Sayfa 76/981 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Viop LVIII

önceden herhangi bir gezegende bir damla su var mı diye düşünürken..

bugün gezegenlerin dış kabuklarının altında okyanuslar olduğu ortaya çıktı..

https://www.youtube.com/watch?v=_BRd2_m9gjI

ve düşünün bunlar bize en yakın gezegenler..

bence kainat yaşam dolu... ama hangi formdalar.???

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    önceden herhangi bir gezegende bir damla su var mı diye düşünürken..

bugün gezegenlerin dış kabuklarının altında okyanuslar olduğu ortaya çıktı..

https://www.youtube.com/watch?v=_BRd2_m9gjI

ve düşünün bunlar bize en yakın gezegenler..

bence kainat yaşam dolu... ama hangi formdalar.???
    pis ateyiz lafı nereye getirmeye çalıyorsun anladık, o kitap bitmez, bu bayrak sopasıyla oraya girmez..!!

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    pis ateyiz lafı nereye getirmeye çalıyorsun anladık, o kitap bitmez, bu bayrak sopasıyla oraya girmez..!!
    vala bilmim ben demiyom bilim diyor.. su varsa yaşam vardır NOKTA.

milyarlarca galaksi..

bu cihadcıların işi zor...

bir damla suyun içindeki canlılığı bile dün koydum.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    hahahaha o ücretleri gören yatırımcı durur mu?

pavyon hesabı maaş yazmışlar kelle başına...

bir arkadaş atmış bana doğruysa bildiğim kadarı ile Cumhurbaşkanlığı maaşı 184.000 diye biliyorum müdür bile ondan fazla alıyorsa bu kişilerin çoğu çok yakın kişiler veya aile mensuplarıdır.Apka da burda odtü okudum diye hava yapıyorbiraz hoplatıp yarasına basayım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. M.Ertuğrul
    @RomanceTrader
    ·
    5s
    Bedduanın bedduasını etmek gerekiyor.. Yazıklar Olsun..!!!

millet sonra bunları yazıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

55 yaş üstü izlesin.. bilale anlatır gibi anlatmış

kkm ve ekonomik kriz..

https://www.youtube.com/watch?v=QaUbiW6GqPI

7. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    Ülkemizin dış kaynağa erişimi artarken finansman maliyetleri düşüyor.

Hazinemiz 2032 vadeli 1,75 milyar dolar tutarındaki tahvil ihracını başarıyla tamamladı.

4 katına yakın talebin geldiği ihraçta ABD tahvilleriyle getiri farkı 4,5 yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti.

Türkiye’nin risk priminin son 1 yılda benzer gelişmekte olan ülkelerden olumlu ayrışması uyguladığımız politikalarla artan öngörülebilirliğin sonucudur.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vallahi zor.Temel kimya-fizik-biyoloji bilmeyenlerle tartışmak.

Ortaokul fen düzeyinde olsa bile razıyım.

SU:H2O yani 2 h ve 1 0 nin kimyasal tepkime ile oluşumudur.Bunu insanlar labaratuvarda rahatlıkla yaparlar.

KAİNATTA ,var olan hidrojen ve oksijen tepkime ile suyu oluşturur.SUYUN OLMASI(bu tür haberler çoğunlukla yalandır.çünkü marsa giden robotun bunu inceleme şansı hala yetersiz..haydi olsun)

Hatta GÜNEŞİN içinde her gün binlerce füzyon tepkimesi oluyor.Bildiğin yakıtı tükenmeyen nükleer reaksiyonlar..Bu bence su oluşumundan çok daha KOMLEKSTİR..Yoksa bu ataistler orada sobanın yandıgını mı sanıyor?

hiç bir şeyi değiştirmez...Unutmayın ki 120 milyar insanın zekasının totali olan bu medeniyet en mükemmel koşullarda bile hala bir canlı(hareket eden -üreyen) oluşturamıyor...EVRİMDEki en uygun şartları oluşturmamıza ragmen..NOKTA...

Gelelim benim ilkokuldaki oğlumun güldüğü olaya...Yağmurun içinde mikroorganizma varmış..(vallahi kıızyorum MEBE..fenden sıfırlık öğrencileri geçiriyorlar)
    Güzel kardeşim..yağmur katıksız SAF SUDUR.yani en doğal yağmur sadece H ve O den oluşur..

ama sen yere düşmeden yağmuru alıp incelersen içinde herşeyi görürsün.havadaki mikroorganizmalar-çöl tozuyla yukarı çıkan bakteriler...hatta şartları zorlarsan KURBAĞA larvası bile görürsün...

Gerçekten üzülüyorum size..GÜNEŞE KARŞI GÖZÜNÜZÜ KAPATMAKLA GECE OLDU SANIYORSUNUZ.

AMA GÜNEŞ TÜM NETLİĞİYLE ORTADA..

VALLAHİ ANLIYORUM SİZİ..ben ve benim gibilerin inancı-mantığı sizi rahatsız ediyor...ÇÜNKÜ,YA VARSA..YA İBRAHİMİ DİNLERİN DEDİĞİ DOĞRUYSA...bu ŞÜPHE İLE YAŞAMAK ÇOK ZOR..ONUN için sürekli buraya mesaj atıp kendinizi teyit etme gereği duyuyorsunuz..neyse şurada kaldı 30 yıllık hayat.

Sayfa 76/981 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •