Sayfa 772/1005 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    faizin oranının etkileri konusunda herkes fikir yürütüyor pozisyonuna göre

finans aleminde hangi durumda borsanın nasıl etkileneceğine dair işin erbapları bile farklı yorumluyorlar

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    geliyollalll

Sen eski modele Nobel ödülü beklemiyor muydun?

Makara ypamıyom haa sen bi ara baya nobel bekliyodun hatırlıyon mu?

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif makinayı yağlıyor, karardan sonra birileri sevinecek birileri üzülecek.
    Acaba önce fışkırtma mı gelicek yoksa aşağı pin bar mı
    Aramızda cesaret edip vob makinasına ceton atan var mı.
    Aslında iki tarafa da biraz jeton atsak mesela 5610e bi kaç tane 5990a bi kaç tane? Faiz kararından sonra bu makina saçma sapan hareket edebiliyor ilk 15 dakika. O ara gelir belki bizim jetonlara sıra

4. Bu gun jeton hakkim olsa yesile basardim, gram altinlarim elde kilit bekliyom artik.

5. Ortodoks ekonomi mi Heterodoks ekonomi mi? Bugün Türkiye için önemli ve tarihi bir gün. Birazdan TCMB'nin faiz kararıyla Türkiye'nin ekonomisinin yönü belli olacak.

ne demek istemiş sizce ?

Patron, işçi, Memur Milletin ümüğünü sıkacağım sıkamıyorum..

Döviz olması gereken seviyeyi görmediğine göre Bugün çok yüksek bir faiz artışı gelmeyecek kademeli olarak arttıracağız.
    Ekonomistimiz seçime kadar idare et demiş ..

Faizlerin ne kadar artacağı tabiki çok önemli fakat kuru sert aşağı çekmek isteyeceklerini asla düşünmüyorum.
    Eylül ve ekim aylarında daha ciddi kararlar gelmesi muhtemel.
    Dolayısıyla bu yaz piyasaların canlı olması naçizane görüşümdür.

6. son 5 dk
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Aslında iki tarafa da biraz jeton atsak mesela 5610e bi kaç tane 5990a bi kaç tane? Faiz kararından sonra bu makina saçma sapan hareket edebiliyor ilk 15 dakika. O ara gelir belki bizim jetonlara sıra
    Ben bi fırsat göremedim henüz, hiç fırsat vermedi. Şimdilik günün dip 5720 tepe 5900
    Bu rakkamlardan biri değişecek muhtemelen
    Hamdım Piştim Yandım

8. Öyle ya da böyle pozisyonda giren kaderine razı olacak. Sonucu göreyim pozisyona gireyime pek fırsat vermez ekranlar donacak bence zaten.

Sayfa 772/1005 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •