Sayfa 76/1027 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Başkan o faiz artışı olursa dolar göçer ama memlekette iş yapacak paralı adam kalmaz o faizle. Bence zor iş senin dediğin Başkan. Diyelim ki oldu dolar ne olur 4,5 mu 4 mü?

Ben dahi kimse iş yapmaz %23 faiz varken şu memlekette.
    4.20lere kadar çekersin
    faiz zaten 2 aya kalmaz enfasyonla beraber o rakamlara çıkar dolarin her zaman kuruş artışı bize kaça patlıyor ama benim mb fikrim temenni yemez o artışı

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    500-700 baz puan artış yapsın ertesi gün cumhurbaskani merkez bankasını kapatır ..

Biz 13,5 ile fonlama yapıyoruz , Londra 17,5 dan para veriyor 300 max. 350 baz puan şimdilik Londra ‘dan gelen parayı keser ..
    Bloomberg deki röportajinda başkan olursa daha etkin olacağını söyledi açık açık asıl bombayı 24 den sonra patlatacak gibi geliyor bana.
    kuzey Koreli tombikten daha çılgın bu adam her şey olabilir artık.

17 Saatte 75 sayfa, bu ateyist gomunistler, memneketi saglamkene batiririrlar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Fayiz artmaz,günak çünküm..
    Mb sininda buna benzer açıklama yapması muhtemel

Yok faiz artırılırsa memlekette iş yapan adam kalmazmışta falan filan. Çözüm ne ? Yok demeye getiriyorlar aslında Amerikayı yeniden keşfetmek derler buna çözüm ortadayken yok gibi göstermek, işte 16 yıldır başımıza musallat olanlarıda böyle alternatif yok diye sardı bu zihni sinirler. Çözüm ortada ya seve seve ya dike dike yapılacak o faiz artışı, yapmayabilirler mi ? Tabikide ama o zaman Dolada yükseliş öyle böyle değil ebelerinin şeyini değil başka yerlerini gösterecek akılsızlara.

Gene sapıttı 90 ı zorluyor

7. Arkadaşlar,bu saatten sonra 300 veya 500 baz puan artış bu ateşi söndürür mü sizce? bence sadece kısa vadeli çözüm olur geçmişte Tansu Çiller in dolarla inatlaşması sonucu yapılan faiz müdahelesini hatırladım birden...

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Gene sapıttı 90 ı zorluyor
    DXY güçsüzken yapıyor niyeti iyi değil...

Sayfa 76/1027 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •