Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 78/1004 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Fed / bostıc: Tahvil alımını azaltım süreci önceki seferden daha hızlı olabilir - bloomberg ht

FED / BOSTIC: VARLIK ALIMINI AZALTMA KARARININ PİYASALAR ÜZERİNDE BÜYÜK BİR ETKİSİ OLMAZ- BLOOMBERG HT

FED/BOSTİC: EKONOMİNİN GÜÇLÜ OLMASI FED'İ DESTEĞİNİ AZALTMAYA DAVET EDİYOR

ABD'NİN 10 YILLIK TAHVİL FAİZİ %1.322 İLE GÜN İÇİNDEKİ EN DÜŞÜK SEVİYEYE GERİLEDİ

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    cevaplar için size ve sn oyunagelenadama ve sn abkaya çok teşekkür ederim.

viop yaparken minimum data ile çalışmak gerekiyor kafa karışıklığı ve dikkat eksikliği yaşamamak için.

benden daha önce viopa başlayanlar böyle düşünüyorsa bu benim açımdan kıymetli bir bilgidir.
    hocam vop KONUSUNDA CİDDİ ANLAMDA bir bilgi iddiam YOK AMA SAYIN TYPOON DEDİĞİ GİBİ çarpılınca NASIL HER TÜRLÜ ENSTRÜMAN kullanılır millet nasıl neler yapar o zaman gördüm...bir de SPEK tahtalarda özellikle YANLARDA giderken BİR ÇOK OLAYA ŞAHİT OLUNCA ...
    NELER öğrendim..
    TUCLK hatırlayan vardır WHATSAAP arkadaşlarım hatırlar..
    8 lerde iken 14 tl olacak diye yola ÇIKILDI BİR GRUP OALRAK GİRDİK 2 AY BRÜT TAKASTA kaldı hisse süremedi bizimkiler HEKTÖR E takıldılar e ne OLDU ONU DA ALDILAR BAKINIZ SONRA tahtayı süren vefat etti ORTAM SOĞUTULDU.. HİSSE GİTTİ..demem O Kİ PASTADAN BİR B*K ANLAYAMAZSINIZ.!!!isteyen istediğini sayar tek tek SAYAR ONA GÖRE ADIM ATAR hatta op çekileceği zaman KURUMLAR YAZILIR..bu durum da DİĞER KISMINDA PASTA AĞIRLIĞI ARTAR bir kişi BİR KURUMDAN aynı grupta DİĞER KİŞİ diğer kurumdan PASLAŞIR SONRASINDA diğer kısmından setış YER .. EEE SONUÇ..
    İŞ YAT TUCLK ALIYOR diye tahtaya girene mal kitlenir...patrona haber verilir YÜKSELTENLER PASLAŞARAK MALI VERİRİ FARKLI kurudan aynı grupta ki kişilerden biri gene yukarı sürer. BU BÖYLE GİDER..
    lokman tuclk silver İDGYO FRİGO vs kaldıran benim gruptu....DEMEM O Kİ O PASTA İŞİ VAR SÜS BAŞKA bir b* k değil

3. rodrigo MERKO golts vs gibi ne olaylar döndü de neyse ..orada kazanılan kazançlar burada ki vopçuların zoruna gider..!!
    oaly patron tahtacı ben yukarı sürecem diyen gruplarla ilgili.!!!
    bu işlein hazırlığı da o kadar basit değildir HİÇ BİR TEKNİKÇİ kestiremez

4. BU arada para tekniği çizer İZFAS GİBİ BİR hisse de elliot hareketleri daha önceden çizilip yukarı sürüldü...
    YANİ PARA TEKNİĞİ BOZMADI TAKNİĞİ ÇİZDİ..,
    her grupta para potansiyeli ile özellikle yan kağıtlarda AŞAMALAR çizlir..!!
    bu yükselten gruplrda her ihtimal çizilir..ALGO VS ciddi anlamda BOŞ İŞ..''
    bu gruplarda 5 E yakın teknikççi 20 YE YAKIN kurumlarda mal sayan adamlar vardı.!!!
    SADECE gRUPTA ki ADAMLAR kurumlarla İŞLEME girdikten sonra SENARYO OYNANMAYA BAŞLAR....
    yeter ki PATRON ile mal satma konusunda 4. BİR KİŞİ ORTAYA çıkmamış olsun.!!
    BU ADAMLARA ENDEKS NE ALEMDE DİYE SORUN bilmezler bile GÜN İÇİ KADEME DE İŞLEM yaparlar oldu bitti 12,AY VADE po taşındı SHORT KAPANDI garan geldi BOFA robotu DEVREYE girdi vs bunların umrunda olmaz.

5. Fed/mester: Varlık azaltımının bu yıl içinde bir tarihte yapılması konusunda rahatım, gelecek yılın ortasına kadar tamamlanmasını isterim.

FED/MESTER: ODAK NOKTAM VARLIK ALIMLARININ YAVAŞLATILMASI O ZAMAN UYGUN ZAMANDA FAİZ ARTTIRIMINI BELİRLEYEBİLİRİZ.

FED/MESTER: ENFLASYON TARAFINI OLDUKÇA YAKINDAN İZLİYORUM, GÖRÜŞÜM DEĞİŞTİ VE DAHA UZUN SÜRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

FED/HARKER: FED'İN %2'NİN ÜZERİNDEKİ ORTALAMA ENFLASYON HEDEFİ TUTTURULDU.

FED/MESTER: FED MAKRO TARAFTA VARLIK ALIMININ AZALTILMASINA YÖNELİK KRİTERİ TUTTURDU.

FED/KAPLAN: FED, VARLIK ALIMLARINDA AYARLAMA MÜMKÜN OLDUĞU KADAR EN KISA SÜREDE BAŞLAMALI.

FED/KAPLAN: GELECEK YIL ENFLASYONU %2.5 CİVARINDA BEKLİYORUM ANCAK DAHA YUKARI GİDEBİLİR

FED/KAPLAN : VARLIK ALIMININ AZALTILMASI SEKİZ AYDA BİTİRİLMİŞ OLMALI.

6.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Fed/mester: Varlık azaltımının bu yıl içinde bir tarihte yapılması konusunda rahatım, gelecek yılın ortasına kadar tamamlanmasını isterim.

FED/MESTER: ODAK NOKTAM VARLIK ALIMLARININ YAVAŞLATILMASI O ZAMAN UYGUN ZAMANDA FAİZ ARTTIRIMINI BELİRLEYEBİLİRİZ.

FED/MESTER: ENFLASYON TARAFINI OLDUKÇA YAKINDAN İZLİYORUM, GÖRÜŞÜM DEĞİŞTİ VE DAHA UZUN SÜRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

FED/HARKER: FED'İN %2'NİN ÜZERİNDEKİ ORTALAMA ENFLASYON HEDEFİ TUTTURULDU.

FED/MESTER: FED MAKRO TARAFTA VARLIK ALIMININ AZALTILMASINA YÖNELİK KRİTERİ TUTTURDU.

FED/KAPLAN: FED, VARLIK ALIMLARINDA AYARLAMA MÜMKÜN OLDUĞU KADAR EN KISA SÜREDE BAŞLAMALI.

FED/KAPLAN: GELECEK YIL ENFLASYONU %2.5 CİVARINDA BEKLİYORUM ANCAK DAHA YUKARI GİDEBİLİR

FED/KAPLAN : VARLIK ALIMININ AZALTILMASI SEKİZ AYDA BİTİRİLMİŞ OLMALI.
    Jackson Hole Sempozyumuna Yönelik Beklentiler (A1 Capital)

Merakla beklenen Jackson Hole sempozyumu dün başladı. Bugün ise sempozyuma
    ilişkin çok kritik bir gün. Bunun sebebi şüphesiz FED Başkanı Powell'ın TSİ 17.00'da
    sempozyumda ekonomik görünüme yönelik konuşma gerçekleştirecek olması. Peki, bu
    konuşmaya yönelik piyasalarda nasıl bir beklenti oluşmuş durumda?
    Öncelikle FED, bir süredir aylık 120 milyar dolarlık varlık alım miktarını azaltmaya
    yönelik sözlü yönlendirmelere başlamış durumda. Bu konuda Bölgesel FED
    başkanlarının da şahin tonda yorumlarını görüyoruz. Bu üyelerden öne çıkanlar St. Louis
    FED Başkanı James Bullard ve Dallas FED Başkanı Robert Kaplan... İki üyenin dün
    gerçekleştirdiği konuşmalarda güçlü tonda şahin ifadelere yer verdiklerini gördük.
    Bullard, varlık alımlarının azaltılmasının 2022 ilk çeyreğine kadar tamamlanması ve
    daha agresif olunması gerektiğini belirtti. Kaplan ise, Eylül ayı FOMC toplantısında varlık
    alımını azaltmayı başlatma planının açıklanmasını ve Ekim'de veya kısa bir süre sonra
    başlatılması görüşünü koruduğunu dile getirdi. Tabii bu konuşmaların etkisi ile
    Powell'ın parasal normalleşmeye yönelik güçlü ifadelerin gelebileceği algısının bir
    miktar güçlenmesi ile küresel ölçekte hisse enedi endekslerinde satışlar gözlendi.
    Yalnız şunu net olarak söylemek gerekir ki; Powell'ın güçlü tonda sıkı para politikasına
    yönelik sinyal vereceği beklentileri piyasalarda baz senaryo değil. Bunu fiyatlamalardan
    görebiliyoruz.

A1 Capital Menkul Değerler A.Ş.
    www.a1capital.com.tr

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    BU ADAMLARA ENDEKS NE ALEMDE DİYE SORUN bilmezler bile GÜN İÇİ KADEME DE İŞLEM yaparlar oldu bitti 12,AY VADE po taşındı SHORT KAPANDI garan geldi BOFA robotu DEVREYE girdi vs bunların umrunda olmaz.
    21 yıldır borsadayım.Bu olay ilk defa oldu.Yani küçük hisselerin toplu rallisi.Global endeks-bıst100 endeks analizi yaparak her sene %50/60 kazanmak olağan.

Ama bunlar olmadan borsada uzun yıllar itibariyle para kazanmak zor.Bu bir kere rast gelir ama fazlasıyla verir.

Etrafımda adını bilmediği hisseye yatırım yapıp 4 kat kazanan var.Ama bu sürdürülemez.

8. Varlık alımları azalınca olacak olan su. ABD nasi olsa yükseliyor Fed alıyor yillardir long diyen para o ülkeden çıkıp emerginglere gelecek ahhahahahhaa

Sayfa 78/1004 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •