Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Dolarizasyonun en önemli maliyetlerinden biri devletin para basmak yoluyla emisyon artışı neticesinde elde edeceği senyoraj geliri kaybına uğramasıdır. Dolarizasyonla birlikte yerli para yerine yabancı para kullanımı arttıkça kamu gelirleri arasında önemli bir payı olan senyoraj geliri azalmaktadır (Özen, 2018: 105). Gelişmekte olan ülkelerin halklarının gelişmiş ülke paralarını ödeme, tasarruf ve borç alma aracı olarak kullanması ve merkez bankalarının da rezerv olarak bulundurması gelişmiş ülkelerin merkez bankalarının kendi ülkelerinde talep edilen para miktarından daha fazla para basmasına neden olur. Senyoraj geliri elde etmeyen ülkeler üretim yaptıkları halde refah düzeylerini artıramazken parası yabancı para olarak kullanılan ülkeler refah düzeylerini artırmaktadır.!!!!
Alıntıdır.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Dudu da cripto para cikarsa iyi olur ahtopod amblemi olan.senyorajdan koseyi doner[emoji39]
İskenderi hep yer omurboyu...
O yine %1 bile olsa fiş kesmiş hiç kesmeyene ne yapacakmış bakanımız. Sokakta satıcıdan geçilmiyor neden bunlar ekonomiye katılmıyor. Kesin şikayet edende en çok vergi kaçırandır
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Uzuuuun bir aradan sonra bugun Istinye Park'a gidip Gunaydin kofte doner'de (yemek kati) bir lahmacun bir ayran yiyecegim.
Bakalim kac para oldu sizlerle de paylasirim.
Belki de paraya kiyar Fareast'de bir menu de yiyebilirim.
Belli olmaz benim isim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
dun mıgrostan kuzu kapama aldım fırında çok lezzetlı oldu.kedilerde yediler.dışarda yemek yenmez cok pahalı.
Yer İmleri