Tcmb: 1 nisan 2019'dan geçerli olmak üzere, yabancı para cinsinden kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami akdi faiz oranı %1,72, aylık azami gecikme faizi %2,22 olarak belirlendi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İstanbul da ki pankartlarda değişme mi oldu?Sanki oy verdiniz için teşekkür ederiz yazının sonuna bir yılda şu kadar sokak hayvanı tedavi ettik gibi lerinden bir şeyler okudum
Mercedes-Benz Rusya fabrikasını açtı
10:12, 4 Nisan 2019
Daimler, Mercedes Rusya fabrikasını Vladimir Putin'in katılımıyla açtı. Yıllık 25 bin adet otomobil üretecek olan bu fabrikada ilk etapta E-Serisi Sedan modeli üretilecek. Fabrika için yapılan toplam yatırım ise yaklaşık 250 milyon Euro değerinde.
Inşaatı türk şirketi 18 ayda yapmış
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Atilla Yeşiladanın yorumu vardı. Galatasaraylı isen FB’den alışveriş yapamazsın diye. Nato’da natoya karşı geliştirilen bir silahı almasını istemiyor.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Bunlar iki cami arasında binamaz kaldılar. Ne yaptıklarını bilmiyorlar şaşkınlar.
Siyasetlerinde konuşmalarında anlam bütünlük kararlılık yok..
Seçimi aslında Türkiye değil Türkiye'nin toprak bütünlüğünü açıkça ve utanmazca tehdit eden ABD yaptı.
Artık Türkiye'ye düşen ortadaki gerçeği görüp ABD'yi dış tehdid olarak ilk sıraya koymaktır.
Son düzenleme : METEPOSTA; 05-04-2019 saat: 20:14.
Yer İmleri