kaçta açıklanacak....
14 te mi....
kaçta açıklanacak....
14 te mi....
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Barbuda dan vatandaşlık alması durumunda Avrupa ya vizesiz seyahat edebileceği bilgisine yer verildi.
https://www.karar.com/guncel-haberle...kseldi-1648058
4 kisilik aile icin 100.000 USD.
Ancak Avrupaya vizesiz seyahat yetmez, Avrupa sermaye piyasalarinda is yapabilme imkani olmali, yoksa 5 para etmez.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
sembolik bi nidirim bekliyorum. bence fağüzü düşürecekler , 50 bazlama kadar. çünkü böyle buyurdu zerdüşt.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
TCMB : Merkez bankası politika faizinde değişikliğe gitmedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: Küresel talepteki toparlanma, emtia fiyatlarındaki yüksek seyir, bazı sektörlerdeki arz kısıtları ve taşımacılık maliyetlerindeki artış uluslararası ölçekte üretici ve tüketici fiyatlarının yükselmesine yol açmaktadır
TCMB: Salgında yeni varyantlar ve artan jeopolitik riskler, küresel iktisadi faaliyet üzerindeki aşağı yönlü riskleri canlı tutmakta ve belirsizliklerin artmasına yol açmaktadır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri