20 yılda ülkeyi o kadar şaha kaldırdılar ki,(!) Yılbaşı hediyyesi olarak Maliye Bakanlığı , Aracı kurumdan gelen telefon ile öğrendim ki hisse senetlerime E- Haciz koymuş.Borcun içeriğini görmek ,hacze itiraz ve taksitlendireyim diye Vergi dairesine gittim..Ne mümkün.!?
Dedikleri;hacize konu borcu Şakkadanak ödeyeceksin.!
Kalanlarına da faiz ekleyip,% 20 sini de peşin verip ,taksit yaparız..Aksi takdirde banka /yatırım hesaplarında para edecek ne bulursak Şakkadanak haciz koyup alırız..!
Sinirlerim bozuldu..
Oradaki memura söyledim, gücünüz bbenim gibi gariban vatandaşa yetiyor, işinize gelince şirketlerin vergi borcunu tek kalemde siliyorsunuz..!
Sonuç:Hisse senetlerim zararına satıldı,maliyenin hesabına para aktarıldı..
.
Sayın fan;
Virüsün bulaşma olasılığını kimse tam olarak bilemez. Kendiniz iyi hissetmiyorsanız veya içinizde en ufak kuşku varsa test yaptırmanızı öneriyorum. Karar sizin tabii ki.
Saygılar..
100 baz faiz indirimi bekliyorum.
Ama piyasa pas geçecek gibi fiyatlıyor.
Pas geçip beraberinde ıslak odun ve hortum devreye sokarlarsa 13,25 seviyelerine geçici bir gerileme olabilir.
Selçuk geçer 200 eksi bekliyorum didi.
Ama çok mu önemli kaç indirip kaç kaldıracağı, piyasa için şuan önemli olan, iktidar gidecek mi, giderse gelen ne yapacak. G e risi fasa fiso. $ zaten beklenti 20 üstü yıl sonu için.
Yer İmleri