Sayfa 781/1000 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ekim vade sonu bence çok sert olacak, o gün için kenarda para olmalı.
    Evet çok sert yukarı olacak 3800 den 4400 puana gideriz sanırım.ytd maalesef boğalar fena parçalayacak bu sene arenadaki gönüllü avları... 2023 rallisi diye 6 aydır yazıyorum kimseyi uyaramadım galiba...

Ayılar 2024 için birleşin hazırlanın diyorum..

2. Bir yandan maliyetler artarken öbür yanda çok da zorunlu olmayan bir ürün üretince tost olmuş firma. 1928 den beri demişler, hem üzüldüm hem de korktum.

<<<<
    https://www.borsagundem.com/haber/ha...ulundu/1686239
    Alman tuvalet kağıdı üreticisi Hakle, enerji maliyetlerindeki artış nedeniyle iflas başvurusunda bulundu.

https://www.hakle.de/en/

Between tradition and progress – Hakle, a company since 1928, but in the middle of today’s world.

The modern societies live differently, more sensitively and more demandingly than 90 years ago, the year in which Hans Klenk founded his company. Individuality, environmental awareness, convenience and the search for diverse solutions to hygiene problems in bathrooms and in everyday life are now part of life.

We face the challenges of our time and see them as an opportunity to combine tradition with innovation and attention to detail.

Continuous improvement of products and services is a must for Hakle and all associated companies. Together, this is the “art” of developing and producing the best of paper for hygiene products.

“The Art of Caring.”
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Geçenlerde bir şirket Avrupa'dan bir fabrikanın atıl makinalarını getireceğiz diye açıklama yapmıştı. O tip şeyler daha fazla olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Önce Xu100 3600ü geçsin.. Geçemezse 97 geçerse 99
    Memento mori

5. bugunku çıbbıh çok şey olmuş.

6. Sadece konut müjdesi değil
    Demir çelikler için ek bir haber daha var Hollanda'da üretime ara veren büyük bir santral.

Ama olay bence bunlar değil, yani bunlar normal piyasada tavan yaptirtmaz.

Piyasa oldukça sürreal bir durum aldı, bunu temmuz 20den beri malda olan ve 28 temmuzdan beri gırtlak malda olup ilk defa bugün kâr satışı yapıp %98 mala düşen biri olarak söylüyorum.

Borsa 1001 değişkenli bir oyundur. Borsanin büyük oyuncularının en sevdiği hareketlerden biri de birbiri ile ilişkilendirilen kağıtlardan daha hafif olanını yukarı sürüp ağır olanının arkasından gelmesini sağlamaktır.(tabi şartlar uygunsa, milletin eli mal almaya korkmuyor ve coskuluysa)

Krdmd'yi sür arkandan Ereğli gelsin.
    Pegasusu sür arkandan thyao gelsin gibi.

Bence bugün demir çeliklerde yaşanan buydu.

7.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    iyi de bugün tüm gyo'lari tavan yaptıran tüm demir çelik hisselerini tavana kitleyen bugün konut ile ilgili detayların açıklanacağı haberinin sızdırılmasıydı. ben Ereğli ve emlak gyo'yu dağ her zamanki gibi fare doğurur diye kapattım ama dağ kısır çıktı bu sefer???
    Konut ile ilgili detayların ayın 13’ünde açıklanacağı uzun zamandır söyleniyor…
    Dolayısıyla bu hafta hareketli olmaları gayet normal…

8. 980 M margin…
    İnkardan sonraki isyan kısmı bugün olacak gibi…
    Kazanılan deli gibi paralarla kendini tetikleyen sistem… Bankalarda ki alınan ve bu vadeye taşınan çılgın pozisyonlardan sonra hemen düşüş beklemek hayalcilikti…
    Çok canlar yanacak bakalım daha neler göreceğiz…

Sayfa 781/1000 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •