Sayfa 765/1006 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İran ile elektrik sistemi birleşecek diye geçti. Orada öğleden sonra iken İstanbul'da akşam oluyor.

Güneş Santrali vs yapılabilir oraya.
    Yapılır da halka açık şirketler pek çalışmak istemez orası ile. ABD ve AB den yasak ya da yaptırım yeme riskini kimse almaz.

Kalyon halka açık değil oradan yürür işler bence olacaksa da.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bir kez 7300 bir kez 7200 sonra bir kez de 7400 bir de 8000 lerde arada Gaye hanım ayıklaması yaptı. Bu arada gereğini yapamayanlara geçmiş olsun.

8500 geçen sefer 304 USD idi şimdi 8500 280 USD. Bu sosyal medyadaki Hüstadların büyük çoğunluğu hesap kitap analiz yapmayı pek bilmiyor....

Tl bazlı çizgiler, dirençler uçuşuyor gene......Neyse bunu da 1 ay sonra algılarlar..

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yapılır da halka açık şirketler pek çalışmak istemez orası ile. ABD ve AB den yasak ya da yaptırım yeme riskini kimse almaz.

Kalyon halka açık değil oradan yürür işler bence olacaksa da.
    Ben ters yazmışım burada akşam iken orada hala gündüz oluyor, bizden oraya elektrik satılabiliyor.

Avrupa ile de birleştirilecek deniyor. Oradan da bize güneş elektiriği satılabilir.

Çin santralleri Batı'ya yerleştirmiş daha çok.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tl bazlı çizgiler, dirençler uçuşuyor gene......Neyse bunu da 1 ay sonra algılarlar..
    Valla Emre bu sosyal medya var oldukça bu birilerinin peşindeki 100 k lar aklını başına almadıkça bunlar hep olacak. Buranın seviyesi oralara göre çok çok iyi.

Benim burası dışında yazdığım yer yok. Zaten en iyi analizi yapsan orada mesela 50 k takipçin olsa onlarda o analizi 5 er kişiye atsa zaten 250 k kişinin önüne düştü mü o analiz en kral analiz olsa geçmiş olsun. Bu 50-100 K takipçilerin önce bunu idrak etmesi lazım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

SPOT

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben ters yazmışım burada akşam iken orada hala gündüz oluyor, bizden oraya elektrik satılabiliyor.

Avrupa ile de birleştirilecek deniyor. Oradan da bize güneş elektiriği satılabilir.

Çin santralleri Batı'ya yerleştirmiş daha çok.
    Sayın Ariston ben seni anladım ama bu işe başlıyorsun sonra en ufak bir şey oluyor ondan sonra İran ile çalışan kim varsa gözünün üstünde kaşı var diye nasibini alıyor. Misal SMRTG nin sahibi ABD ve AB ile dirsek teması var gel yap dese yapmaz İran da bu işi.

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Valla Emre bu sosyal medya var oldukça bu birilerinin peşindeki 100 k lar aklını başına almadıkça bunlar hep olacak. Buranın seviyesi oralara göre çok çok iyi.
    Burada sosyal medya fenomeni 100k takipçili adamları bilgisi-piyasa yorumu -tekniği ile cebinden çıkaracak bir sürü adam var ..Ama o Twitter ın laçka-ciddiyetsiz hali yerine burada fikir yazıyorlar...Bence doğrusunu da yapıyorlar...

endeks başladığı yere geri gelir bir kaç vakte kadar.......... spek istediği gibi makasa ayar veriyor.......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 765/1006 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •