Sayfa 77/1019 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Süleyman Demirel:
    "Boş tencerenin yıkamayacağı iktidar yoktur."

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Fetö darbesinin finansçısı ilan edilen BAE ile yakınlaşmalar anlaşmalar.
    İsrail ile flörtleşmeler.
    İMF ile de gerçekleşebilir.

sonuçta denize düşen yılana sarılır.

daha evvelden de reyis basgan ın çoooook U dönüşü yaptığına şahit olduk.
    IMF meselesi bu saydıklarının hiçbirine benzemediği için anlaşmaz.

Zira bu saydıklarında U dönüşü yapma fiili dışında sonrasında olayı sabunlamak çok kolay.

Ama IMF'ye U dönüşü yapılırsa bu daha işin başlangıcı olur. IMF gelir önüne reçeteyi koyar.

O reçetenin ilk maddesi faizdir.

Bütçe fazlasıdır.

Tüm inşaat ve altyapı projelerinin iptal edilmesidir.

Yani IMF konusu U dönüşü yapılarak yürümeye devam edilebilicek bir yol değil.

Zira politik varoluşu ve iddiası ile taban tabana zıt işlemler onlar.

Tıpkı inandığı dini bırakıp Hristiyan olması gibi.

Tüm bunların ötesinde zaten IMF'nin reçetesi iktidarı iktidara taşıyan tüm dinamikleri yok eder populizmi söker atar.

O nedenle IMF İktidar için en kötü senaryoya dahi değişmeyeceği bir seçenektir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Başka seçenek var mı ? Hangi ülkenin vergi verenleri, bizim ihtiyacımız olan parayı bize verir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Erdoğan'ın tarif ettiği yol cari fazla vererek fakirleşme yolu. Evet bu bir çıkış yolu. En acılı olanı.

Ve ben hala bir politikacının harakiri yaparcasına nasıl böyle bir yola girebildiğini anlayamıyorum.

Bu sisteme halkın dayanamayacağı çok açık.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. 140journos yaptiklari islerin basarili oldugunu dusunuyorum.

Yeni belgesel https://youtu.be/_l3yTqwjsr4

Ayrica astronut denedim. Zarinda kavrulmus Kaju oldukca lezzetli geldi. Ceviz, kuru meyve vb. urunleride mevcut, henuz denemedim. Fiyatlari piyasaya gore tuzlu denebilir. Tabi kaliteli , lezzetli urunu uygun fiyata bulmak zor bu zamanlarda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Reyiz pragmatik bir kisilige sahiptir.
    Bunu gecmiste defalarca gorduk.
    Imf ile de anlasir.
    Bae ile de..
    Bunu cok gusel de pazarlar ayrica.

Syg,
    eski İngiliz toprağı, BAE, Britanya Krallığının kasasıdır.
    Perde arkasından iş çevirmeyi sever Kraliçe.
    Siyah piyon da onlar Beyaz piyon da..
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6. Herkes tutturmuş asgari ücret şu kadar olsun bu kadar olsun yahu önemli olan asgari ücret değil dolar kurunun enflasyonun 1 ay sonra hangi seviyede olacağı sen 4000 yaptın asgari ücreti 1 ay sonra kur 17 oldu ne anlamı kaldı o zaman

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın tarif ettiği yol cari fazla vererek fakirleşme yolu. Evet bu bir çıkış yolu. En acılı olanı.

Ve ben hala bir politikacının harakiri yaparcasına nasıl böyle bir yola girebildiğini anlayamıyorum.

Bu sisteme halkın dayanamayacağı çok açık.
    Faizi temel verilere dayandırmadan indir , ( bilinçsizce , keyfe keder ) dövizi yükselt , ithal mallar aşırı pahalansın ve üstüne çip ve emtia krizi ,tedarik zincir sıkıntısından dolayı dış ticaret ister istemez 4-5 ay cari fazla verecek , ve bunu başarı olarak sunacaklar.
    sadece kendi fanatiklerinin ve kendilerinin inanacakları geçici bir sahte bahar durumu

bunlar ekonominin kitabını yazdılar ya ; .............
    YDT

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Herkes tutturmuş asgari ücret şu kadar olsun bu kadar olsun yahu önemli olan asgari ücret değil dolar kurunun enflasyonun 1 ay sonra hangi seviyede olacağı sen 4000 yaptın asgari ücreti 1 ay sonra kur 17 oldu ne anlamı kaldı o zaman
    O işin zor kısmı. Kimsenin onu düzeltmeye harcayacak beyin hücresi yok

Bence asgari ücret 10bin tl yapılsın.

2023'te Lozan da devreden çıkınca yerli savaş gemimizi Ay'a gönderebiliriz böylece.

Sayfa 77/1019 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •