Benim şirket battı dememin sitem olduğunu anliyorsundur heralde yaşın varya hani.
Benim şirket battı dememin sitem olduğunu anliyorsundur heralde yaşın varya hani.

“Şirketin çıkarılmış sermayesi”
Ben sermaye artırımına yoruyorum..
Sen nasıl anlarsan anla..
Bak problem surda. Ben herzaman doğruya doğru konuşurum. İyi olunca iyi kötü ise kötü derim. Siz kotuykende iyi diyorsunuz tek problem bu. Tüm lotlarim duruyor bebek şirket olarak düşündük aldık ama yapılan bu kadar ciddi düşüş hoş değil ve normalde değil. Hisse %50 düşmüş geri tepesine gitmesi için %100 yapması lazım hala pohpohluyorsunuz. Patronun 77 yaşında konu degilki bunuda çarpıtıyorsun cidden sizde bir sorun var. İspanya için atılan KAPi çok iyi olarak yorumlayıp twit atmışsınya hani, hani oraya yazıyor işte İspanya şirketinin daha iyi işler yapması için yenilenme filan, yenilik nedir ? Sektörde tanınan genç dinamik birini getirirdin başa yürütür götürür İspanya fabrikasını. Bu adam genç oğlunu baştan alıp 77 yaşında kendini atamış. Yani burada ailevi bir problem var. İspanya’nın iyiliği için filan bunlar hikaye , 77 yaşında adammi yenilik getirecek ispsnyaya demek istediğim bu. Herseyi pohpohlamaktan detay düşünemiyorsunuz. Doğruyu duyuncada hemen engellersin böyle ama herkes tanıyacak sizi merak etme.
Tüm yan tahtalar ezilmiş piyasada 7 aydır risk iştahı kalmamış sen geliyorsun burada şirketi kötülüyorsun..
Eleştiri ayrı-hakaret ayrı şeyler..
İnandığın şirkete ortak olduysan ya sabır çekersin piyasada kalırsın yada satar başka hisse de devam edersin..
Şimdi sen bana iftira dolu tweetler atacaksın ve böyle birşey olmadığı halde ben de seni engellemeyeceğim,öyle mi..?
Dostum sen beni niye takip etme ihtiyacı duydun..?
Görmeyenler için bana attığı tweet arkadaşlar..

[https://hizliresim.com/ocwrh55 görsel]
Siz at gözlüğü ile baktığınız sürece herseye etrafınızı göremezsiniz. Seni kekoyu en başından beri takip ederim, değerli şeyler paylaşırsınız söylersiniz. Herseyin yeri ve zamanı vardır ama, tekrar dile getirmek isterim kötüye kötü demek lazım. Sizi tlgram grubumada almıştım hatırlarsan. Çünkü böyle yatırımcılar ile aynı gemide olmak güzel. Ama siz fazla abartıyorsunuz bu birçok kişiye engel oluyor belki adamlar 50-56da satacaktı sizin gazlarınız yüzünden birçok kişi satmadı belki bende dahil etkilendim. Kötüye kötü demek lazım ama Türk toplumumuzda bu biraz yok. Tofaş’a binen adamın arabasını güzel görmesi gibi birsey. Yani kötü olduğunu tüm dünya biliyor “kötü ama iyi şeylere binicez insallah diyebilir” ama siz benim Tofaş’ım en iyisi en kral
BMWnin yanında benimki dikkat çeker diyen adam kafasındasınız. Kötüyse kötü demeyi bilseniz sorun çözülecek.
Diğer konuya gelecek olursak. Twitlerini silmişsin bu benim haklı olduğumu gösterir teşekkür ederim. KAPlar hakkında yanlış yorum yapmışsın. İspanya konusu buradada konuşulmuştu. Ailevi sorun olmasından korkuluyordu. Yani İspanya’nın gelişmesi için vs hikaye o kap. Bir iki kelimeyi çekip iyi bisey gibi yansıtmak bence doğru değil.
Güzel bir kap atsın sonuna kadar savunurum şirketi, güzel iş yapsın teknik güzel çalışsın savunurum. Ama bunlar 5 aydır ultra fazla baskı ve anlamsız baskı oluşturuyorlar. Satamıyoruz çünkü hisse nerelere geldi.
Fazla uzatmayacagim. Tek isteğim kötü yorum yapanlara bence daha önem verilmesi. Bu piyasada objektif adam kazanır.
Yer İmleri