Sayfa 763/1001 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    yine net yazmışsın derken? ben bunda bir beis görmüyorum. böyle düşünüyorum çünkü. burasıda insanların düşüncelerini paylaştığı bir sayfa olduğuna göre gayet normal.. net olarak, ben yarın seansa satıcılı başlamayacağını düşünmüyorum. ufak bir eksi ile başlayabilir. ayrıca garan dikkate alarakta olsada, başlı başına değil. o bir ayrıntı. hadi bol şanslar. garan artı 5 yukarı derken bu bir ironi"mi? yapabilirsin farketmez benim için. eğer düşüncelerin paylaşıldığı bir ortamda insanlar düşüncelerinden dolayı böyle bir tutumla karşılaşabiliyorsa yapacak bir şey yok. ya bu deveyi gütmek, yada bu diyardan gitmek gerekir...
    bi şey demedik ya, anlayan için ironi, pek anlayan da yok zaten, dert edecek bi şey yok..
    alınganlığa sebep olduysam affola

2. efendim, emekli amiraller tamim yayınlamış, yahu sizde üç gram akıl da mı kalmadı, bunlar avrasyacı amiraller, bunlar amerikancı değil ki, bay kemal yer mi bu numaraları ?? amerikancı olsa, fetöcü olsa görüşleri dikkatle değerlendirir, ifade özgürlüğünden dem vururdu falan.. amma velakin bunlar anti-amerikancı tayfa, yer mi anadolu çocuğu ??

avrasyacılar niye rahatsızlık bildiriyor ?? demek ki, külliye- abd arasında bi yakınlaşma ihtimali gördüler, zira bunlar abd'den gelecek her tür teklife baştan kapalı olan ekip.. bidon'la reis arasında bi mutabakat kurulacaksa bunun bi işaretini 12.nisan'da alabilirz, o gün halkbank ertelenen temyiz duruşması var, halkbank bu davaya itiraz etti, ben yabancı bi devlet bankasıyım, sen beni hangi hakka hukuka dayanarak dava edebiliyosun kardeşim, bana ne senin iç hukukundan' şeklinde itiraz etti, şubatta erteleme kararı alınan dava bu dava idi, 12.nisan'da duruşması var.. halk'ın itiraz kabul görürse, öbür ana dava çöküyor, konu kapanıyor

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bi şey demedik ya, anlayan için ironi, pek anlayan da yok zaten, dert edecek bi şey yok..
    alınganlığa sebep olduysam affola
    estafurullah.. anlayayım istemiştim

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sistem falan geç o işi. sanki iskandinavya'da yaşıyorsun. belki de yaşıyorsun bilemem. 3 ayda bilmem ne olur 1300 1600 arası olur diyeceksin sonra saatlikte bilmem şöyle böyle oldu diyeceksin.ve de haklı çıkacaksın.

geç bu işleri.
    senin argümanın nedir peki, benim en azından yazdığım bir şey var, nerde günlük, majör trade, nerde minör trade, zaman analizi, sıkışma alanı,

sen nasıl buyurursun yaz bakalım,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5. Suriye’de savaş bitti. Suriyeliler neden geri gönderilmiyor?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Suriye’de savaş bitti. Suriyeliler neden geri gönderilmiyor?
    sayın mustican savaş ne zaman bitti nerden duyuruldu,..

7. Suriyeliler yediğimiz tarak misali

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    senin argümanın nedir peki, benim en azından yazdığım bir şey var, nerde günlük, majör trade, nerde minör trade, zaman analizi, sıkışma alanı,

sen nasıl buyurursun yaz bakalım,
    ne sana laf anlatacam. o grafiğe bak dur.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 763/1001 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •