Sayfa 775/987 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    1980 de şeref.siz Evren darbesi, 1994 te faiz takıntılı zeka özürlü Çiller krizi, 2001 de Irak'a girmek isteyen Coni'nin darbesi ve üstüne Bahçeli zevzekliği, 2003 ten itibaren de ülkenin düzenli satılması ve soyulması ile maaşlar pul olmasa, tüketim ekonomisi yerine üretim ekonomisi gündemde olsa, olmadığı için de TL yerin dibine girmese dediğiniz belki olabilirdi.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Özalı unutmuşsunuz dış kredi yerine yurt içi satışları ile karşıladı bunu,örneğin Kitlerin satışı en fazlasıda SSK mallarına el koyması,sen memurmuşsun ben işçi,üstelik sendika yöneticisi,geçmişte olanları belirtmiştim yazmaya gerek duymadım,yani SSK parasını Evren,Özalın memurlara peşkeş çekmesi,batık sektörlere verip dahada batırması,8 sene işçi sözleşmelerinin yapılmaması

TCMB bugün 2 hafta vadeli 500 milyon euro ve yine 2 hafta vadeli 500 milyon dolar tutarlı döviz karşılığı TL swap ihalesi açtı.

TCMB ayrıca 3 ay vadeli 1 milyar dolar tutarlı döviz karşılığı TL swap ihalesi açtı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. cumadan sonra Nas gelir mi bak sen seyre
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben 9 un 1 i olarak memuriyete başladığımda 1.400 dolar maaş alıyordum. Şimdi olmuşum 1 in 4 ü anca 1.100 dolar alıyorum. Yıl içinde 800 r kadar inmeyeceğininde garantisi yok.
    Ayhan bey;Asgari ücretli/ maraba yanında Maho Ağasın..;-))
    Nankörlük etme, Padişaha dua et.(!) ;-))

5. şeyde para kazanmak istiyorsanız tiyo vereyim düşükken alın yüksekken satın
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. 40k usdt altında ilk 4h lik kapanışını yaptı btc.
    Şimdi günlük barı takip ediyoruz, günlük 41k usdt altında kapatırsa stoplamak lazım kanımca.

Ha yok benim olayım ‘hodl’ diyorsanız henüz ürkecek bir durum yok. Al-sat yapmamak için soğuk cüzdanını hanıma verip saklatanlar var.

Selamlar

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yine market fiatları,pazar vs yükselişe geçmiş,sebep dövizin üstüne ek ilave enerji girdileri,enerji girdilerine gün aşırı zamlarda rekor kırıyoruz,bakalım bir yerde patlama nerede başlayacak.
    Ticarette öyle fiyatlar dönüyor ki inanamazsınız.5000 tane baklava kutusunu 5000 tl ye satıyordum 2 ay önce. Bugün 20.000 tl. 3-4 çeşit kutu yapıyorum 80-100 bin tl ler havada uçuşuyor. İşin ilginci elinde hammadde olan birkaç firmadan birisiyim. Geçen mado bile geldi mal yaptırdı. Kutucusu aylardır temin edememiş.şurada dolar vs konuşuluyor ancak market, özel ihtiyaç malzemeleri katlanarak artıyor..

8. Zamlı maaşlar ne zaman yatacak, ayın kaçında? SSK Bağkur Emekli maaş farkları ne zaman ödenecek, 14 günlük memur maaşı farkı yattı mı?
    Memur ve emekli maaş zammı yapılan resmi açıklamalar ile birlikte belli olmuştu. Zam oranlarının açıklanmasının ardından zamlı maaşların hesaplara ne zaman yatırılacağı milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. Hal böyle olunca; "Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Emekli maaş farkları ne zaman ödenecek?" gibi soruların yanıtları gündemdeki yerini koruyor. Peki; emekli maaş farkı ne zaman yatacak? İşte 14 günlük zam farkı ile ilgili son gelişmeler.

https://www.sabah.com.tr/galeri/yasa...farki-yatti-mi

yaw ben bilmiyorum soruyorum haber kanalı biliyor bana soruyor

Sayfa 775/987 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •