Sn.rxpu, dolar/ tl grafikleri ortada bol bol dolaşıyor. Sizin okuma tekniğiniz bana uyduğu için önümüzdeki 10 gün normal şartlar altında ne görüyorsunuz ?
Sn.rxpu, dolar/ tl grafikleri ortada bol bol dolaşıyor. Sizin okuma tekniğiniz bana uyduğu için önümüzdeki 10 gün normal şartlar altında ne görüyorsunuz ?
6 üzeri hacim yokmuş..
?
sm ressam
özel de problemli... aynı işlem x firmasında 1500 Tl y firmasında 1000 dolar... bu poliklinikler özel olanları insanı hayattan soğutuyor. bir de güzel kızları koyup pazarlık vs yapmayı ayıp hale getirenleri yok mu? hele fiyatları sormadan iş yapmanız sizi batırabilir. eskiden gönül rahatlığı ile özel dişçiye giderken şimdilerde randevu alıp kamuya gidiyorum...
Bir cisim yaklaşıyor
Hem global
Hemde bize özel..
Birileri birşeylerin kokusunu almış..
Bayramdan önceki dolar ile şimdiki dolar arasında çooook fark var.
Teknik meknik diyip de oradan döner buradan döner satıp aşağıdan alırım..
ÇALIŞMAYABİLİR..
5 generalin istifa ettiği iddiasına ilişkin açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu ana kadar bize intikal eden 2 arkadaşımızın dilekçesi var. Onları da onayladık" dedi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Geçen gün habertürk kanalında ; Genelkurmay İstihbarat eski başkanı sn. İ.Hakkı Pekin konuşmasında '' Salı günü Moskovaya gidecek olan sn.cumhurbaşkanı muhtemelen bir ucu K.Irakta diğer ucu idlibte olacak olan fiili sınır düzeltmesini görüşecek. Aynı anda 5 farklı sahada askeri harekatlar yaparak türkiye nin gücünü göstermekte. Böylece güney sınırlarımız resmen olmasa bile fiilen yeniden çizilmekte '' şeklinde bir şeyler söyledi.
Ben buraya o gün dolarda hareket beklediğimi yazmıştım. Zira bu tip ekranlarda olmayan zaferleri ( aslında niyetinizi ) seslendirirseniz ülkeleri ürkütürsünüz. yapacaksanız sessizce yaparsınız. Yaptıktan sonra zaten alkışlanırsınız. özal da Türk birliği felan diye ayağa kalktığında ülkenin başına gelmeyen kalmadı. Dolar artık durulmaz. Zaten bahane arıyordu, şimdi tonla bahanesi var....
Yer İmleri