzine 70 kuruş daha zam gelebilirmiş
    [/B]
    bak, diyanet işleri başkanı ve diğer şureka özel uçaklarla oraya buraya , yanlaında onlarca kişi ile uçar, devlet imkanları ile..

bedelinide biz öderiz..zamla, fiyat ayarlaması ile vb

Sayfa 753/1002 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •