faizin oranının etkileri konusunda herkes fikir yürütüyor pozisyonuna göre
finans aleminde hangi durumda borsanın nasıl etkileneceğine dair işin erbapları bile farklı yorumluyorlar
faizin oranının etkileri konusunda herkes fikir yürütüyor pozisyonuna göre
finans aleminde hangi durumda borsanın nasıl etkileneceğine dair işin erbapları bile farklı yorumluyorlar
Bu gun jeton hakkim olsa yesile basardim, gram altinlarim elde kilit bekliyom artik.
Ortodoks ekonomi mi Heterodoks ekonomi mi? Bugün Türkiye için önemli ve tarihi bir gün. Birazdan TCMB'nin faiz kararıyla Türkiye'nin ekonomisinin yönü belli olacak.
ne demek istemiş sizce ?
Patron, işçi, Memur Milletin ümüğünü sıkacağım sıkamıyorum..
Döviz olması gereken seviyeyi görmediğine göre Bugün çok yüksek bir faiz artışı gelmeyecek kademeli olarak arttıracağız.
Ekonomistimiz seçime kadar idare et demiş ..
Faizlerin ne kadar artacağı tabiki çok önemli fakat kuru sert aşağı çekmek isteyeceklerini asla düşünmüyorum.
Eylül ve ekim aylarında daha ciddi kararlar gelmesi muhtemel.
Dolayısıyla bu yaz piyasaların canlı olması naçizane görüşümdür.
son 5 dk![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Öyle ya da böyle pozisyonda giren kaderine razı olacak. Sonucu göreyim pozisyona gireyime pek fırsat vermez ekranlar donacak bence zaten.
Yer İmleri