Sayfa 775/1003 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: HALK Cafe - II

KIZILDAĞ ortak dediydi
    gün makarna günü diye
    dün geceyi görünce demiri kim yesin
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Metal aski var onda. Birisi sizmaya calisan tirdaki cantlari sokmus.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Metal aski var onda. Birisi sizmaya calisan tirdaki cantlari sokmus.
    Dün gece Teknik Analiz forumundaydi Karadağ ortak.Bir ortam ki 10 dk dan fazla duran hayattaki varlık sebebini sorgulayıp, senetleri hemen satasi geliyor. Oradaki EW ciler bizim Secbul ortak gibi ılımlı değil, hepsi kasap.Secbul un kıymetini bilmek lazım.

4. Aşı ne zaman gelecek?

VOA Türkçe: Tütün şirketleri dahil pek çok firma aşı geliştirmeye çalışıyor. Ama hepsi farklı aşamalarda. Mikroiğne bant yöntemiyle aşı farelere enjekte edildi ve farelerde bağışıklık sistemini tetiklediği görüldü. Aşı konusunda umutlu musunuz?

Dr. Carroll: Aşıda 3 önemli aşama var. Bir aşı adayının önce güvenli olduğunu göstermek zorundasınız. Kritik bir yan etkisinin olmadığını klinik olarak kanıtlamanız lazım. İkinci olarak etkili olduğunu göstermeniz gerek. Birkaç gün değil, en azından bir mevsimi hastalanmadan atlatmanızı sağlayacak sürdürülebilir bir bağışıklık sağladığını kanıtlamanız lazım. Üçüncü aşama üretim. Milyarlarca doza ihtiyaç olacak. Dünya nüfusu 8 milyar. Bu miktarda üretim kapasitesi geliştirmek olağanüstü zor. En iyimser tahminle, henüz kayda değer miktarda üretime geçmeden, 12-18 aylık bir süreçten söz ediyoruz. Bu da, önümüzde virüsü yavaşlatmakla geçireceğimiz bir yıl daha var demek. Bu demek değil ki, mesafe kurallarını bir yıl daha bu düzeyde uygulayacağız. Ama 50-60 bin kişilik futbol stadyumlarına bu süre içinde gitmeyeceğimiz kesin.

* Yıllar önce insanlığın en büyük belasinin solunum yolu vasıtasıyla yayılabilecek bir virüs salgını olduğunu tahmin eden doktor.

5. Trafik kazasından dolayi cikan kavgayı ekmek sırasında kavga diye servis ettiler.

Ne kadar haysiyetsiz onursuz serefsizce bir davranış.

Dun oluşan paniği kabul ediyorum. Fakat neden yalan haber?

Yalan haberlerle insanları medya üzerinden , algı operasyonu yapiyorlar.

Bugun birlik, bir olma günü,

Sureci aslanlar gibi yürüten Sağlık Bakanına bile dil uzatiyorlar.

Siyasi rant peşinde koşmanın vakti değil.

https://twitter.com/GkhnKhrman/statu...865668610?s=19

6. O kadar inanılmaz ki ülkede maske bulamıyorum.
    Pazartesi markete gideceğim maske yok içeriye almayacaklar. Satın almak istesem satan yok, e-devlet bedava veriyor tabii sayfası açılırsa hali hazırda son beş gündür sipariş sayfasını en azından ben açamadım, açan şanslı azınlık var onlarda PTT sana ne zaman getirirse onu bekliyor.
    Eczaneye gittim bedava maskem geldimi diye, eczacıda hafif hafif gülünce bıyık altından eee tamam satın alıyım dedim, satamıyoruz yasak dedi.
    Hakikaten ülke bu kadar mı kötü yönetilebilir diye düşünmeden edemiyorum.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1

.
    .
    Bu uzak çekim...

Psikolojik YAS süreci