Sayfa 772/882 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Keko berkosan hisselerini velevki satmış olsun o hep söylenen bu adam ve müritleri hissede yüklü poz almış bu sebeple gitmiyor diyenler için iyi değil mi bu. Tabiki bu koşullarda çıkmasını doğru bulmuyorum o ayrı konu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Keko berkosan hisselerini velevki satmış olsun o hep söylenen bu adam ve müritleri hissede yüklü poz almış bu sebeple gitmiyor diyenler için iyi değil mi bu. Tabiki bu koşullarda çıkmasını doğru bulmuyorum o ayrı konu

Sen rahat ol yakındır film kopar

3.  Alıntı Originally Posted by maozcan Yazıyı Oku
    sn keko yorumunuzdan cıkarım yaparak soruyorum berkosan ı sattınız mı
    hayır dostum...sermayem iki ana parçaya ayrılmıştı...daha önce berkosan ve kocaerde idim..kocaerdeki sermayemi dolaştırma kararı almıştım...onu önce ereğliye sonra da egegübreye taşıdım...berkosan sabittir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Dün...

Bugün...

İyi iş çıkardın ama, tebrik ederim...
    benim geçmişim seninki gibi çelişkiler ile dolu değil dostum..sen boşu boşuna benden alıntılar yapıyorsun... beni kendinle karıştırma lütfen...ben berkosanları aldığım günden beridir takviyeler yaptım ama tek bir lot dahi satmadım...sermayemin tümü bu hissede değildi..yarısı burada idi...ama keşke senin gibi aşık olmasaydım ve senin gibi rahat satabilseydim...belki bu gün senin dediğin gibi destek atabilirdim...onun dışında berkosan aldığım için pişman değilim..her şeyin bir vakti var...sabırla beklemeye devam...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Keko berkosan hisselerini velevki satmış olsun o hep söylenen bu adam ve müritleri hissede yüklü poz almış bu sebeple gitmiyor diyenler için iyi değil mi bu. Tabiki bu koşullarda çıkmasını doğru bulmuyorum o ayrı konu

kimseyle organik bir bağım yok..herhangi bir watsap gurubum da yok...ama bu forumda oldukça şefafım...aldığımı ,sattığımı söylüyorum...artık isteyen benim gibi davranıyor isteyen de başka bir şekilde...berkosandaki bu baskıya herkes dayanamaz...tahminlerime göre çok çok az yatırımcı kaldı...tahtacı beni sevse de sevmezse de ben bu hissede olmaya devam edeceğim..artık istediği gibi davransın..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kimseyle organik bir bağım yok..herhangi bir watsap gurubum da yok...ama bu forumda oldukça şefafım...aldığımı ,sattığımı söylüyorum...artık isteyen benim gibi davranıyor isteyen de başka bir şekilde...berkosandaki bu baskıya herkes dayanamaz...tahminlerime göre çok çok az yatırımcı kaldı...tahtacı beni sevse de sevmezse de ben bu hissede olmaya devam edeceğim..artık istediği gibi davransın..
    Malesef yönetim bu arkadaşlar şimdi ellerini obusturuyorlardir bu kağıda ancak 27 ile 28 arası çıkış trendine girer her zaman çıktığı yerden yarısına gelmeden hareket yapmıyor heralde yönetim bu şekilde nemalaniyor burayı muhakkaki okuyorlardir sayın yöneticiler sayenizde kağıt çöp oldu mutlumusunuz

7.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Malesef yönetim bu arkadaşlar şimdi ellerini obusturuyorlardir bu kağıda ancak 27 ile 28 arası çıkış trendine girer her zaman çıktığı yerden yarısına gelmeden hareket yapmıyor heralde yönetim bu şekilde nemalaniyor burayı muhakkaki okuyorlardir sayın yöneticiler sayenizde kağıt çöp oldu mutlumusunuz
    bende fiyat olarak üzgünüm ama temel olarak berkosana güveniyorum...elbet vakti geldiğinde gereğini yapacaktır...yapmaz ise de ?? biriktirmeye devam ederim....eğer egegübreden iyi bir kar yapar ve realize olursam , ve o sırada berko da 40 ın altında ise ciddi miktarda yükleneceğim arkadaşlar...buda burada sözüm olsun...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    benim geçmişim seninki gibi çelişkiler ile dolu değil dostum..sen boşu boşuna benden alıntılar yapıyorsun... beni kendinle karıştırma lütfen...ben berkosanları aldığım günden beridir takviyeler yaptım ama tek bir lot dahi satmadım...sermayemin tümü bu hissede değildi..yarısı burada idi...ama keşke senin gibi aşık olmasaydım ve senin gibi rahat satabilseydim...belki bu gün senin dediğin gibi destek atabilirdim...onun dışında berkosan aldığım için pişman değilim..her şeyin bir vakti var...sabırla beklemeye devam...
    Benim hiç bir çelişkim yok...Kağıt 19 larda ve Scumtech beklentisi varken bildiğin ucuzdu, ben de ucuz dedim; 50li rakamlarda ise vasat bir bilanço üstelik beklentisiz haliyle pahalı dedim mi, evet dedim...Bu bir çelişki değil...Sırf şu Sırbistan hatırına 3-5 bir şeyler alıyorum buralardan, bilançoda bir şeyler görmezsem ebediyen yokum burada merak etme...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 772/882 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •