Sayfa 757/999 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. Sn.rxpu, dolar/ tl grafikleri ortada bol bol dolaşıyor. Sizin okuma tekniğiniz bana uyduğu için önümüzdeki 10 gün normal şartlar altında ne görüyorsunuz ?

2. 6 üzeri hacim yokmuş..
    ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,095
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Tüm mesleklerde yozlaşma var zaten. Ancak kişi kendisi dürüst ve ilke sahibiyse, sorumluluğunu yerine getirmeli ve yetkisini kullanmalı. Burada hekim ; gelen protezi hastanın ağzında kontrol ederek, uygun bulmazsa ödemeyi yaptırmamalı, protezi yeniletmeli. Bu işlerde salt meslekleri koruma dürtüsüyle hareket etmemeli.

Ucu bana dokununca felan değil. Zaten olanları gördükçe yazıp, çiziyoruz. gerekli ortamlarda dile getiriyoruz. Olayı anlamaya çalışmadan karşı saldırıya geçmemek lazım. Bu yaşadığımız örnek olay gibi kim bilir , kimler hangi konularda hak ihlalleri yaşıyor. Toplum olarak empatiyle hareket etmemiz, kendimize layık görmediğimiz bir davranışı bizim de başkasına yapmamız gerek. Benim için özelde diş yaptırmak sorun değil. Ama neden devlet hak tanımışken ve su gibi paralar akıtılırken düzgün yapmazlar ? Sonuçta kullanılmayacak kadar kötü ise ve atıl kalacaksa milli servet kaybıdır.
    sm ressam
    özel de problemli... aynı işlem x firmasında 1500 Tl y firmasında 1000 dolar... bu poliklinikler özel olanları insanı hayattan soğutuyor. bir de güzel kızları koyup pazarlık vs yapmayı ayıp hale getirenleri yok mu? hele fiyatları sormadan iş yapmanız sizi batırabilir. eskiden gönül rahatlığı ile özel dişçiye giderken şimdilerde randevu alıp kamuya gidiyorum...

4. Bir cisim yaklaşıyor
    Hem global
    Hemde bize özel..
    Birileri birşeylerin kokusunu almış..

Bayramdan önceki dolar ile şimdiki dolar arasında çooook fark var.
    Teknik meknik diyip de oradan döner buradan döner satıp aşağıdan alırım..
    ÇALIŞMAYABİLİR..

5 generalin istifa ettiği iddiasına ilişkin açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu ana kadar bize intikal eden 2 arkadaşımızın dilekçesi var. Onları da onayladık" dedi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bir cisim yaklaşıyor
    Hem global
    Hemde bize özel..
    Birileri birşeylerin kokusunu almış..

Bayramdan önceki dolar ile şimdiki dolar arasında çooook fark var.
    Teknik meknik diyip de oradan döner buradan döner satıp aşağıdan alırım..
    ÇALIŞMAYABİLİR..
    180 en sevdiğim açıdır.
    Gap kapanmayacak anlaşılan.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. Geçen gün habertürk kanalında ; Genelkurmay İstihbarat eski başkanı sn. İ.Hakkı Pekin konuşmasında '' Salı günü Moskovaya gidecek olan sn.cumhurbaşkanı muhtemelen bir ucu K.Irakta diğer ucu idlibte olacak olan fiili sınır düzeltmesini görüşecek. Aynı anda 5 farklı sahada askeri harekatlar yaparak türkiye nin gücünü göstermekte. Böylece güney sınırlarımız resmen olmasa bile fiilen yeniden çizilmekte '' şeklinde bir şeyler söyledi.

Ben buraya o gün dolarda hareket beklediğimi yazmıştım. Zira bu tip ekranlarda olmayan zaferleri ( aslında niyetinizi ) seslendirirseniz ülkeleri ürkütürsünüz. yapacaksanız sessizce yaparsınız. Yaptıktan sonra zaten alkışlanırsınız. özal da Türk birliği felan diye ayağa kalktığında ülkenin başına gelmeyen kalmadı. Dolar artık durulmaz. Zaten bahane arıyordu, şimdi tonla bahanesi var....

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    CDS 419,54 düzeyinde
    Teşekkürler ben de bunu takipteyim, biriktirdiğim dolarlarla eurobond alacağım da, biraz daha yükselsin diye izliyorum.

Sayfa 757/999 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •