Sayfa 78/1006 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Kim diyordu sayın dudu bu millette para var diye bir şey olmaz diye. 😀😀😀 Benim tahminim bu sene Ekim ile Nisan ayları arası çok zor geçecek ben eşimle iki kişiyiz yaşım 56 evimiz ve arabamız var başka hiç kimse de yok 7500 TL zor geçiniyoruz öyle dışarda rakı balık falan da yemiyoruz . Belki de bize müsrif diyebilirsiniz ama insan gibi gidamizi alıyoruz başkalari nasıl yaşıyor bilmiyorum
    Allah herkesin yardımcısı olsun

2.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Kim diyordu sayın dudu bu millette para var diye bir şey olmaz diye. ������ Benim tahminim bu sene Ekim ile Nisan ayları arası çok zor geçecek ben eşimle iki kişiyiz yaşım 56 evimiz ve arabamız var başka hiç kimse de yok 7500 TL zor geçiniyoruz öyle dışarda rakı balık falan da yemiyoruz . Belki de bize müsrif diyebilirsiniz ama insan gibi gidamizi alıyoruz başkalari nasıl yaşıyor bilmiyorum

uzun yaşamak istiyorsanız,
    40 yaşından sonra
    genç iken yediğinizin yarısını yiyeceksiniz.
    yürüdüğünüzün 2 katı yürüyeceksiniz.

40 yaşına kadar kuzuyu yiyeceksiniz,
    40 yaşından sonra kuzunun yediğini yiyeceksiniz (ot,sebze vs.)
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Muthis pahalilik var.ip koptu.freni patlamis kamyon gibi ekonomi.

4. Benim arabam 2009 Passat higline daha 128 binde Allah'tan emekli olabildik karı koca şimdi emekli olanların vay haline. Arkadaşlarımda var onlarla da konuşuyoruz hepsi emekli karı koca 55- 60 yaş arası gelirleri 7500 ile 10 000 arası öyle çok iyi yaşamıyorlar bir eli yağda bir eli balda değil hepsi üniversite mezunu okumuş kişi ama rahat yasayamiyorlar

5. Sonuç olarak artık orta direk diye bir şey kalmadı ya fakirsin ya da zengin. Demogoji yapmayalım lütfen neye göre kime göre zenginsin fakirsin edebiyatına gerek yok

6. Belli bir yaş üzeri kalsiyum çok önemli kemikler için .

Onun için uygun bir şekilde elde etmenin yolu yumurta kabuğu yemekten geçer .

Peynirin sütün 10 katı oranında mevcuttur .

Bu da size hayatınıza yatırım tavsiyesi olarak gelsin

7.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Kim diyordu sayın dudu bu millette para var diye bir şey olmaz diye. ������ Benim tahminim bu sene Ekim ile Nisan ayları arası çok zor geçecek ben eşimle iki kişiyiz yaşım 56 evimiz ve arabamız var başka hiç kimse de yok 7500 TL zor geçiniyoruz öyle dışarda rakı balık falan da yemiyoruz . Belki de bize müsrif diyebilirsiniz ama insan gibi gidamizi alıyoruz başkalari nasıl yaşıyor bilmiyorum
    Zaten sokak arasında büfeden ekmek arası 100gr döner yeseniz

Aylık

32*2*30 = yaklaşık 2000 TL kafadan buraya gidiyor

Sayfa 78/1006 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz