Sayfa 78/269 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 617 - 624 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Sayin toibek uzman kurulus zaten sirketin gercek degerini hesapliyor. Bunu bagimsiz sekilde yapiyor. Sirkete sizin degeriniz budur diyor. Uzman kurulusun gorevi burda bitiyor. Sirket de bu raporu kendisi icin veri kabul ederek ister uzman kurulus raporuna uygun isterse geriye donuk 30 gunluk bedelin ortalamasini veya bu 30 gunluk bedel ortalamasinin ustundeki herhangi bir bedeli esas alma hakkina sahip. Bence uzman kurulus raporunun hesapladigi deger maksimum ayrilma hakkini gosteriyor. 30 gunluk ortalama bedelde minimum bedeli gosteriyor. Benim anladigim bu.

Son kanun onceki kanunlarla aslinda cok farkli spk ya ayrilma bedelini ve adil bedeli belirlemeye yonelik yol haritasi icin yetkilendirmis. Spk nin tebligi ortaya cikmadan aslinda yaptigimiz tum yorumlar bundan sonraki birlesmeler icin havada kaliyor.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Anelt gibi bir firma bile 0.48 ortalamayı uzman kurulul raporu sonrası 0.91 e revize edip ciddi imsiyatif almışken,bakalım ayrılma hakkı ile ilgili şişe nasıl bir tavır alıcak ayrılm hakkı ile ilgili,birde bunun daha değerlemesi var değişim oranı var,

Peki bugünden itibaren 31 öncesi alan ayrılmadan yararlanır kesin dedin bunun sebebi ne acaba.?

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kafada yandı iyice,
    Borsadan ayrı darbe,şişeden haber yok,okuduğumuzu anlamakda zorlanıyoruz varya bende öyle olmaya başladı artık,sağolasın dostum senin dilin çok berrak hala,ciddi anlaşılırsın sağolasın varolasın.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Ne demek abi. Insallah sonu guzel olur bu umitlerimizin. Ben yillarimi verdim borsaya su 1 aydir cektigim cileyi hic cekmedim. Her turlu belayi bir arada yasadik ve yasamaya devam ediyoruz.

Seninde dikkat cektigin gibi anelt bile paydaslarinin hakkini gasp etmemis neyse hakki onu vermis. Sise insallah bu konuda bari bizi yaniltmaz. Gercek degeri uzman kurulus raporunda budur sirketlerin bizde bunu verecegiz deseler iste ozaman parlak gunler baslayacak bizler icin. Artik sabirla bekleyecegiz.
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Kafada yandı iyice,
    Borsadan ayrı darbe,şişeden haber yok,okuduğumuzu anlamakda zorlanıyoruz varya bende öyle olmaya başladı artık,sağolasın dostum senin dilin çok berrak hala,ciddi anlaşılırsın sağolasın varolasın.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4. TRKCM - Trakya Cam

Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Anel elektrik yazdigim maddesinde,

....ayrılma hakkı kullanım fiyatının, söz konusu birleşme işlemine ilişkin görüşmelere başlanılmasına istinaden Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından alınan kararın ilk defa kamuya açıklandığı 26.01.2017 tarihinden önceki, otuz günlük dönem içinde....

Diye belirtmis ayrilma hakkina sahip olanlari.

Anladım şimdi dostum,
    Peki aynı açıklama şişedede gelmedimi,onlarda ayrılma hakkı kullanım fiyatını açıklamdığı tarihten 30 gün öncesi demedimi,?
    Yada şumu ayrılma hakkı kullanım fiyatı son 30 gün ama kullanacaklarda açıklma öncesi sahip olanlar ozaman doğru anladım değilmi?
    Bunları biliyorum diye düşünüyorum ama bilemdim valla biliyormuyum emin değilim,kafa zorlandı hakkaten[emoji5]

Sise ayrilma hakkini ve adil bedeli hesapladiktan sonra yayinlayinladiginda muhtemelen ayrilma hakkina 31 ocak tarihi itibariyle sahip olanlar yararlanacak diyecektir.

Burda onemli seninde hep uzerine basa basa belirttigin gibi kasasinda 3.9 milyar dolu sirketin gercek degerinin aslinda 5 ve uzeri oldugu uzman kurulus raporuyla teyit edilmesi. Boylece borsada olusan degerinin sunii oldugunun ortaya konulmus olmasidir.

Devletime ve milletime sonsuz sevgim var. Ama nedense devlet kurumlarina da ozek kurumlarada guvenimi iyice yitirdim. Sanki herkes birbirini duzme derdinde gibi hissetmeye basladim. Insallah uzman kurulus ve spk beni yaniltirda kucukte olsa umidim ve guvenim artar hayata dair.
    Anladım şimdi dostum,
    Peki aynı açıklama şişedede gelmedimi,onlarda ayrılma hakkı kullanım fiyatını açıklamdığı tarihten 30 gün öncesi demedimi,?
    Yada şumu ayrılma hakkı kullanım fiyatı son 30 gün ama kullanacaklarda açıklma öncesi sahip olanlar ozaman doğru anladım değilmi?
    Bunları biliyorum diye düşünüyorum ama bilemdim valla biliyormuyum emin değilim,kafa zorlandı hakkaten[emoji5]

Evet eskisinde veya suan gecerli olan son 30 gun. Ama spk son seklini belirleyecek teblig ile sanirim.
    Anladım şimdi dostum,

7.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Sise ayrilma hakkini ve adil bedeli hesapladiktan sonra yayinlayinladiginda muhtemelen ayrilma hakkina 31 ocak tarihi itibariyle sahip olanlar yararlanacak diyecektir.

Burda onemli seninde hep uzerine basa basa belirttigin gibi kasasinda 3.9 milyar dolu sirketin gercek degerinin aslinda 5 ve uzeri oldugu uzman kurulus raporuyla teyit edilmesi. Boylece borsada olusan degerinin sunii oldugunun ortaya konulmus olmasidir.

Devletime ve milletime sonsuz sevgim var. Ama nedense devlet kurumlarina da ozek kurumlarada guvenimi iyice yitirdim. Sanki herkes birbirini duzme derdinde gibi hissetmeye basladim. Insallah uzman kurulus ve spk beni yaniltirda kucukte olsa umidim ve guvenim artar hayata dair.

Aslında ayrılma hakkı yüksek tutulursa 31 ocak öncesi içinde bu sefer kasadan para çıkma durumu oluşacak,gerçi dışardaki miktar kendi sahibi olduğu hisseler harici hisselere bakmak lazım eğer az ise sorun olmaz çok ise dediğim gibi para çıkar hisseleri almak için para çıkar,

Ama ayrılma hakkı yinede yüksek tutulup ama değerleme sonrası şirket ederi adil olur ve gerçek değeri çıkar ise ayrılmadan hakkı fiyatımdan yüksek bedel çıksa dahi bu sefer ayrılmaya hisse verilmez bu sefer dönüşüme hisse verilir ,

Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum?

Anelt ayrılmada 1 e 1 nerdeyse revize edilmiş ve şirketden para çıkmış iken tam hakim değilim konuya ,çıkmıştır diye düşünüyorum,şişede o durumu göze almıştır belkide,

Şişe yatırımcı ilişkilerinin maillere cevabı ,adillik üzerine ve bekliyoruz yeni tebliği şeklimdeyken,benimde konuşmamda sürekli adil fiyat adil değer dendiğine göre ,adillik izerinden birşeyler yapılcak yapılcakda bakalım nezaman haberler düşecek

Yok bende aynen senin gibi dusunuyorum.

Benim kafama takilan husus su. Is yatirim dahil tum yatirim kuruluslari yabancilardan citi ve doce haric surekli al sat yapiyorlar. Benim bildigim borsada ilk giren ilk cikar hususuna gore kayit yapiliyor. Simdi is yatirim bugune kadar 100 milyon alip 90 milyon satis yapmis. Yani 31 ocaktan onceki tum hisslerin 90 milyonunu simdiden satmis. Ayrilma hakki bedelinden yararlanmak istese cok azindan yararlanacak mi oluyor. Ki aciklamaya kadar daha cok al sat yapacak. Bu konuda tam bilgim yok acikcasi. Surekli al sat yapanlar icin.
    Aslında ayrılma hakkı yüksek tutulursa 31 ocak öncesi içinde bu sefer kasadan para çıkma durumu oluşacak,gerçi dışardaki miktar kendi sahibi olduğu hisseler harici hisselere bakmak lazım eğer az ise sorun olmaz çok ise dediğim gibi para çıkar hisseleri almak için para çıkar,

Ama ayrılma hakkı yinede yüksek tutulup ama değerleme sonrası şirket ederi adil olur ve gerçek değeri çıkar ise ayrılmadan hakkı fiyatımdan yüksek bedel çıksa dahi bu sefer ayrılmaya hisse verilmez bu sefer dönüşüme hisse verilir ,

Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum?

Anelt ayrılmada 1 e 1 nerdeyse revize edilmiş ve şirketden para çıkmış iken tam hakim değilim konuya ,çıkmıştır diye düşünüyorum,şişede o durumu göze almıştır belkide,

Şişe yatırımcı ilişkilerinin maillere cevabı ,adillik üzerine ve bekliyoruz yeni tebliği şeklimdeyken,benimde konuşmamda sürekli adil fiyat adil değer dendiğine göre ,adillik izerinden birşeyler yapılcak yapılcakda bakalım nezaman haberler düşecek

Sayfa 78/269 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •