Yalnız o çalışmayı uzaktan yapıcaklar
Tanıdığım hepsine yakın kesim
Kapağı nasi önce bi dışarı atsak derdindeler de![]()
Yalnız o çalışmayı uzaktan yapıcaklar
Tanıdığım hepsine yakın kesim
Kapağı nasi önce bi dışarı atsak derdindeler de![]()
ameriganın, almanyanın z kuşağı nal mı topluyor..??
bizimle onlar arasında aradaki fark çok fazla..
bizim z kuşağının ne kadar iyi olduğu pisa testlerinden belli..vasat altı..sonlara yakın..
z kuşağının tek artısı olabilir: iktidar değişimine katkı.. belki bu bir nebze daha iyi yöneticilerin gelmesine neden olabilir.. ama o kadar.. almanyanın sürekli iyi yöneticileri var mesela.. bizde iktidar değişimi olursa almanya ve Türkiye yi birbirinden ayıran yuzlerce farktan sadece birisi ortadan kalkıyor..
diğer geri kalmamızı sağlayan faktörler duruyor.. değişimi sağlayacak gençler ise zaten batılı akranlarından daha geride.. pisa testleri bunu gösteriyor..dolayısıyla karşılaştırmalı analizde batı ile aramızın açılmasını engelleyecek bir şey ben göremiyorum hala..evet ileriye gidebilirsin ama rakipler daha hızlı gidiyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
İzlediğim en iyi video olabilir. En azından sıraya girer.
Barış Özcan kaliteli içerikler üretiyor. Takipçilerinin de gençler olması, yukarda yazdıklarımı gayet perçinliyor.
Anlatmak istediğim tam olarak da buydu zaten, popüler olmasının sebebi gençlerinin beklentisinin bu tür içerikler olması.
Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.
Daha ileri de değiller. Almanya da çocuk yoksulluğu hala yükseliyor. Kaldı ki Ab ve abd medeniyetlerinin z kuşağı iyice, dine ve ırkçılığa yönlendiriliyor.
Kaldı ki onların z kuşağı demografik olarak azınlık olacak, bizim ise çoğunluk.
Çoğunluk azınlığı yer.
Kaldı ki onların z kuşağı olduğu gibi yetişiyor, dogmatik olarak sorgulayarak yetişmiyorlar.
Bizde ise eğitim seviyesi kötü olduğundan z kuşağı kendi kendini yetiştiriyor. Yani dogmatik olarak sorgulamayla yetişiyor.. aramızdaki bu fark basit gibi gözükse de ülke gelişiminde çığır açacak..
Yaş kaç bu arada..
Hacı abi sen önce şimdi umud dağıtım vazifeni önce kısa bi kenara ko
De ki
TR de aileler bi araya gelir
Elbet bazı z kuşakları bazı z kuşaklarına göre
Daha bi gelecek vaad eder
Ana babalarda ailecek gorusmelerde der ki o parlak çocuk için
Nolacak
Bu çocuk ?
Gitçek şu xxx gelişmiş ülkesine derler .
Sen daha muhabbetin çıkış noktasini düzgün yakaliyamamisin be yav
sen ne kadar seviyesiz birisisin..yaş sorma terbiyesizliğini yapıyorsun.. hala rezil olduğun yetmedi mi??
iphone kullanmasını iyi biliyor diye bir nesil diğerinden analitik olarka daha iyi olacak diye bir garanti yok.. özgürlük isteği daha yuksek olacaktır.. sosyal konularda bir değişim olur.. ama analitik konularda mucize olmaz.. eğitim oldukça kötü..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bu arada discretus un çoğu fikri benlik değil
2 kişi tek kişiye girişiyoz
Algısı oluşmasın
Açıklaması
Ya ne z kuşağı ya
Liseyi kılasik Sistem bitirenlerin elinden ne geldi de
Cepten 30 yaşına gelip ha bire pubg oynuyan z kuşağı mi yapçak?
Inşallah yapar tabi
Gurur duyarım o zaman
Yer İmleri