Sayfa 776/919 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. aynı kişi değillerdir ban göre sadece patronla anlaşmalı olabilirler . Ama patronunda her sözü geçmeyebilir Spek karşısında diye düşünüyorum .Fazla hayali ortama girdik gibi . Neyse.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

2. Yok be hocam ne hayali ; biz önceden bilanço bilgileri alanalrı görmedik mi? Biz haber bilgilerini önceden alanları görmedik mi?

Kimler girdi kimler çıktı... Sonuçta ateş olmayan yerden duman tütmezmiş...

Neyse uzun mevzular...
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

3.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Yok be hocam ne hayali ; biz önceden bilanço bilgileri alanalrı görmedik mi? Biz haber bilgilerini önceden alanları görmedik mi?

Kimler girdi kimler çıktı... Sonuçta ateş olmayan yerden duman tütmezmiş...

Neyse uzun mevzular...
    Doğru . Her türlü pisliği gördük bu hissede.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Bist 100 endeksini faiz artışı beklentisi sebebiyle satıyorlar ..

Lan ne adamsınız, yılın başından beri enflasyon en az yüzde 50 , önümzdeki 6 aylık enflasyonunun yine en az yüzde 30 belki de yüzde 50 bile olma olasılığının olduğu bu zamanlarda, Koskoca bist 100 kurumsal şirketleri hisselerinin daha fazla düşmelerine izin verirler mi? Hem bi sürü yatırımlar yaptılar , yapıyorlar.. Koç, Sasa, sahol THyo , Şişeceam , Froto, Tofas , Hekts vs vs

Holdingler, Koş sabancı şirketleri , hepsi geri alım yaparlarlar.. Enayi mi lan onlar size ucuzdan hisselerini mi verecekler bu yüksek enflasyonist ortamda hem de bu kadar yatırım yaparlarken bu şirketler ? Size diyorum gerizakalı Bist 100 un Spek Beyleri..

Perşembeden sonra bist 100 de faiz artışından sonra veya bi gün öncesi ,Bist 100de kısa vadede eski tl bazlı zirvenin geçilmesini ve ufak bi ralli bekliyorum.

endeks şu an eksi yine eksi 4 ..

endeks için daha önce 5 bin puanken ve o gün endeks eksi 4 kapattıktan sonra yukardaki alıntıladğım yazıyı yazmıştım.. sonra 8 binlere dayandı endeks..

şu an da benzer olay yaşanıyor endekste bana göre.

Bist 100 endeksinin 6-8 ay içinde 12 bin puana gelmesini bekliyorum.

2025 yılında ise 25 bin puan ile 32 bin puan arası bi yere gelmesini bekliyorum ,bis100 endeksinin.

5. Döviz kuru beklentisi 34,58 lira
    Katılımcıların cari yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 28,46 TL iken, bu anket döneminde 29,82 TL olarak tahmin edildi. 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise bir önceki anket döneminde 31,42 TL iken, bu anket döneminde 34,58 TL olarak gerçekleşti.

https://www.bloomberght.com/enflasyo...-artis-2336833

siz oraya döviz için bi 10 lira daha fazla koyun 1 sene sonrasına, yani 34,58 lira+ 10 lira şeklinde ..

. malum sürekli düzeltmeler yapıyorsunuz enflasyon ve döviz kuru beklentilerde

6. Aynı laneti yaşadık yine...
    Kront bilanço açıklaması ve endeks çöküşü... 2017 den beri bu dongudeyiz gibi geliyor bana...
    Yine iyi kapattı diyebiliriz. Normal zamanda bir tabani vardı...
    Hayırlısı olsun hayırlı kazançlar....

7. Thank you for being so kind to the creators
    @elonmusk

1 haftalık kazanç 400 $ civarı.
    Bu arada herkese günaydın arkadaşlar.

https://twitter.com/kadirturokozdmr/...55051326910580

haftalık 400 dolar = 1 asgari ücret nereyse.

Elon musk twitterda para dağıtmaya başlamış .. kadirturokozdmr kullanıcına 400 dolar yatırmış twitter.

bundan sonra , twitterı olmayanların twitter hesabı açıp sosyal medyaya akın akın gelmelerini olası Twittarı olanları ise çok daha aktif kullanmalarını olası. Malum işin ucunda para var.

ben de kendi twitterımın kullanıcı adını değişidim .. tüm dünyadan da takipçi çekmek için komik kedi videoları paylaşacağım .. şimdi değil ama bir kaç sene sonra belki ayda 1000 dolar kazanırım pasif gelir olarak fena mı ?

8. Twitter’da (X) para kazanma şartında bugün önemli 2 tane değişiklik yapıldı:

-Para kazanmaya başlamadan önceki son 3 aylık süreçteki minimum görüntülenme sayısı 15 milyondan 5 milyona indirildi.

-Minimum ödeme tutarı 50 dolardan 10 dolara düşürüldü.

Alınan yeni kararlar ile Twitter üzerinden paylaştığı içerikler sayesinde gelir etmek isteyen kullanıcıların önünün daha da çok açılması amaçlanıyor.

https://twitter.com/TelevizyonGaze/s...98307482276045

Sayfa 776/919 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •