Tahta o kadar sığ ve iştahsız ki yazdığım üç beş lot satıştan sonra bile tahtayı birkaç kademe aşağıya çektiler
Tahta o kadar sığ ve iştahsız ki yazdığım üç beş lot satıştan sonra bile tahtayı birkaç kademe aşağıya çektiler
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
2022 Nisan'ından bu yana endekse göre rölatif kayıp devam ediyor...Ortalamalar 25 TL civarında ki, geçen de throw over bölgesi olarak dikkat çekmiştim...Aşağısı için çok majör bir şeyler olması lazım...Geçenlerde de kısaca değinmiştim, her ne kadar orta ve uzun vadede enflasyon baskılarını daha da artıracak olsa da kısa vadede FED başta olmak üzere MB'larının likiditeyi artırmaktan başka önlerinde bir seçenek göremiyorum...Haliyle piyasalarda kısa vadeli bir bahar havası beklentisi giderek artıyor...Zaten son 2 gündür en çok yükselen sıralamasındaki spek kağıtlarından da anlaşılıyor bu durum...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yani erhan dostum evet mantık olarak düşündüğünde doğru diyebiliriz ama borsada işler asla böyle yürümüyor. Havayolları alalım ozaman hersene hersene ama hersene satış rekoru kırıyor. Yada Ülker çikolataları marketlere hergun palet palet geliyor Ülker alalım ozamanyüzlerce hisse için bu örnekler çoğaltılır .malesef böyle basit düşüncelerle hiçbir hisse alınmaz aman diyim çok zarar edersiniz.
Berkosan tahtasından eggubreye net geçiş yapan philip işlemleri bittiyse start verebilir tahta..!
Bugün gerçekleşen Çevre Ve Şehircilik Bakanı ile İBB Başkanı Ekrem İMAMOĞLU’nun İstanbul’un Kentsel dönüşümü hakkında yapmış oldukları toplantı bizim için çok önemliydi, yasal prosürlerle işi uzatmadan çözüme kavuşturmak için yapılacak dönüşüm planları ve uygulamanın acilliği İnşaat sektörüne ve yatırımcısı olduğumuz hissemize yarayacaktır, bildiğim kadarı ile yasa çıkmıştı, uygulama planları hazırlanıp dönüşüm başlayacaktır en kısa sürede, gelişmelerden ayrıca bilgisi olan varsa bu konuyu derinlemesine tartışabiliriz…
Üstadım zaten zımnen bahsedip duruyoruz; likiditenin artırılması, sanayi verileri, eli kulağında bir seçim vs...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
O tarafda fiyatlama oluşuyor yatırımcı yanar döner..
Burada daha önce yazanlar işaret fişeği ile soluğu orada aldılar,şişirdiler..
Buranın boşalması iyi oldu..
Ters korelasyon normale dönmeli,..

Yer İmleri