Sayfa 77/469 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 609 - 616 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. sayın udem bu siteye nasıl girebiliriz yol gösterirseniz sevinirim tşkler***

2.  Alıntı Originally Posted by udem Yazıyı Oku
    http://prntscr.com/f368w2

Vpn kullanıyorum üstad.
    merhaba bu programa girebilmek için ne yapmalıyız bilgi verirmisiniz tşk ederim***

3.  Alıntı Originally Posted by camc43 Yazıyı Oku
    merhaba bu programa girebilmek için ne yapmalıyız bilgi verirmisiniz tşk ederim***
    http://www.borsaderinlik.com/derinlik/

Opera ile zahmetsiz girebilirsiniz.

Ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by mstf100 Yazıyı Oku
    Şu mal stoğu gelecek için bize ümit verir mi geçen dönemki mal stoğu ne kadardı?

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn Mstf100 sorunuz özelinde genel bir beyin jimnastiği yapmak adına kendi çapımda bir tablo hazırladım.

TARİH STOK KAR
    31.12.2015 55 TRİLYON 28 TRİLYON

31.03.2016 99 TRİLYON 5.5 TRİLYON

30.06.2016 96 TRİLYON 32 TRİLYON

30.09.2016 103 TRİLYON 46 TRİLYON

31.12.2016 85 TRİLYON 60 TRİLYON

31.03.2017 142 TRİLYON -200 MİLYAR

Yukarıdaki tabloda görüldüğü üzere stok miktarlarının düşmesi veya az artması kara direkt pozitif yansıyor...Şirket ilk 3 ay ölü sezonda doğrudan stoğa odaklanırken 6 aylık bilançoda tamamen kar odaklı çalışıyor.Şu anda stoklar tarihinin en yüksek seviyesinde.. Yurt içi ve yurt dışında hiçbir talep sıkıntısı çekmeyen bu şirketin bu yılı rekor karla kapatacağının en önemli göstergesi bu stoklar...Tabiki karlılıkta sadece stok kar ilişkisi yoktur.Karlılığı etkileyen başka nedenlerde vardır. Pazarlama gideri, yatırım gideri, döviz pozisyonu,global durum, ülkenin durumu v.s...Şirket bu yıl ilk 3 ayda kağıt üzerinde 200 milyar zarar yazdırıldı..zarar yazmadı yazdırıldı tekrar yazdım vurgu amacıyla..stoğu,finansal gideri,onu bunu geçtim sadece pazarlama gideri olarak geçen yılla aynı harcamayı yapsaydı reklama ıvır zıvıra gene bu yıl 5.5 trilyon kar rakamını yapacaktı..57 trilyonluk stok artışı da cabası olarak yanımıza kar kalacaktı.Spekülatör bilinçli olarak bu bilançoyu kullandı kendisi yatırım finansmandan sattığını iş yatırımdan yerine koydu...Dünyanın hiçbir yerinde yoktur ki sadece sonuç odaklı gelen kar- zarara bakıp geçen yıl aynı döneme göre 5 trilyon eksi bir bilanço geldi deyip şirketin değeri %10 düşsün...Spekülatörün tuzağına düşmeyin derim..Belki yarın 8 li fiyatlara düşürecek kağıdı ,belki artık bu şirketten bir cacık olmaz algısı yaratmaya çalışacak..Ama bilanço okumayı bilen insanlarda var bunu unutmasın.Temmuza kadar ne yapabiliyorsa yapsın elindeki 500-600 bin lotla...Ondan sonra Allah Kerim..Ben beklemeyi severim..Bekledikçe lot sayımı da arttırırım..Maliyetim yükselir sadece, onu da kara çeviririm..Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..

5.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Sn Mstf100 sorunuz özelinde genel bir beyin jimnastiği yapmak adına kendi çapımda bir tablo hazırladım.

TARİH STOK KAR
    31.12.2015 55 TRİLYON 28 TRİLYON

31.03.2016 99 TRİLYON 5.5 TRİLYON

30.06.2016 96 TRİLYON 32 TRİLYON

30.09.2016 103 TRİLYON 46 TRİLYON

31.12.2016 85 TRİLYON 60 TRİLYON

31.03.2017 142 TRİLYON -200 MİLYAR

Yukarıdaki tabloda görüldüğü üzere stok miktarlarının düşmesi veya az artması kara direkt pozitif yansıyor...Şirket ilk 3 ay ölü sezonda doğrudan stoğa odaklanırken 6 aylık bilançoda tamamen kar odaklı çalışıyor.Şu anda stoklar tarihinin en yüksek seviyesinde.. Yurt içi ve yurt dışında hiçbir talep sıkıntısı çekmeyen bu şirketin bu yılı rekor karla kapatacağının en önemli göstergesi bu stoklar...Tabiki karlılıkta sadece stok kar ilişkisi yoktur.Karlılığı etkileyen başka nedenlerde vardır. Pazarlama gideri, yatırım gideri, döviz pozisyonu,global durum, ülkenin durumu v.s...Şirket bu yıl ilk 3 ayda kağıt üzerinde 200 milyar zarar yazdırıldı..zarar yazmadı yazdırıldı tekrar yazdım vurgu amacıyla..stoğu,finansal gideri,onu bunu geçtim sadece pazarlama gideri olarak geçen yılla aynı harcamayı yapsaydı reklama ıvır zıvıra gene bu yıl 5.5 trilyon kar rakamını yapacaktı..57 trilyonluk stok artışı da cabası olarak yanımıza kar kalacaktı.Spekülatör bilinçli olarak bu bilançoyu kullandı kendisi yatırım finansmandan sattığını iş yatırımdan yerine koydu...Dünyanın hiçbir yerinde yoktur ki sadece sonuç odaklı gelen kar- zarara bakıp geçen yıl aynı döneme göre 5 trilyon eksi bir bilanço geldi deyip şirketin değeri %10 düşsün...Spekülatörün tuzağına düşmeyin derim..Belki yarın 8 li fiyatlara düşürecek kağıdı ,belki artık bu şirketten bir cacık olmaz algısı yaratmaya çalışacak..Ama bilanço okumayı bilen insanlarda var bunu unutmasın.Temmuza kadar ne yapabiliyorsa yapsın elindeki 500-600 bin lotla...Ondan sonra Allah Kerim..Ben beklemeyi severim..Bekledikçe lot sayımı da arttırırım..Maliyetim yükselir sadece, onu da kara çeviririm..Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
    Olay tam manasıyla budur. Pimastaki brüt takas da tam olarak buydu. 3 ay sonunda gördük ne olduğunu. Burası kurtlar sofrası. Yem olmamak lazım. Saygılar. YTD

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.

6. 9,34 ten girdim iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum.bugün ne olacak acaba?

7. Nezaman durur satis

ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bi el atın beyler boş durmayın hisse 9u kırmasın please

Sayfa 77/469 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •