Sayfa 770/1006 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Ben tamamen bugün fonlara gömüldüm bekleyip göreceğiz bu saatten sonra döviz veya altın alamayacağım için

Niye saat 4 e 5 var.gec degil ki[emoji39]
    12 ye var daha az kaldi[emoji39]

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    İstanbul da deprem mi olmuş?
    AFAD, saat 15.40'ta merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

İstanbul'da da hissedilmiştir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. Umudumuz kalmamış, gençliğe böyle bir ülkemi bırakacağız. Bu saatten sonra deprem vs. da bize vız gelir. Zaten öldürdüler bizi gömen yok. Bu düzenin değiştiğini görmek istiyorum artık.
    Hayat öğrencisi.

5. Elimde bir miktar TL kalmıştı, kurdaki artış fiyatlara yansımadan parayı mala mülke yatırayım dedim, ev fiyatları saçma sapan, kiracısı ayrı dert, vergisi ayrı dert zaten. Ayvalık'tan zeytinlik toplamaya başladım, geçen hafta hasat bile yaptım, kafam rahat.

6.  Alıntı Originally Posted by ParabolEgrisi Yazıyı Oku
    Elimde bir miktar TL kalmıştı, kurdaki artış fiyatlara yansımadan parayı mala mülke yatırayım dedim, ev fiyatları saçma sapan, kiracısı ayrı dert, vergisi ayrı dert zaten. Ayvalık'tan zeytinlik toplamaya başladım, geçen hafta hasat bile yaptım, kafam rahat.
    hayırlı olsun, m2 leri falan ne civarda?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    İstanbul da deprem mi olmuş?
    Ben evdeydim Hissetmedim...

8.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Benim banka 5-10 kuruş arası koyuyor özellikle akşamları abartıyor. Kös kös ekrana bakıyorum. Çok saçma bir işlem.
    Hangi banka?
    Saygılar

Sayfa 770/1006 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •