Lütfen sözlerim yanlış anlaşılmasın, buradaki arkadaşlarımızın genler kültür düzeyi fazlasıyla tatmin edici hepsi bilinçli insanlar kasıtlı bir paylaşım olduğunu kesinlikle düşünmedim ihtimal vermem , art niyetli olanları da Ayhan abiyle Reha abi anında imha ediyor zaten .
Söylediğiniz soruya herkesin bir cevabı var , ben de bir şey derim ama kapsayıcı olmaz .
Sorununuza Gandhi ' nin bir sözüyle cevap vereyim , şöyleydi galiba : '' Olmasını istediğiniz değişim rüzgarının kendisi olun .''
Oy çalınma hakkında da şunu söyleyeyim. AKP 'nin yüzde 87 oy aldığı bir ilçede kesinlikle oy çalınmadı son seçimde. Muhtelif olaylar olmuş olabilir tabiki ( adam gelmiştir körüm diyerek başkasına oy kullandırmıştır falan gibi ) ama oy çalınmadı. Oylar çalınmıyor arkadaşlar . Oy çalındığını düşünen bir vatandaş hiçbir görev almadan oy kullandığı sandıkta oy çalınmasına tek başına engel olabilir. Şüphesi olan böylece şüphelerini giderebilir .
Anladım,sizin kastınız daha çok seçim güvenliği ile ilgili.Öte yandan da kararsız,çekimser seçmenden en fazla çekinen taraf da bu mossad iddiasını ortaya atmış olabilir.Malum bu yapıştırma da bir tür atasporumuz olmuş
Yer İmleri