Sayfa 779/1003 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Kimsenin inancina soz eden yok. Ama heryerin kurallari var.

Ben Sikh'im. Yerlere kadar uzanan sacimla sakalimla ise gideyim o zaman inancim oyle diye. Ya da satanistim, tavuk ayagi baglayayim sacima oyle gideyim. Hatta kendime guzel bir bankanin musteri temsilciliginde is bulayim. Bankaya girdigin zaman ilk karsiniza ben cikayim. Bunun sonu yok.

2. Uç daki örneklerle yola çıkarsak işin içinden çıkamayız
    birey özgürdür istediğine inanır
    ancak bir toplumun kahir ekseriyetinin inancıyla, kültürüyle savaşarak bir yere varılmaz.

Niye kitapci, senin inancin var da baskasinin yok mu. Yani sen bir dine inaniyorsun diye baskalarindan ustum mu oluyorsun, ona gore mi ayricalik verilecek?

Neyse bos isler bunlar.

Silikon isiyle ugrasan var mi diye sordum... Kimse ses cikarmadi. Ugrasmamissiniz belli.

Nasil birseydir yahu, her tarafa bulasti yapisti, rezil etti. Yamuk yumuk oldu. Dayak yemedigim kaldi evin icine ettim diye. "Kurcamala, bozarsin" da demislerdi. Hepsini sokup tekrar yapmam gerek. Allah dusmanima vermesin bu silikon isini.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Niye kitapci, senin inancin var da baskasinin yok mu. Yani sen bir dine inaniyorsun diye baskalarindan ustum mu oluyorsun, ona gore mi ayricalik verilecek?
    şöyle diyeyim
    inanzcınıza göre o dediğiniz şekilde giyinip dolaşmak zorundamısınız?
    bilmek istiyorum samimiyetle.

bak ne kadar kolay boş işler bunlar diyebiliyorsunuz.
    müslüman diyemez.
    Son düzenleme : kitapci34; 12-04-2020 saat: 08:15.

Bos islerden kasit bos yere bunun tartisilmasi. Sonuc hicbir zaman cikmaz.

Musluman olmak seni ustun bir yaratik yapmiyor ayrica, bu da not olsun. Herkesin dini, inanci kendine.

Dunyada 30 milyon Jedi var. Bircok ulkede bu din olarak kabul ediliyor. Star Wars'in Jedileri.

Onlar da bu da benim inancim deyip oyle calissin her yerde o zaman.

Ki adamin tekini cikarmislar Tesco'dan boyle girince. Muahahahaha.

Jones was removed from a Tesco supermarket in Bangor, North Wales, for refusing to remove his hood on a religious basis. The owner justified Jones's ejection by saying, "He hasn't been banned. Jedis are very welcome to shop in our stores although we would ask them to remove their hoods.

7. mukayese edilebilecek şeyler değil uzatmayalım.
    kal sağlıcakla
    iyi günler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Konu siyaset din olunca herkesin söyleyecek birşeyi vardır ,ucu açık geniş kapsamlı konular ..uzlaşılması zor mevzular ..konuyu uzatmamakta fayda var beyler ..
    tartışma uzayıp hararetlenince ister istemez bazen zaviye kaybolup hoş olmayan neticelere varabiliyor ..tecrübeyle sabittir

Sayfa 779/1003 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •