avrupa'da resesyon bitiyor faiz indirimi geliyordu hani ?![]()
japonlar ilk defa faiz arttırdı piyasalar yangın yeri faiz indiirmi diye gaza gelip mallandırdılar milleti yazık çok yazık
avrupa'da resesyon bitiyor faiz indirimi geliyordu hani ?![]()
japonlar ilk defa faiz arttırdı piyasalar yangın yeri faiz indiirmi diye gaza gelip mallandırdılar milleti yazık çok yazık
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
37 altına beklemiyorum diyenmi dersin, 47 aldım diyenmi dersin😃 helal olsun. Durum ortada👏👏👏👏
keko belki mal çıkmamıştır da yol arkadaşı kazanckapısı çok içten pazarlıklı birisi atatp'den iyi bilirim o çıkmış olabilir
elli kere yazdık piyasaya ayak uyduramayan bir berkosan var inat etmeyin tepki ile dönüşü bilmiyorlar daha ne oldu bağırdığımız rakamlar geliyor şimdi çıkıp savaş çanları resesyon demeye başladıar birşeyler sebep olacak zaten trend fiyatlarına düşmesi için hisselerin piyasanın gerçekleri bunlar öldük bittik demeye de gerek yok tamam da benim kazancım eridikten sonra yukardan maliyetlendikten sonra çektiğim sıkıntı ne olacak ? bunu anlatmya calıstık ama höstad onlar iyi bilirler 18 20 yıldır temelciler miş ya
Valla ben görevimi yaptım...Kağıt 45-50 aralığındayken bunların mal çıktığı gayet belli idi...Bir insan 7/24 yalan dolan haberlerle güzelleme yapıyorsa bil ki kendine çalışıyordur...47 den fulleyenler oldu burada, en çok ona üzülürüm...O rakamları tekrar görmek demek kağıdın % 50 den fazla yükselmesi demek...Bu konjonktürde ???!
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Bir adet dahi brksn satmadım...kazanckapisi da satmamis..fiyat olarak siz haklı çıktınız.
.ikinci çeyrek bilanço da beklediğimiz gibi gelirse ??temelde de biz haklı cikacagiz..
Temel olarak haklı çıktığım sürece tutmaya ve toplamaya devam...fiyat şeytandır demiş ustalar...ben şeytana uymayacagim...moralimi de bozmayacağım..
Artık fiyat gösteren ekranlardan uzaklaşmanın zamanı geldi. Savaş potansiyeli var ama birbirlerine diş göstermekten öteye gitmeyeceğini umut ediyorum sadece. İnşaat maliyet artışı konut fiyat artışını geçmiş. İnşaat malzemesi üreten şirketler için kötü.
Su akar yolunu bulur eninde sonunda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri