Sayfa 77/901 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 7207 madde; 609 - 616 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Böyle bir şey olamaz arkadaşlar..Hayal kurmaya gerek yok..Serbest piyasa ruhuna aykırı tamamen....SPK denen kuruluş biraz da bunun için var
    bu güne kadar başvurup da reddelin bir şirket var mı ?? zan etmiyorum...sanırım ilk defa böyle bir şey söz konusu olabilir...tabi olursa ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Enerjiyi boşa harcamayalım.Böyle birşey teknik olarak mümkün değil, dünyada da bir örneği yok.Elimizdekiyle yetineceğiz.Olanakları arza seferber etmeli.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu güne kadar başvurup da reddelin bir şirket var mı ?? zan etmiyorum...sanırım ilk defa böyle bir şey söz konusu olabilir...tabi olursa ???
    öyle bir şey hayalcilikten bile ötesi ))

şunu 4 de kadar 247 üzeri atıp kapanış yaparsak iyi olacak

keko sen çözersin bu işi de
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    öyle bir şey hayalcilikten bile ötesi ))

şunu 4 de kadar 247 üzeri atıp kapanış yaparsak iyi olacak

keko sen çözersin bu işi de
    bizim yaptığımız sadece beyin cimnastiğidir dostlar..olabilir mi olamaz mı bilmiyorum...umuyorum ki gesan 250 nin üzerinden bir kapanış yapar...bir kaç gün istikrarlı pozitif kapanışlar yaparsa elinde bulunduranlar tutma isteğine girecek..buda gesanın ivmelenmesini sağlayacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    UEA/Birol: Türkiye yeşil enerjide 5 yılda yüzde 64 büyüme gösterecek

https://www.bloomberght.com/ueabirol...C5%9F%20oluyor.
    5 yıl içinde % 64 büyüyerek 90 GW olacaksa şu anda yaklaşık 55 GW üretim yapılıyor ve yaklaşık 35 GW lık bir yatırım düşünülüyor 5 yıl içinde. Toplam kapasite artışında yüzde 49 ile güneş enerjisi başı çekeceğine göre 17,5 GW’lık güneş enerjisi yatırımı olacak 5 yıl içinde Türkiyede. Yıllık ortalama 3,5 GW’lık yatırım anlamına geliyor. 3,5 GW = 3500 MW.
    https://vk.com/@solarpowerenergy-rss...479-1851999083
    Bu sitede “1 Mw Lisanssız GES Yaklaşık Maliyeti : 1.218.000,00 USD dir” diyor.
    3500 x 1.218.00 = 4,263 milyar dolarlık sadece güneş enerjisi kurulum yatırımı demek oluyor bu….
    Şimdiye kadar Güneş enerji sisteminin 1/3 ünü Gesan kurdu ise ve kurmaya devam edecekse 4,263 : 3 = 1,42 milyar dolarlık ortalama yıllık iş demektir. Bu da günümüz kuru ile (18,6 desek) 37,5 milyar TL ciro anlamına gelir sadece güneş enerjisi yatırımlarından. Hadi diyelim 1/3 ünü değil ¼ ünü aldı. 28 milyar TL ciro anlamına geliyor arkadaşlar bu. Sadece güneş enerjisine yapılan yatırımlardan bahsediyoruz. RES yok, yurtdışı iş yok, vs….
    Bilmiyorum bir hesap yanlışlığı yaptım mı?

Hacim çok düşük (169 ml), 240 lara demir attık.
    Bıktırma ve bezdirme hareketleri devam ediyor.
    Tam bir sinir harbi. Yukarıdan satılan lotları buralardan almaya çalışıyorlar
    ve alana satana bakınca da başarılı olduklarını görüyoruz.
    2,5 milyon lotun el değişimi biraz daha devam edecek gibi gözüküyor.

Syg.

7.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    5 yıl içinde % 64 büyüyerek 90 GW olacaksa şu anda yaklaşık 55 GW üretim yapılıyor ve yaklaşık 35 GW lık bir yatırım düşünülüyor 5 yıl içinde. Toplam kapasite artışında yüzde 49 ile güneş enerjisi başı çekeceğine göre 17,5 GW’lık güneş enerjisi yatırımı olacak 5 yıl içinde Türkiyede. Yıllık ortalama 3,5 GW’lık yatırım anlamına geliyor. 3,5 GW = 3500 MW.
    https://vk.com/@solarpowerenergy-rss...479-1851999083
    Bu sitede “1 Mw Lisanssız GES Yaklaşık Maliyeti : 1.218.000,00 USD dir†diyor.
    3500 x 1.218.00 = 4,263 milyar dolarlık sadece güneş enerjisi kurulum yatırımı demek oluyor bu….
    Şimdiye kadar Güneş enerji sisteminin 1/3 ünü Gesan kurdu ise ve kurmaya devam edecekse 4,263 : 3 = 1,42 milyar dolarlık ortalama yıllık iş demektir. Bu da günümüz kuru ile (18,6 desek) 37,5 milyar TL ciro anlamına gelir sadece güneş enerjisi yatırımlarından. Hadi diyelim 1/3 ünü değil ¼ ünü aldı. 28 milyar TL ciro anlamına geliyor arkadaşlar bu. Sadece güneş enerjisine yapılan yatırımlardan bahsediyoruz. RES yok, yurtdışı iş yok, vs….
    Bilmiyorum bir hesap yanlışlığı yaptım mı?
    dostum yalnız ges santrallerinin 1/3 ünü gesanın yaptığına dair bir bilgi yok elimizde..tamam sektörün ileri gelenlerindendir ama öyle bir bilgi yok..gesan res santrallerinin 1/3 ünü yapmış...

Patronun en önemli gündeminin Europowerın halka arzı olduğunu düşünüyorum.
    Oradan gelecek paraya çok ihtiyaç var yatırımlar için.

Öyle bir hava var ki yakın zamanda Europower halka arzı açıklanacak gibi duruyor.
    Oysa başvuru yapalı daha 1 ay oldu sanırım.

Syg.

Sayfa 77/901 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •